Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość coś z tego jeszcze będzie
plissssssssssss

ide spojrze ale nie gwarantuje nic bo niestety kiepsko z mysleniem no ale zobaczymy najpierw cos tam "wyniucham" a ty mi powiesz cz ide w dobrym kierunku Ewo

Gość mijammjam
ja 14 .2.84 on 27.1.80 kim on dla mnie bedzie? gdzie bede mieszkac?

dzięki wielkie :)

Gość ponownietakaś
ja 13,06.1981 on 02.08.1972 wróci do mnie, weźmiemy ślub i będziemy jeszcze mieli dzieci?

Ewo czy Twoj Krysztof jest pełen energii, dynamiczny, ma duuuze ambicje i obawia sie ze jak wezmie sobie rodzinę na głowe to to się skonczy wyszło mi ze ty czujesz sie troche opuszczona w tym układzie u podstaw lezy chec legalizacji i pozostania w czyms co ma prawne podstawy no i jakies dziecko hmm?

no ale czy tak jest czy nie? :) czy chociaz cos ma sens z tego co napisałam:)?

Gość AFOGATO
mohito...paweł mnie rzucił...i moze mu sie bardzo podobałam,ale zastanawiam sie,czy juz o mnie zapomnial...czy jeszcze jest z jego strony jakas chec i resztka uczucia...dziekuje za wrózbe

to ja jestem energiczna i dynamiczna :) poza tym reszta się zgadza a dziecko chciałam, ale zmieniłam zdanie

?? to jak będzie coś z tego, czy nie?

Gość beata co noga zamiataaa
beata 14,05,80 marcin 05,03,73 jak nas karty widza i nasza wspolna przyszlosc, czy ulozy nam sie rowniez finansowo odp beata co noga zamiataaa ty takze pragniesz juz unormowania slubu papierkow on czuje mase emocji jakie przez niego sie przetaczają troche chaotycznie ale tez juz zaczyna myslec o deklaracjach chyba niedługo zalegalizujecie to co miedzy wami finansowo mozliwe ze ty wezmiesz wiekszosc na swoje barki albo uzyskacie pomoc od kobiety ktora lubi robic wokol siebie szum moje pytanko dodatkowe jeśli można już pytalam ale chyba mnie nie zauważyłaś manitoo- no tak my jestesmy juz dlugo ze soba i faktycznie mam juz dosyc zycioa na kocia lapei to sie zgadza wiesz tak sobie mysle odnosnie tych fainansow, bo ja w domu z dziecmi i jkos szans nie ma na to abym ja sie finansami zajela a on ma firme spora, i wiele jest waznych rzeczy ktore sa przed nimi tak sie zastanawiam czy to wypali to co on planuje w zwiazku z fima, czy moglabys jeszce raz zerknac w karty odnosnie jego firmy ( marcin 05,03,73)

Gość iza i adam
jeszce raz ja bo pominieto nas izabela 05,11,87 adam 22,03,84 czy ten zwiazek ma przyszłość

Gość agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak Beatrycze, ale mi np. wrozylas w innej kwestii :) pozdrawiam

Ja takze bardzo prosze o wrozbe. Tak ogolnie prosze, o zyciu, pracy, zwiazku, moze jakis dzidzuis pojawi sie na horyzoncie?:) 17-09-1979

Gość pilne
mohito pofdaj mi swój numer gadu

Gość manda18
Jak bedzie z nami? Jestesmy ze soba juz 4 lata.Czy bedzie slub,kiedy jakis dzidzius i ile ich bedzie? iza 14.07.1988 krzysiek 28.03.1987 dzieki :)

Gość ja bardzo prosze
ania 24/9/79, jeszcze prosze: Ile bedziemy miec dzieci i kiedy? Co z moja praca, kiedy ta skoncza (teraz pracuje zagranica) i zaczne nowa (mam nadzieje w Polsce)? Z gory bardzo dziekuje 🌼!

Gość kajka17
-Czy zdam maturę za dwa lata -Czy dostanę się na wymarzone studia? -Czy wszyscy w klasie mnie lubią, a może są takie osoby które mni nie lubią' Karolina, 13.07.1991

Gość kajka17
Czy znajdę swoją prawdziwą miłość, kiedy i czy będę szczęśliwa Karolina, 13.07.1991

Gość ekhmmmmmmmmm
Przypomnę pytania ;)) czy relacje z matką (Maria ur.22.10.1961)ulegną poprawie... "zdrowie,stricte w okolicach podniebienia pojawiło sie cos na kształt guza/kostniaka, w połowie lutego miałam mieć operacje,acz przełożono ją na termin nieokreślony ze względu na nieciekawe wyniki hormonów tarczycy, więc chciałabym wiedzieć po trochu jak się ta sprawa rozegra" 22.12.1989 10:50 Adrianna.

Hej, jestem jedną z osób którym wróżyłaś (byłam pomarańczowa), mam pytanie: skąd umiesz wróżyć? są do tego jakieś książki, specjalne talie do tarota, skąd wiedzieć które są dobre? Myślę że byłabym dobra, bo jestem bardzo intuicyjną osobą, czasem potrafię przewidzieć jak jakaś sprawa się rozwinie albo czuję, że dzieje się coś złego z kimś kogo znam... Dlatego po sesji postanowiłam nauczyć się wróżyć Mogłabyś coś polecić? Dzięki (aha, kieruję to pytanie do wszystkich wróżek na forum, bo widzę że więcej tu zagląda, dlatego wkleiłam też na innym topicu)

mohitooo dziękuję bardzo za postawienie kart ;) 🌼 dla Ciebie napiszę tak, mieszkamy w Polsce, natomiast mamy w planach wyjechac albo w swojej miejscowości otworzyc mały biznes ;) i teraz moje kolejne pytanie, jeśli znalazłabyś chwilę ;) co będzie dla nas lepsze? wyjazd z kraju czy własna działalnośc tu na miejscu? Powiem szczerze, że obawiam się po trochę tego i tego, więc jeśli mogłabyś w jakimś stopniu nas uświadomic, będę wdzięczna;) i jeszcze jedna sprawa, chciałabym wiedziec, jak widzisz relacje między mną a moim mężem? no to te dwa pytania mam teraz ;) z góry dziękuję i będę cierpliwie czekac ;) pozdrawiam

Gość manda18
Jak bedzie z nami? Jestesmy ze soba juz 4 lata.Czy bedzie slub,kiedy jakis dzidzius i ile ich bedzie? iza 14.07.1988 krzysiek 28.03.1987 dzieki

Gość l.ete
Czy będziemy ze sobą już na zawsze? Ja 17.05.1989, On 08.10.1982 Ania i Wojtek. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość panna mloda bede
karolina 29.01.1985 andrzej 25.11.1975 kiedy slub:-)

Gość ja tez chce wiedziec
a mi wrozka nie napisala nic,szkoda