Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo

Postewię Tarota

Polecane posty

Gość Przed decyzją...
oj...Jerzy 21.05.60 MAJ!!!!!

Gość LUKOSSSS
łukasz 31.05.1980 poproszę o kilka zdań na temat życia uczuciowego, mojego zdrowia i czy w najbliższym czasie bede miał dziecko

Gość misiulaaa
a ja? z góry dziękuję 🌼

Dziękuje za wróżbę . Mam jeszcze jedno pytanie . Jak ułożą się moje sprawy uczuciowe . Właśnie rozstałam się z mężczyzną czy dobrze zrobiłam . Dziękuje.

bede odpowiadala najpierw na konkretne pytanka a pozniej na te \"otwarte\" bo mam troszkę zajęć domowych i mało czasu ale obiecuje ze postaram sie odpowiedziec na wszystkie

Gość misiulaaa
czy jetsem w ciazy jeśli nie to kiedy??? dziekuję

ania 10.06.85 grzegorz 26.05.86 znamy sie pół roku, dużo mówimy o ślubie o dzieciach... kiedy nasze plany dojdą do skutku??

Gość ulussssssssssss
oki powiedzialas mi ze na mojej drodze jest mi mezczyzny przeznoczony moje pytanie kiedy go spotkam i w jakich okolicznosciach ? 12 12 1982

Gość Przed decyzją...
06.02.2008] 13:39 Przed decyzją... mohitooo ... a starszym też pomagasz ? Dorota 27.11.66 i Jerzy 21.05.60 mohitooo , to jeszcze raz ja zapomniałam zadać pytanie...czy to jest właśnie "TEN" związek?

Gość plusik11
no moze nei w rozjazdach jest Piotrek tylko starsznie daleko ode mnie jakies 300 km i puki co jest to znajomosc tylko ineretowa

Gość lewel123
Agnieszka 25.04.80 Marcin 11.10.76 czy to ten facet dla mnie?

Gość plusik11
i zgadza sie bo jest aktywny

moja data to 8 styczen 1978rok .niedziela 1/55 w nocy!! kiedy bede miala drugie dziecko i czy to bedzie dziewczynka?kiedy zamienie mieszkanie na większe.czy czeka mnie jakis wiekszy przyplyw gotowki lub wygrana np w totka czy raczej nie mam co sie łudzic.?

bianka65 wg kart brakowalo ci bezwarunkowej akceptacji i czulas sie czesto jak slomiana wdowa podjelas kroki ale myslalas ze facet bedzie walczyl to byl rodzaj sprawdzianu? teraz na chlodno zalujesz troche tego impulsu? no ale jak juz sie stalo stoisz w punkcie 0 i prawdopodobnie partner nastepny bedzie osobą ktora bedzie duzo mowila cos na ksztalt polityka:) w razie czego prosze dopytac Gosiu 4,11,75 zrobilam duzy rozklad i tak w glowie coag;le sie martwisz o zabezpieczenia finansowe ale masz w sobie cala potrzebna energie by samej dac sobie rade z problemami masz jakies kompleksy z walką o swoje racje? bronieniem ich? w sercu stawiasz ostre warunki partnerowi, chyba naciskasz i bardzo dobrze bo bedzie szlo ku dobremu widze jakies opoznienia finansowe ale bedzie dobrze glowa do gory w razie czego tak jak wyzej dopytuj :)

Dziekuje bardzo za wróżbę . Facet walczył i to bardzo tylko janie chciałam dalej ciągnąć tego związku , bo myśle o kimś innym . Pozdrawiam

przypomne sie mam jeszce jedno pytanko czy jestem w ciazy jak nie to czy dlugo bede czekala na dziecko,czy powinnam wyjechac do mojego mężzyzny za granice czy lepiej zostac w polsce?

Czy będzie chłopczyk czy dziewczynka? :-) Na usg nie widać jeszcze, bo za wcześnie. 27. 06 1982r. Anka

Przypominam się: Ja-Justyna,data urodz.27.08.1980r Mój wybranek-Rafał,data urodz. 20.04.1980r. Mam pytania: -czy będziemy razem z Rafałem,jak nam się ułoży,czy się pobierzemy,czy będziemy mieli dzieci-jeśli tak to kiedy -ważna jest również kwestia pracy-czy ją zmienię w najbliższym czasie,czy to będzie dobry wybór,jeśli nie zmienię pracy-to co mnie czeka w tej obecnej

Gość uukjkjll
dziewczyny nie widzicie ze ona potrzebuje troszke czasu

karolina 15.11.79 dominik, 24.04.84 czy miedzy nami sie zrodzi uczucie czy tylko przyjazn??

przed decyzją jerzy to mezczyzna z jasnymi zadasami i on chce slubu z toba wg kart czuje sie na tyle ustwaiony ze chce rodziny i jakby chcial z ciebie stworzyc swoje zaplecze? ty natomiast znasz swoja wartosc jestes nawet sklonna sie w to "rzucic" i wiesz ze jestes sila sprawcza we wlasnym zyciu to moze byc zwiazek na dalesze zycie ale jesi liczysz na wielkie trzesienia ziemi to raczej nie bedzie to codziennosc ale da wam spełnienie:)

Gość gosia 04.11.75
diekuje :) dziekuje spytam kiedys znowu pozdrawiam

Gość wkoimms
napieracie tu...przeciez napisała że odpowie....

Gość Przed decyzją...
:) dziękuję mohitooo.

bardzo cie proszę:) bo zaraz wychodzę... ania 10.06.85 grzegorz 26.05.86 czy on sie zdecyduje na oświadczyny?? kiedy dzidzia sie pojawi??