Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majta89

Jak korzystać z Solarium?? Boję się!!!!

Polecane posty

Mam pewien problemik. Otóż jestem bladą brunetką. Chcę zacząć chodzic na solarium. Jednakze nie wiem jaks ie z niego korzysta. Chodzi mi głównie o to czy łózko jest na zatrzask czy jak lampy się wyłączą łózko smao się otwiera. Mam klaustrofobię i boję się, ze nie bede mogła otworzyc łózka. Czy może wystarczy lekko pchnąć łóżko?? Pomżcie proszę

no i lepiej nie chodz,nie bedziesz miała problemow z przesuszoną skórą,pękającymi naczynkami i na starosc nie pomarszczysz sie jak suszone jabłko

i słusznie, że się boisz, bo najlepiej nie korzystać wcale.

I do tego poczytaj sobie wyniki badań ostatnich:)solarium zwiększa ryzyko raka skóry o 75% to mnie przeraziło bo kilka razy w życiu byłam na solarium!żeby to było 20% to jeszcze można się pokusić,ale 75%!!!! możesz się smarować śmierdzącym samoopalaczem,albo balsamem brązującym.ale to tragedia!i tak źle i tak niedobrze!ja to jestem blada jak ściana i muszę sobie często powtarzać o tych wynikach,bo inaczej to jestem gotowa wejść do pierwszego lepszego solarium i tak się sobie posmażyć

I do tego poczytaj sobie wyniki badań ostatnich:)solarium zwiększa ryzyko raka skóry o 75% to mnie przeraziło bo kilka razy w życiu byłam na solarium!żeby to było 20% to jeszcze można się pokusić,ale 75%!!!! możesz się smarować śmierdzącym samoopalaczem,albo balsamem brązującym.ale to tragedia!i tak źle i tak niedobrze!ja to jestem blada jak ściana i muszę sobie często powtarzać o tych wynikach,bo inaczej to jestem gotowa wejść do pierwszego lepszego solarium i tak się sobie posmażyć

Gość majta89 ty zanim
na solarę polecisz to te upławy i narośle wylecz bo komuś prezent zostawisz na łóżku :O:O:O

Gość na stojące
idź , ja tez mam klaustrofobię. Zawsze możesz tęz przerwac opalanie jakby co, pamietaj , drzwi sie łatwo otwierają

Gość na stojące
tam mniejszy strach, na łózku jak w trumnie sie czuje

Gość no chyba że się klapa zatnie
jak w tym filmie "Oszukać przeznaczenie" :O

Gość Sabinciaa
Ja tez sie strasznie boje. bylam na solarium ale jak zobaczyłam te łóżka to mnie odrzyciło. boje sie tam wejsc ze ciasno albo ze sie juz nieotworze. jestem blada i chce sie opalis ale sie boje!! co mam robic??