Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mohitooo

Postewi臋 Tarota

Polecane posty

Go艣膰 ja bardzo prosze
ania 24/9/79 Ile bedziemy miec dzieci i kiedy? Co z moja praca, kiedy ta skoncza (teraz pracuje zagranica) i zaczne nowa (mam nadzieje w Polsce)? Z gory bardzo dziekuje 馃尲!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ja tez sie przypomne po raz kolejny hehe:) mam jeszce jedno pytanko czy jestem w ciazy jak nie to czy dlugo bede czekala na dziecko,czy powinnam wyjechac do mojego m臋偶zyzny za granice czy lepiej zostac w polsce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZOFIIIA
CO TO Z TEGO WSZYSTKIEGO U MNIE BEDZIE Agnieszka 27-12-1977

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekhmmmmmmmmm
R贸wnie偶 przypomn臋 swe kolejne pytanko ;) Sprawy sercowe- Kiedy poznam kogo艣 w pe艂ni godnego uwagi i ku czemu ewoluuje powsta艂y zwi膮zek ? oraz zdrowie,stricte w okolicach podniebienia pojawilo sie cos na ksztalt guza/kostniaka, w polowie lutego mialam miec operacje,acz przelozono j膮 na termin nieokreslony ze wzgledu na nieciekawe wyniki hormonow tarczycy, wi臋c chcia艂abym wiedzie膰 po trochu jak si臋 ta sprawa rozegra 22.12.1989 10:50 Adrianna Pozdrawiam 馃尲

Udost臋pnij ten post

A ja sie przypominam:) Rzeczywiscie mohitooo jestem rozrzutna A powiedz mi czy mamy szanse kupic mieszkanie lub dom w przyszlym roku? no i ostatnio zapomnialam sie spytac: czy bedziemy miec dzieci? Agnieszka 22.12.1986 Arkadiusz 06.01.1983

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weretka
Witam Ja r贸wnie偶 mam pytanie: czy znajd臋 fajn膮 prac臋 w nied艂ugim czasie. Moje imi臋 Aldona, ur. 17 wrze艣nia 1977 Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rakatta
Dziekuje za wczesniejsze wr贸zby. Chcialam sie tylko przypomniec bo chyba zostalam pominieta.Czy bede miala dzieci lub dziecko? Czy wyjade za granice?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rakatta
Zapomnialam napisac Asia 13.02.1986:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Slowiczekkk
Czy moja kole偶anka bedzie szczesliwa m臋zatka? Czy sie rozwiedzie?Jej data urodzenia 31 lipca 1985

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lil k a
Co do tego faceta :Czy dobrze sie stalo ,ze nie jestem z mezczyzna z ktorym wczesniej bylam, czy on jest takim czlowiekiem jak ja myslalam czy tez pomylilam sie co do niego?? Chcialabym sie jeszcze spytac czy wyjde za maz, czy to bedzie Marcel?? Kiedy to sie stanie?? Paulina 13.09.1985

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lil k a
a Marcel 05.01.1985

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lil k a
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a co poda膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 panna mloda bede
mohitoo zapomnia艂as o mnie jestem na stronie 7 - panna mloda bede

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja moge
Ania 02.11.1979 i Tomek 16.10.1981 co karty mowia o naszej przyszlosci? i czy zmienimy prace i miejsce zamieszkania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhjhjhjhjh
Mohitoo. Dosta艂am t膮 robot臋!!!!! Jestes fantastyczn膮 wrozk膮!!!!! Mia艂am sie odezwac wiec sie odzywam, dzieki serdeczne

Udost臋pnij ten post

dzi臋kuje bardzo. Pytasz czy jestem po chorobie ? moja odpowiedz nie nigdy nie chorowa艂am. mo偶e to przedemn膮? zmartwi艂am si臋 . czy dziecko urodze w tym roku? odpowiedz prosze to wa偶ne dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AFOGATO
czy b臋dziemy razem szcz臋艣liwi i,czy wog贸le razem? Ania 07.08.1984 Pawe艂 22.04.1980

Udost臋pnij ten post

to i ja poprosz臋 o wr贸偶b臋 ;) Monika 07.05.1981 jak si臋 u艂o偶y mi 偶ycie z m臋偶em? czy b臋dziemy ze sob膮 do przys艂owiowego ko艅ca, czy si臋 rozstaniemy za jaki艣 czas? i jak b臋dzie z moimi finansami? z g贸ry dzi臋kuj臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamyslona w 艣wiecie mysli
znik艂o 29.02.63

Udost臋pnij ten post

WITAJ :D No, no... Jestem pod wra偶eniem. Widze, 偶e ludziom sprawdzaj膮 si臋 Twoje wr贸偶by... Da艂am w艂a艣nie apel ludziom kt贸rym sama wr贸偶e o to by zadawali jedno konkretne pytanie, bo inaczej za du偶o mam m臋tliku..Wr贸偶enie przez neta wymaga za du偶o wysi艂ku... :( A mam do Ciebie jedno zasadnicze pytanie :D Jak b臋dziesz mia艂a czas na odpowiedz to napisz mi prosze... Czy Hasan 04.07.87 i ja Anna 02.08.86 B臋dziemy ma艂偶e艅stwem? Sprawd藕 je艣li masz czas! Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

myszka 83 ty w tym zwi膮zku jestes bardzo \"matronowata\" tzn jestes pani膮 domu, matk膮?, i czujesz sie spe艂niona jako kobieta w sercu zaczynaja kielkowac ci jakies niepewnosci i nieufno艣膰 (czemu?) starasz sie jednak pokazac ze jestes silna kobieta twoj partner to bardzo wrazliwy i pracowuity facet czy przed tob膮 leczy艂 si臋 z jakiejs powa偶nej mi艂o艣ci? wie ze od niego zalezy w glownej mierze to jak bedzie wam sie zylo i tez dobrze sie z tym czuje jako decydent poza tym chyba zaczynasz odczuwac codziennosc, jakby rutyn臋? ale bedzie ok Aldona 17,09,77 chyba mysli jednak kr膮偶膮 nie wok贸l pracy a uczuc i chyba wlasnie chcialabys na tej dziedzinie sie skupic a nie na pracy? slowiczek twoja kolezanka bedzie silnie zwiazana w tym malzenstwie wpadna we wzajemne zaleznosci i wyjdzie im to na dobre bedzie ok bedzie szczesliwa a im d艂uzej tym lepiej bedzie sie odnajdowa艂a zofiiia agnieszko powiedzia艂abym ze wszystko by艂oby idealnie gdyby nie karta odpowiedzialna za poczucie bezpieczenstwa w swiecie mowi ze nie potrafisz czasem zawalczyc o swoje nie wiem czy ma na to wp艂yw sytuacja zawodowa w uczzuciach dobrze nie wiem o kim mowa ale tak jakby jestes za kogos odpowiedzialna i o dobro tej iostoty sie martwisz zawodowo planujesz jakies przemiany reorganizacja albo przekwalifikowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielona zabucha
Ja tez bym cie prosila o wrozb臋. czy bede szczesliwa z moim mezem nadal i on ze mn膮? co jest powodem wrogosci tesciow do mnie? czy bedziemy mieli kiedys coreczk臋 i czy uda sie nam wybudowac dom? paula 17-1-1981 z gory dziex

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂y kotek
18.03.1978 Ilona Czy urodz臋 dziecko, je艣li tak, to kiedy i jakiej p艂ci? Jak b臋dzie z moj膮 prac膮 i og贸lnie finansami? Kiedy wybudujemy nasz dom? Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pem 32
23.06.1975 Przemys艂aw Jak b臋dzie wygl膮da膰 moja kariera? awansuje, czy moze zmieni臋 prac臋? Kiedy b臋d臋 mia艂 potomka? I jak z moimi finansami?

Udost臋pnij ten post

ja tez sie przypomne po raz kolejny hehe mam jeszce jedno pytanko czy jestem w ciazy jak nie to czy dlugo bede czekala na dziecko,czy powinnam wyjechac do mojego m臋偶zyzny za granice czy lepiej zostac w polsce?

Udost臋pnij ten post

przepraszam mam dzis jakis kiepski dzien i nie moge sie zmobilizowac do kart :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rakatta
Chcialabym sie jeszcze raz przypomniec(zostalam pominieta) prosze o wrozbe Asia 13.02.1986 Czy wyjade za granice? Czy bede miala dzieci? Z gory dziekuje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Durra
Mohitooo ! W moim zyciu zaszla wlasnie ogromna zmiana, pewnie zdolasz ja ujzec w kartach. Mam w zwiazku z tym pytanie : co dalej ????? Jesli karty potrafia na nie odpowiedziec to prosze o nia. Regina ur 05.03.56

Udost臋pnij ten post