Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapanbrat

Czy faceci lubiący drobne i chude dziewczyny to..

Polecane posty

Gość zapanbrat

KRYPTOPEDOFILE?? Wlasnie przeczytalam taki artykuł w powaznym czasopismie.. i mnie to zastanowilo. Zamiłowanie do chudziutkich, drobnych kobiet z małymi cycuszkami jest ponoć wynikiem ukrytej pedofilii. Taki mezczyzna podswiadomie szuka kobiety-dziecka, bo w lozku z nia czuje sie nie jak z rasowa kobieta rowna sobie partnerka, tylko jak z malutką lolitką. Wiadomo ,ze nie chodzi tu o przeciwwage w postaci spaslaków w rozmiarze 44 ale o kobiety zwyczajnie szczupłe. Normalne laski go nie pociagaja, bo sa kobietami, a nie dziecmi, boja sie ich czasami takze. Oni tego nie robia swiadomie i moze nawet powiedzieliby ze sie brzydza pedofilia.. ale to dziala tylko w sferze podswiadomosci. co o tym sadzicie?

Gość GSGGGGGGGGGGGG
cos w tym jest:-oo rety dobrze ze waze 89 kg i jestem duza!:))

Gość co sie moze podobac.
Nie wiem Ja uwielbiam chude dziewczyny, kobiety, bo takie cialo jest piekne, nie skrajnie wychudzone ale w rozmiarze max 34- 36 I nie uwazam ze ze mna cos nie tak, male cucyszki sa sliczne, plaski brzuszek tez, jedrny maly tyleczek, nozki, nie ma nic piekniejszego A okraglosci sa okropne, cellulit, rozstepy, sflaczalosc, ktora dotyka tez chudych nie ruszajacych sie kobietek

Słyszałam też o tym :o Tam jeszcze pisało o różnicy wzrostu .. mężczyzna 190cm a kobieta ok 160 cm :) ale faktycznie to wygląda zabawnie :) znam taką parkę :p

Gość srata tata.
kobieta nie powinna nosic wiekszego rozmiaru jak 36- 38 reszta do odstrzalu, niestety takie tez sie kocha ale podobac to sie na pewno nie moze, po prostu z blaku laku i kit dobry

Gość Kuraiko swiete slowa

Gość ależ byłaby strzelanina
:D :D

Gość Kuraiko swiete slowa
a tobie jak sie cos nie podoba to ruchaj pajęczaki zza tapczanu :D

Gość cordoba.
Faceci zenia sie ze szczuplymi, ale czesto maja puszyste kochanki. Ciekawe dlaczego...

Gość pewien pajeczak zza tapczanu
Kuraiko swiete slowa, :D:D

Gość kiaiaiiaiaa
a ja nosze rozmiar 36 i jestem drobniutka ale niestety mam cellulit i rozstępy-te przypadlosci nie dotyczą tylko puszystych pan!!!

Gość Dąbek
Głupty piszecie. może nie do konca ale przeciez to nie regula. Moja dziewczyna jest ode mnie starsza, jest na prawde bardzo drobna. no i co z tego? Poprzednia była tych " normalnych rozmiarów' ale miała malutkie piersi. jeszcze wcześniejsza miała duże i taka zmiana naprawde mi odpowiadała. Ne dlatego ,że jestem jakimś pedofilem, poprostu mam do nich słabość i tyle. Mścicie sie baby o to ze same nie możecie takie być to sobie wymyśliłyście taką bzdurną teorię. pozdro dla miłośników!!! Małe jest piękne!!!! :-)

23:46 kiaiaiiaiaa a ja nosze rozmiar 36 i jestem drobniutka ale niestety mam cellulit i rozstępy-te przypadlosci nie dotyczą tylko puszystych pan!!! Masz cellulit, rozstępy, bo jesteś sflaczała i się nie ruszasz, jak ktoś to ładnie napisał... ("cellulit, rozstepy, sflaczalosc, ktora dotyka tez chudych nie ruszajacych sie kobietek")

mężczyźni, którym podobają się bardzo szczupłe kobiety nie są kryptop....(jaki brzydki wyraz), co najwyżej mogą mieć nimfofilię i ja nie widzę w tym niczego złego, odrażającego a już napewno nienormalnego. W końcu trochę takich drobych kobiet jest i nie uważam, żeby im czegoś brakowało, albo żeby wyglądały gorzej od tych z pełniejszą figurą. Mnie samej nie podobają się "normalnie" zbudowani mężczyźni - są dla mnie aseksualni, tylko bardzo szczupli, nawet wychudzeni, więc wg twojej teori autorko, też jestem chora, widocznie kryptopedofil pasuje do kryptopedofilki..

Gość bzzuuuu
hahhaha... co najmniej jest to dla mnie dziwne! Jestem drobna szczupła niska. Mam faceta który mnie kocha (nie sadze by drzemały w nim jakiekolwiek \'skrzywienia\' w kierunku zawartym w temacie:P)! Jest ode mnie sporo wyższy! czy to jest takie wazne? różne sa gusta niektórym podobaja sie krąglejsze niektorym chude. nie ma reguły!

Gość zmysl
Znam kilku panow ktorzy preferuja wlasnie tę delikatną sylwetkę, drobną, twierdzą ze taka powinna byc kobieta, ale tak jak pisała poprzedniczka nie ma reguly! kto co lubi

Gość ale ktos głupote wymyslił
ludzie nie macie sie czyms zajac tylko jakies bzdurne teorie wymyslacie jedni wola chude inni grube ja np nie lubie grubych facetów i co tez wymyslicie jakas teorie na ten temat ????

A faceci lubiący puszyste podświadomie traktują je jako matki zastępcze. Co lepsze? Robić to z niepełnoletnią czy własną matką ;P

Gość a jaaaa
mam 160cm wzrostu i duże piersi (75D). mój facet ma prawie 2 metry wzrostu. czyli według tej teorii nie jesteśmy ani normalni, ani nienormalni. ;P

Gość a jaaaa
lepsze to, niż pedofilia, czy tam inne dziwactwo. ;D a "zwyczajni - niezwyczajni" brzmi pięknie! :D

Gość Emilek198
Ja osbiscie lubie wysokie puszyste kobiety bo lubie mieć się na co popatrzeć i nietylko ale nic nie mam do chudych niskich i drobych kobiet tez są fajne jak by były same idealne kobiety to zycie bylo by nudne a tak na tej planecie są kobiety niskie wysokie gróbe chóde blądynki brunetki róde i swiat przez tojest kolorowy to jeste moje zdanie jak ktos ma wątki to niech napisze

Gość ciocia dobrarada
moim zdaniem jestes nienormalna

Gość nber
autorko , a ile ty ważysz ? JEsli masz nadwage to sadze ze ten temat powstał przez kompleksy hehe

Gość a dlaczego nie kryptogeje
według tego schematu jesli jakiś facet lubi kobiety o małym biuście to jest kryptogejem :)