Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loona_84

KELLY FAMILY- byli i są w moim sercu- topic dla fanów

Polecane posty

Gość mysza84
Ja nadal słucham Kellysów i nawet przerwy nie zaliczyłam. Mam chłopaka, który się takimi rzeczami kompletnie nie interesuje. On wie, że jestem fanką. I to absolutnie nie przeszkadza nam. Gdyby nie pozwalał mi zajmować sie tym co lubię to chyba byłoby coś nie tak.

mój chłopak też to akceptuje:) nawet w tej chwili słucham sobie ich starych piosenek Ostatnio nawet oglądał ze mną teledyski na youtube i przyznał, że podobają mu się niektóre ich piosenki. Wiadomo, że nie slucham ich na okragło, mamy też swój gatunek muzyki, który nam obojgu się podoba (hehehe odległy od kellysów- techno itp). Muszę pomyśleć nad tym fanclubem- fajna sprawa:)

Gość mysza84
No popatrz my też słuchamy m.in. techno (byle nie za ostre). :)

heheh no widzisz mysza:) Duzo mamy ze sobą wspólnego:D Nie ma jak to fanki Kellysiaków- zawsze wiedziałam że są cool:D:D:D Pozdrawiam

Gość mysza84
Brakuje chętnych do rozmowy tutaj (zwłaszcza fanów). ;p Ale na szczęście jest parę innych stron na necie, na których ten temat można ciągnąć bez końca. ;)

Gość kleo*
a niech mnie! taki temat na kafe nie spodziewałabym się :D również jestem fanką, od listopada 2007 przypadkowo usłyszałam piosenkę An angel i tak to się zaczęło :) Nie przeżywałam tego całego szału roku 1996 i bardzo żałuję, że odkryłam ten zespół tak późno, gdy każdy z nich żyje już własnym życiem, a najbardziej utalentowany członek KF jest w zakonie. Fajnie by było gdyby ten topik jednak przetrwał, przecież chyba co druga dziewczyna - nastolatka była te 10 lat temu zakochana w Paddym czy Angelo prawda? :D ;) Mogłybyście powspominać.

Gość kieysbylamfanka
SZOK! przypomnialyscie mi moja mlodosc z Kelly Family.moja mania na kellysow trwala kilka lat a teraz mam sentyment,nie slucham ich juz raczej ale nadal lubie,fanka bylam w latach 90. bylam oblednie zakochana w Paddym nawet mam autograf od Niego samego dla mnie, bylam na kilkunastu koncertach spotkalam Maite - uwielbialam ja - w jakims hotelu czatowalysmy w Koln chyba..no i przed koncertem backstage Paddy, John ...ooo ale czasy byly patrze na fotki Paddy'ego i nadal podoba mi sie jakos facet heheh pozdrowienia dla fanek

Gość kleo*
o właśnie takie posty chciałabym tu czytać :D Ludzie przypominają sobie tamte czasy i wspominają je z sentymentem. --> kieysbylamfanka dlaczego ich już nie słuchasz? ;) Wydorośleli, ich muzyka jest teraz dojrzała, przemyślana, polecam płytę Homerun. Albo o: http://pl.youtube.com/watch?v=jOpPjh_VVEY :)

Gość kieysbylamfanka
poslucham poslucham.. po prostu jakos sie juz nie slyszy o nich.. ale fajni byli mam wszystkie foty gdzies gleboko w szafie ok 1.000..musze ogladnac.. ale najlepiej wspominam jak sie jezdzilo na koncerty..3 dni wczesniej i spalo sie w spiworach pod hala a za dnia kupowalo foty a potem wynajmowalo sie busa i jezdzilo najpierw na koncert do berlina potem od razu gdzies indziej..i tak kilka dni..a po powrocie ledwo zywa ale happy i koncerty zawsze byly piekne zawsze na zywo i zawsze sie duzo tanczylo

Gość kleo*
jeeej zazdroszcze :) to wspomnienia masz piękne. A ile miałaś wtedy lat, że mogłas sobie pozwolić na wycieczki do berlina na koncerty? :D Co do tego że o nich ucichło - tylko w polsce, w niemczech ich sława nie wygasła.

matko jaka ona młodziutka, slicznie wyglada jakby miała z 25 lat:P a ma ok 38:) ma słodki, fajny głos. I co ważne była i jest taka bogata.. a od roku 1988 i wczesniej nosi z checia te same kolczyki, zauwazyliscie? Białe perełki...;) I za to ma plusa, jako człowiek. Mogłaby się brylantami obwiesić.. Muszą dla niej wiele znaczyć;) http://pl.youtube.com/watch?v=BzjoxARPx30&feature=related

Gość mysza84
Tak Patricia ma dwóch synków - Alexandra i Ignatiusa z mężem Denisem . :-) Faktycznie jest śliczną kobietą i wciąż wygląda dość młodo. A ja wczoraj trafiłam przypadkiem na stronkę gdzie napisali na temat KF. Było tam wiele komentarze fanów i anty fanów i oczywiście anty fani nawyzywali Kellysów od różnych między innymi z powodu wyglądu. :/

ja w ogóle myślę, że oni wszyscy się nie starzeją :P A mężem Patricii jest Rosjanin :)

oo jak się cieszę, że jednak ten temat nie upadł - jednak są jeszcze prawdziwi fan, którzy w miarę uplywu czasu oraz mniejszego rozgłosu wokoł Kellych nadal ich pamiętają, słuchają i kochają:) Bardzo się cieszę!!!! Czy jedzie ktoś na koncert Angelo w kwietniu do Krakowa?

Gość mysza84
A wątpiłaś w to loona? Może już nie ma tak dużo fanów, ale są. Są stronki na internecie gdzie można często takich spotkać. No na tej to może trudniej, ale też bywa jak widać :-) Ja niestety raczej na koncert Angelo nie pojadę, ale są dziewczyny, które tam się wybierają. Pytaj na stronie afc itp

Gość miano
mysle ze trzeba temat od czasu do czasu podbijac, nawet nie wiecie ilu ludzi o nich zapomnialo tak zwyczajnie, poprostu, a gdy zobacza taki topik na kafe moze odzyja w nich wspomnienia i zechca sie nimi z nami podzielic :)

nigdy nie bylem fanem tego zespolu, natomiast jesdna piosenka jest zajebista FLIP A COIN

nigdy nie bylem fanem tego zespolu, natomiast jesdna piosenka jest zajebista FLIP A COIN

Gość mysza84
Ale jest jeszcze wielu przeciwników i pewnie zawsze będą to okazywać (nie raz w sposób chamski). Dlatego na tego typu stronach należy się z tym liczyć. Frrr dobre i to jak podoba ci się chociaż ta jedna piosenka. :-) A znasz tylko tą z najświeższych czy jakąś jeszcze?

Gość a Pedi pewnie w zakonie u
Rubika siedzi :P:P:P:P tak czy siak tamte czasy były super i teledyski były normalne. a nie to co teraz pokazują - tą szmire syf kiłe i mogiłe. no bo jak sie nie ma co pokazać to sie pokazuje gołe baby na pierwszym planie które już nie wiedzą co ze sobą zrobić i wychodzą same z siebie. szajs gimela!

macie rację, kiedyś czasy były zupelnie inne.... Przede wszystkim jesli chodzi o muzyke. Sam fakt- który zespół lub piosenkarz ma teraz tyle fanów co kiedyś Kellysi czy B&B. Przecież to był istny szał!!!! Teraz już tego nie ma- są jakies tam piosenki, jedne fajne jedne gorsze, ale nie ma tylu zapalonych fanów kochających jeden zespół. A to było naprawde bardzo fajne przeżycie, bo teraz jest co wspominać i słuchająć ichstarszych piosenek przenoszę się w tamte czasy:):)

Gość mysza84
No cóż oczywiście fajnie jest powspominać to co było kiedyś, słuchać starych piosenek i szkoda, że tego już nie ma. Z drugiej strony to co tworzą teraz jest niemal zupełnie inne, ale nie gorsze. Mi się podoba, nawet czasem bardziej niż to co było kiedyś. Widzę, że wielu fanów tęskni za tym co było, za tą masową histerią, słodkimi balladami i strojami "z innej epoki". Może też trochę tego mi brak, a jednak na prawdę doceniam ich nową twórczość. I szlag mnie trafia jak ktoś mówi, że to co teraz tworzą jest gorsze (bo de facto zupełnie inne od tego za czasów "kelly manii"). Ja chciałabym mieć po prostu dostęp do nowych i starych nagrań Kellysiaków i chciałabym żeby były koncerty w naszej Polsce. To co było nie wróci, na pewno nie w takiej sile jak było. Chyba, że kolejne pokolenie nastolatków na nowo zwróci na nich uwagę, ale to już nie my nimi będziemy. Więc tak czy inaczej to już nigdy nie będzie to samo dla nas. Tak jak mówiłam fajnie powspominać i tęsknić czasami, ale myślę, że należy docenić to co jest teraz. Oby to co nadejdzie też było dobre nawet jeśli zupełnie inne. To przecież Ci sami wspaniali ludzie i muzycy tworzą tą muzykę, tak jak tworzyli tamtą w latach '90tych i wcześniej. To tak jak z jazdą na rowerze - tego nie można przecież zapomnieć, czy jeździć gorzej niż zanim nauczyło się jeździć.

Gość mrowacia_kf
Niestety nie mogę powspominać starych czasów ,bo mam dopiero 14 lat ,ale chciałam tu napisać ,dlatego żebyście wiedzieli że Kelly Family mają mnóstwo fanów i wciąż ich przybywa!! pozdrawiam :)

Gość mysza84
Pozostaje nam się tylko cieszyć, że wciąż nas jest dużo i nawet jeszcze przybywa fanów. Cieszę się również, że są też nastoletni fani kelly family. Może przeżyjemy jeszcze drugą "młodość" (ci starsi fani) lub dowiemy się jak Kellysi potrafią byś niesamowici na koncertach itp (młodsi fani). Mrowacia_kf, a Ty wolisz "starych" kf czy "nowych"?

Gość aieoula
Poważnie fanów przybywa, ja na przykład nie uczestniczyłam w "kelly manii" ;) bo byłam po prostu mała, teraz jestem nastolatką, mam 17 lat i muzyka Kelly rodzinki jak najbardziej do mnie trafia, też przeżywam niemałe emocje gdy sobie oglądam filmiki na youtube :D aaale bym tam chciała byc :) Pozdrawiam wszystkich fanów. A co tam u Paddiego jakieś nowości? Bo że jest w zakonie od kilku lat to wiem :)