Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca23457

jak wyjsc z tego z klasa?pomozcie

Polecane posty

Gość pytajaca23457

powiem w skrocie...facet ktorego zawsze uwazalam za kolesia z klasa i z zasadami umowil sie ze mna na kawe i....zaproponowal sex bez zobowiazan...od razu uczucia do niego prysly,ale tak mnie zatkalo ze nic nie powiedzialam... chodzi o to,ze chce wyjsc z tego z klasa,by mu poszlo w piety,bo nie jestem dziewczyna na jedna noc i nie mam juz 18 lat:D co mu powiedziec jak zadzwoni by nie myslal ze jest niewiadomo kim?pomozcie

Gość Powiedz Mu
że niech sobie idzie do burdelu bo Ty dziwką nie jesteś i niech ssie pałe dziadkowi

Gość pytajaca23457
to by bylo zbyt banalne,chodzi mi o jakas riposte by dlugo o mnie pamietal

Zapros kolezanki,poczekaj az sie rozbierze i wysmiejscie to czym mysli bardziej:P:P:P

Powiedz mu, ze jesteś dziewicą funkcjonalną :classic_cool: Niech się zastanawia...

Gość zieeeeeeeeeeeeeeeeeew
po prostu powiedz że interesuja cię tylko stałe związki i że bardzo cię zaskoczył swoja bezpośredniością dlatego od razu nie powiedziałaś co sądzisz o "seksie bez zobowiazań". koniec..zadnych wymówek, żadnego odgryzania się, zignoruj faceta i zapomnij

Gość pytajaca23457
to nie wchodzi w rachube,ja juz nie chce go widziec,po prostu wiem ze zadzwoni i chce pozegnac go przez telefon w taki sposob by mu poszlo w piety...nie chce go obrazac ,chce wyjsc z tego z klasa a nie znizac sie do jego poziomu tym bardziej ze on sadzi iz ciagle czuje do niego miete...z ta dziewica to tez odpada..ja juz jestem w takim wieku ze bycie dziewica byloby conajmniej podejrzane:)

Gość i po co ci to
A co Ci to da że mu przygadasz ? Taki kolo sięnawet tym nie przejmie jeszcze sie będzie śmiał że tak Cie zdołał dotknąc swoim potraktowaniem. Nie daj mu tej satysfakcji, nie myśl o nim, ni eodbieraj telefonu, totalnie zignoruj jak myślisz co robi facet jak ma laskę w dupie ? ignoruje, zrób tak samo ten koleś już dla Ciebie nie istnieje ro smiec, więc co sie przejmujesz tym co on sobie pomyśli

Gość pytajaca23457
tyle ze to nie jest taki "typowy "koles.. to facet po rozwodzie prawie 40 letni,zawsze mi imponowal madroscia zyciowa(razem kiedys pracowalismy),zawsze mialam do niego sentyment do czasu az po latach nie poszlismy na ta nieszczesna kawe:(

Gość i po co ci to
bardziej go dotknie jak go olejesz niż gdy mu przygadasz jak będziesz reagowac w emocjonalny sposób to dasz mu satysfakcję że Cie obraził

Gość taaaaaa nie typowy
pewnie 2x w tygodniu chodzi na panienki do agencji, dziewczyno zejdź na ziemie :D

Gość i po co ci to
taaaa mądrośc życiowa, koleś wiedział że na niego lecisz więc chciał to sobie wykorzystac myślał że skoro go tak lubisz to nawet zgodzisz sie na seks na jego warunkach żenada, to tylko świadczy o tym jaki z niego wyrachowany dupek faceci to faktycznie egoistyczne świnie, zero uczuc wyższych jedynie pierwotne instynkty

Gość aaaaaaaaaaaa
powiedz mu że słyszałaś że jest kiepski w łózku a Ty masz duże wymagania :)

Gość pytajaca23457
niestety tak,faceci to swinie,egoisci myslacy tylko o jednym,zero moralnosci,coz oleje go...

Wyluzuj. Przynajmniej szczerze postawił sprawę, a nie bajerował żeby przelecieć i zapomnieć. Powiedz zwyczajnie że nie interesują Cię takie układy ani z nim ani z nikim innym - i tyle wystarczy.

Gość ja bym powiedziała
że sorry, ale seks bez zobowiązań.....to tylko z jakimś niezłym "ciachem"..... z Tobą, wolę ograniczyć się do kawy :P

Nie rozumiem Was zupełnie. Ciągle macie pretensje że facet okłamywał, wykorzystywał itp. a jak któryś szczerze od początku mówi o co mu chodzi, to od razu na niego wsiadacie że świnia. Same się prosicie żeby Was oszukiwano.

Gość hehefgjthg
powiedz mu ze Ty wolisz inteligentnych facetow a nie takich niedokochanych. :) :D

Gość i po co ci to
Dziwię się Tobie, gdyby mnie jakiś kolo taki tekst puścił to z miejsca by stracił cały mój szacunek i zainteresowanie...po prostu przestałby dla mnie istniec. Nie czułabym sie urażóna osobiście jedynie dziwiła że facet okazał sie takim idiotą. Kiedyś mój instruktor jazdy zaproponował mi niezobowiązujący romans (był żonaty, znałam z widzenia jego żonę). Zaskoczył mnie tym jak bez żenady potrafi o tym mówic. Dla niego ważne jedynie było to czy potrafię byc dojrzała (?!) i dyskretna(?!) tzn zaczne z nim sypiac ale nie będę mu robic żadnych głupich akcji, pretensji i szantaży że chcę coś więcej.... Powiedziałam mu tylko że nie sypiam z facetami bez miłości a już tym bardziej nie angażuję się w związki z kimś jeśli wiem że ma partnerkę.... Nieźle się zdziwił....

Gość ja bym powiedziała
nie, no bo seks bez zobowiązań.... to mam JA PRAWO ZASUGEROWAĆ :P a jak facet to proponuje, to znaczy, że mnie uważa za tanią dziwkę, więc mu się należy .....

Gość con
Zaskoczyła mnie twoja propzycja, dlatego nie dałam ci odpowiedzi od razu. Jest mi bardzo przykro, że pomyślałeś o mnie jako o dziewczynie która wchodzi w tak płytkie układy. Dceniam twoją szczerość aczkolwiek uważam się za osobę bardziej wartościową i bez wątpienia stać mnie na więcej. Tak to już jest w życiu, że czasami mylimy się co do intencji i wymagań innych osób. W nasztm przypadku chyba tak jest. Skoro sam na to nie wpadłeś to powiem tobie, że nie

Gość con
mam wątpliwości iż zasługuje na więcej.

z tego, co piszesz Ty jesteś dorosła, on również, a robisz problem właściwie z niczego :O No i cóż się wielkiego stało, że zaproponwał??? Obrażał Cię przy tym, był wulgarny, agresywny ...? Bo chyba samo pytanie tego typu skierowane do dorosłej kobiety nie jest jeszcze zbrodnią czy jakąś wielką zniewagą??? Trochę dystansu i luzu :O Od razu musisz wyskoczyć do niego tak, żeby mu w pięty poszło??? - zachowujesz się jak rozkapryszona nastolatka, którą wielce uraża wszystko, co zostanie powiedziane nie według z góry założonego scenariusza. O jakim wychodzeniu z klasą Ty mówisz? - wyjedziesz z tego klasą, jeśli zrobisz to, co podpowiada Ci sumienie, czyli po prostu odmówisz, ewentualnie powiedz, co sądzisz o takim układzie. Tyle w tym filozofii

"a jak facet to proponuje, to znaczy, że mnie uważa za tanią dziwkę, więc mu się należy ....." No bez przesady

Gość 435sdgfsdg
spotykalam sie kiedys z facetem, byly pocałunki i macanki (wiec czulam jego penisa przez spodnie - to wazne), sadzilam że moze coś sie w tego wykluje, a on mi bezposrednio zaproponował ostry seks bez zobowiązań. W pierwszym momencie mnie zatkało, ale szybko odzyskałam mowę i powiedziałam z usmiechem "wiesz, bardzo chętnie, tylko że ja wolę duże penisy". Wiecej do mnie nie zadzwonil :)

Ale z was tempe i puste dzidy ....... facet rzeczywiscie ma klase. Pewnie wolalabys zeby cie zwodzil i szeptal do uszka a po 1-2 nocach zostawil bez przyczyny , facet Cie szanuje bo jest z Toba szczery a Ty jeszcze pyszczysz. Co za debilizm. E.

Gość kkfivfijve
powiedz mu, ze nie masz ochoty na seks z nim. nie sadzilas ze na to liczy