Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

castaya

JAK MOZNA BYC TAKIM BYDLAKIEM!!!!!

Polecane posty

a mi się szczerze powiedziawszy wydaje że laska tak naprawde jest tak łatwa jak tylko może byc - każda normalna kobieta nie została by z 2 pijanymi facetami - którzy wcześniej próbowali się do niej przystawiać - przecież to akurat doskonale pamięta - każda normalna dziewczyna poszłaby z koleżanka na imprezę - ale to tylko moje gdybanie

asiu- ja tez specjalnie do boju się nie stawiam- bo tam mnie nie było- nie lubię tylko tego typu stereotypów że jak jest 2 facetów i laska budzi się naga to napewno została zgwałcona :O

przepraszam cie castaya ale dziewczyny teżmaja troche racji bo sama mowiłaś ze goscie karani juzbyli a to raczej nie najfajniejsze towazystwo

dodam jeszcze że jesli rzeczywiście zostala poprostu zgwałcona- to niezaleznie od tego jakbardzo była naiwna a wręcz głuipa że została- to wina leży po stronie sprawcy- tylko jak bardzo trzeba być naiwna żeby postawić siebie samą w takiej sytuacji- to jak wejść lwu prosto do paszczy

....jakby nie było, to mając swiadomość, ze goście byli juz karani i od początku próbowali sie przystawiać to niestety zostawanie z nimi sam na sam świadczy albo o strasznej lekkomyslności, albo niestety o tym iż dziewczynie podobała sie taka sytuacja.... :-(

ike ja Cie rozumiem .. tez nie lubie stereotypów ... ale sam fakt ,że kryminaliści , itp ..uprściłam faktycznie .. równie dobrze laski mogły zrobić schow ..i ewidentnie naginac do seksu .. przyszedł ranek - otrzezwienie - kurcze trzeba cos zrobic ?? odkrecic zwalic winę ...najllepiej odwrocic aby stac sie pokrzywdzoną .... ja wiem ...to wszystko tylko oni wiedza . chyba jednak udalabym ze o sprawie nei wiem :O

petunia ty wene zbieraj na maila;)

ja osobiscie też bym się nie wtracała- tymbardziej że laska nawet nie wie czy narzeczony też tentego czy tylko jego brat- ostatecznie z bratem narzeczonego przyjaciółka slubu brać nie bedzie

to nie bylo tak ze on sie wczesniej do niej przystawial tylko powiedzial jej o tym po tej imprezie!!! a to ze pila z przyjaciolki narzeczonym to kurcze ... wszyscy znamy sie od paru dobrych latek!!! i nikt w zyciu by sie po nich czegos takiego nie spodziewal! a co do tego ze ona sama tego chciala to totalna bzdura!!!! znam ja BARDZO dobrze!! i co do tego to nie mam najmniejszych watpliwosci ze ona tego by nie zrobila!!!!!!