Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapanbrat

Czy faceci lubiący drobne i chude dziewczyny to..

Polecane posty

Gość Ta od Lema
co sie moze podobac.- Już Cie lubię :)

Gość ja jestem drobna i chuda
i wiecie jak mi kolega kiedyś uzasadnił dlaczego facetom podobają się takie - " bo z takimi małymi można dużo zrobić", ale mi komplementa trzasnął normalnie aż podskoczyłam z radości...

Gość dssfd
Boże co za idiotka/ta napisał ten post ?? faceci lubiący drobe dziewczyny to pdeofile....??!! ehh......szkoda gadać .................

Gość fsdfsfsd
kompleksy, kompleksy, kompleksy.........nic dodac nic ując chyba autorka nie czuje sie zbyt komfortowo ze swoim ciałem...:/

Faceci lubia i chude i grube wszystko to kwestia gustu, rude blond brunetki, to indywidualne podejście, jestem szczupla ale chcialabym byc chuda aby czuc sie dobrze w swoim ciele, nie obchodzi mnie to czy dla jednych bede za chuda bo dla niektorych teraz jestem, nie chce miec widocznych kosci ale sie sama dobrze czuc, mój byly facet chcial zebym przytyla i co z tego skoro ja chce przedewszystkim sie sobie podobac, dla mnie tluszcz jest oblesny i te wszystkie wywalone cielska na plaży latem ... fuu niektorzy to nie maja wyczucia

Gość sdweded
Ja też uwielbiam chude, mój ideał kobiety to wzrost 170 cm i waga 45 kg, małe cycuszki, szczupła w pasie, w biodrach musi mieć tyle co w pasie, płaski, mały tyłeczek (nie odstający), szczupłe uda (takie jak łydki), szczupłe łydki, długie proste blond włosy lub pasemka do pasa. Kiedyś widziałem taką laskę była świetna. A w łóżku z taką musi być super. Oczywiście jeśli jest gorąca i namiętna bo wygląd to jedno a predyspozycje seksualne to drugie.

Gość ale bzdury...
--------> "Wlasnie przeczytalam taki artykuł w powaznym czasopismie.. i mnie to zastanowilo. " A jakie to poważne naukowe czasopismo? Tytuł, miesiąc publikacji? To poważne czasopiosmo powstało w twojej głowie aby podeprzeć bzdurną tezę która tu sobie wymysliłaś.

Gość CYTRYNKA_21
Ja mam 168 wzrostu a ważę 53 kg i stosuje dietę bo chcę ważyć 45 kg

Gość ja to myślę
że to nie żadna krypto filia tylko aspekt ekonomiczny - taka drobna kobietka po prostu mniej żre

Gość maga1
wy piszecie tylko że kobiety grube są ochydne a dlaczego? kobiety chude też mają swoje prawa ja jestem kobietą ale nie chudą jak patyk to nic złego poprostu chce napisać że kobiety pulchne mają dusze i swoje uczucia a wy wszyscy chłopacy i niektóre dziewczyny uważacie to za ochyde a gdybyście tak zaprzyjaźniły sie z taką dziewczyną, ona może wydać sie miła i można z nią szczerze pogadać wiekszośc ludzi kocha sie tylko w wyglądzie człowieka a jego charakter to co? nie mówie też że ma to być ktoś ochydny aż nie tak bardzo. chce rzebyście wiedzieli że nie ma nic złego w tym że ktoś jest gruby tżeba poprostu polubić tą osobe może ona sie wydać bardzo sympatyczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hehehehehehehehehehehehhehehei
Ten artykuł pewnie napisała jakaś zakompleksiona trzydziestka o wyglądzie czterdziestki, z nadwagą, cellulitem i innymi problemami "cywilizacji" :D Pewnie mąż ją rzucił dla jakiejś fajnej dziewczyny a winy szuka jak zwykle nie w sobie ale we wszystkim dookoła :)

Gość Co to ma byc o.O
Tak do ciężkiej cho**ry wiec zabrońcie zakochiwac sie w drobnych, a wiec tkaze PIĘKNYCH kobietach bo to oznaka, ze jestes pedofilem :/. Żal :/ . Sam mam niziutka ( 158 cm ) i szczuplutka dziewczyna i LEPSZEJ NA ŚWIECIE NIE MA!

Gość widia
to kobietka.ktora ma 170 cm wzrostu i waży 67 kg(rozmiary ubrań od 40 do 42) jest spisana na straty? :)

Gość wyjące zazdrośnice schudnijcie
bo to z wami jest coś nie tak a nie z nami :-O wszystkie supermodelki są chude. jeśli ważysz powyżej 60 kg - jest z Tobą coś nie tak, niezależnie od wzrostu.

wiecie co mnie wkurza najbardziej!!!!! ach!!!!!!!!!!!!!! że są na tym świecie osoby, które uważają ,ze jak coś nie jest idealne jest złe ktoś napisał ,ze kobiety ładne to te szczupłe resztę odstrzelić, co prawda ktoś je kocha ale z braku laku ! Że co?? ja nie jest szczuplutka , gruba też nie , mam gdzie nie gdzie okrągłości i wspaniałego faceta .. wiesz mi taka dupa ,że nie jedna by się ze mną zamieniła !! i uważasz ,że z braku laku ze mną jest! on po prostu jak mówi ,że lubi mieć się do czego przytulić i wygodnie położyć , a podczas czułości nie połamać mnie. Zawsze miał takie laski , więc to na pewno nie z braku laku a Ty od razu uważasz ,że skoro Ty masz taki gust to ma taki cały świat ach.. brak słów po prostu .. sam się odstrzel palancie.. jedni lubią niskie , jedni wysokie , jedni szczupłe inni okrągłe itp itd.. tak trudno to zrozumieć? POZA TYM JA SIĘ DOBRZE CZUJĘ W SWOJEJ SKÓRZE I KROPKA , NIE PODOBA SIĘ?? NIE PATRZ!!

Gość htyhjujuyju
do ja lubię takie jak ta No ta na zdjęciu jest prawie idealna, tylko uda troszkę mogłaby mieć szczuplejsze. Ale cycuszki, brzuszek i bioderka idealne :)

Gość Lubiętakieee
Ja NIENAWIDĘ CHUDYCH DZIEWCZYN !! ! ! BLEE :/ miałem taką dziewczynę, była dla mnie trochę za chuda i... rzuciłem ją mówiąc że to nie ma sensu bo już nic do niej nie czuję. TAKA PRAWDA.

Gość Boylikegirlll
TRZEBA MEĆ CO RUCHAĆ ;D NIE LUBIĘ WKŁADAĆ FIUTA W GNATY, OCHYDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ana15
A ja nie lubię chudych facetów bo są mało mescy. Facet powinien być umieśniony i fajnie przepakowany, lubie mieć sie do czego przytulić. Sama jestem drobna i delikatna, ale nie kosciotrup. Lubię silnych i meskich kolesi.

Gość ghthytg
Lubiętakieee daj mi namiary na tę swoją byłą chudą. Moje marzenie to mieć chudą laseczkę albo chociaż się z taką przespać.

Gość edu
ja szukam chudej e_d_m@o2.pl

Coś mi się wydaje, zę to jakaś gruba zakompleksiona laska napisała... faceci lubią drobne i kruche kobietki bo przy nich czują się jak PRAWDZIWI faceci, mogą je obronić itd.