Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margerita.

niech mi ktos wytlumaczy co sie dzieje!!-komputer

Polecane posty

nie moge wejsc na poczte za kazdym razem jak wpisze haslo i nick to pojawia mi sie ze niepoprawne dane!! W dodatku nie moge rowniez zalogowac sie na pewno strone pojawia sie komunikat ze podalam zly email imie i nazwisko....pare godz temu wszystko bylo ok! A teraz nie moge nic zrobic! Co sie dzieje??

jesli to poczta na o2 to oni czasem tak mają, trzeba przeboleć i przeczekac :( ...nawet nie wspominam o najgorszej ewentualności :D

nie mam wcisnietega capslocka, a poczte mam na interii ale to juz nie pierwszy raz jak sie cos pierdzieli..

to może masz wciśniętą kombinację klawiszy Ctrl i Shift i literki się pozamieniały?

moze sprobuj wyczyscic historie przegladarki, zapamietane hasla i cookies.

pojawil mi si ekomunikat ze strona do prawidlowego dzialania potzrebuje wlaczonej obslugi javascript...wiecie moze gdzie to sie wlacza? cos ostatnio kombinowalam z kompem moze cos sama spieprzylam...

no niezle rzeczy sie dzieja, mnie juz kilka razy nie chcialo zalogowac na poczte, kiedys tez przez 2 dni nie moglam a jak mi sie udalo to mialam chyba z 20 wiadomosci od interii z durnymi reklamami itp. to jest chore jakies

Gość wirus...........
!!!!!!!!!!!!!!!!!wirus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w Firefoxie opcje->treść->włącz obsługę js (czy jakos tak) w iexplorer nie pamietam :D

wirus? i przez to nie moge wejsc na poczte i na inna strone a wszytsko inne mi dziala?

wreszcie! weszlam na poczte! tylko jakas zryta jest troche...tzn inny ekran...ale przynajmniej sie zalogowalam...dzieki wszytskim za pomoc!🌻 tylko na ta inna strone nadal nie moge ttrudno:)