Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagwozdkaaaa

Zareczyny, oswiadczyny - to to samo?

Polecane posty

Gość samsonik
hallo niech mi ktos pomoze!

Gość Paula89
Pomóżcie mi!!!! Jesteśmy ze sobą już prawie 5-lat. I mój chłopak się oświadczył w 12.04.2008r. Ale ja nie wiem czym się różnią oświadczyny od zaręczyn????? No i niewiem jak poinformować o tym bliskich!! wiedzą o tym tylko dwie koleżanki.

Nie bardzo łapię w czym rzecz. Chcesz za faceta wyjść za mąż i razem pierdzieć pod wspólną kołdrą aż do śmierci a nie możesz z nim pogadać czy robicie oficjalne zaręczyny?

Gość plastyczka karierowiczka
Dejzi a gdzie sunflowerka napisała, że zaręczyny jak najszybciej. Napisała tylko, że okres narzeczeństwa nie może trwać wiecznie, bo po co się zaręczać skoro nie mamy zamiaru brać ślubu? Zaręczamy się wtedy kiedy jesteśmy pewni, że chcemy spędzić razem życie. I zgadzam się z Sun...

Gość plastyczka karierowiczka
to po co te zaręczyny??

oświadczyny są w momencie kiedy ukochany prosi Cię o rękę a zaręczyny co oficjalne zaprasza się rodziców narzeczonego do domu narzeczonej. To juz taka formalność , że narzeczony wręcza kwiaty mamie młodej a ojcu wódkę prosząc ich o rękę córki

Gość starym
dejzi zlituj sie, zbuntowani nastolatkowie mowi na rodzicow "starzy" a dorosli ludzie mowia rodzice ...z szacunkiem.