Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapanbrat

Czy faceci lubiący drobne i chude dziewczyny to..

Polecane posty

Gość hottttboyyyy
http://www.alsscan.com/bios/franziska/als_fra nziska_pr_006hires.jpg przeciaz ta laska ma cycki jak facet, jak mozna isc do lozka z taka deską. i do tego bardzo owlosniona feeee moglaby se chociaz paseczek zapuscic na cipce. ale cycki to masakra,

Gość Thefd
Ja uwielbiam wysokie i chude dziewczyny, są magnetyczne

Gość zgadzam się!
Wysokie i chude dziewczyny są piękne!

Gość KMi..
pewnie, że faceci uwielbiają filigranowe kobiety.. Oczywiście to rzecz gustu, ale z własnego doświadczenia jestem przekonana, że większości się takie podobają.

Gość Ewelinadorada1985
Z reguły faceci lubią szczupłe dziewczyny ale czy niskie i chude to nie koniecznie. Takie które są zgrabne i mają czym oddychać. Chociaż i znajdą się tacy co lubią drobniutke.Ja oczywiście marze o takiej figurze a jestem rozmiaru 36.Rozmiar 34 jest ok. http://www.tojefura.com

Gość esrhgershrtehjze
6511118907184 KILO

Gość plombito29
kto jeszcze takie lubi i dlaczego? sa takie delikatne, ja umawiam sie tylko z takimi. w przeciwnym razie babka musi miec cyc, nie taka anoreksja. rozmiar minimum 46, cyc 85DD

Gość gość
Witam, szukam bardzo szczupłej lub szczupłej chudzinki, nie będę się rozpisywał, dam Ci wszystko czego potrzebujesz, gdyż bardzo mnie kręcą szczupłe dziewczyny napisz jeśli chcesz, na początek nawiniemy o czymś czas pokaże ;) pozdro, patenciak123@o2.pl