Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łapucapu_hmm

Facet odpowiedzialny. Jaki to?

Polecane posty

Gość Łapucapu_hmm

Witam. Jak w temacie. Jakie cechy ma facet odpowiedzialny?

Gość tym sie rozni od yeti
ze yeti kiedys widziano;)

Gość Berenika.
Zależy za co odpowiedzialny.

odpowiedzialny facet to m.in. facet przewidujący, który potrafi nieco myślami wybiegać w przyszłość, obiektywnie oceniać sytuację i ewnetualne konsekwencje pewnych posunięć - dla mnie to jest podstwa jeśli chodzi o odpowiedzialność (aczkolwiek nie jest to oczywiście jedyny warunek) to tak najogólniej ;)

dodam jeszcze, że na tym, co napisałam wcześniej opiera się w dużej mierze moja odpowiedzialność, i dokładnie tak samo to widzę u facetów

Gość karizma
Kazda by chciała zeby facet byłtaki8 JAKIMY BYSMY CHCIAłY ZEBY BYł. A najlepiej jezeli bedzie robił to co my chcemy i bedzie nasza kopia. Dziewczyny nie róbcie tego,zniszczycie związek.

to oczywiste, że sa suyiacje, w których facet powinien być odpowiedzialny, rozsądny, przewidujący, ale są i takie, w których powinien umieć sie też wyluzować, zapomnieć, zaszaleć ... (grunt żeby "odpowiedzialnie" dobrał te sytuacje, w których się może zapomnieć ;) )

Gość karizma
Wlasnie ble ble ble facet powienien byc taki taki taki. Zastanówcie sie jakie Wy powinnyscie byc dla faceta,wtedy On wam sie odwdzięczy.

karizma ---> chodzi mi o to, że podobnie u facetów postrzegam "odpowiedzialność", co nie znaczy, że mają być tacy, jak ja

karizma ---> wiesz, każdy człowiek ma jakieś tam bardziej lub mniej sprecyzowane zapatrywania na to, jakiego chciałby mieć partnera, co go pociąga, co mu się w drugim człowieku podoba, co nie znaczy, że desperacko poszukuje takiego właśnie ideału. Myślisz pojęcia a z tym "odwdzięczy się" dobrym za dobre, to bym się kłóciła - niestety w zyciu różnie z tym bywa

Gość ODPOWIEDZIALNY...
odpowiedzialny ma szacunek do siebie i ludzi, ZAWSZE dotrzymuje danego słowa, podejmuje swoje decyzje mądrze i z rozwagą

Gość NIEODPOWIEDZIALNY...
mówi kocham tu i tam :O olewa uczucia innych ludzi(kobiet) ma 30 lat i posiada mp3 i tel. komórkowy no i kilka szt. odzieży :o

Gość Łapucapu_hmm
Trochę zamieszanie powstało. Mało z was wierzy że tacy są, czemu?

Gość Łapucapu_hmm
Hihi ja taki staram się być :) pytam bo spotkałem strasznie dużo opinii że coraz ciężej o takiego faceta.

Gość mój mąż jest odpowiedzialny
mój mąż jest odpowiedzialny -nigdy mnie nie zawiódł w żadnej sytuacji -zawsze mówi prawdę choć to nie jest łatwe( kiedyś przyznał mi ze uwodziła go koleżanka z pracy, powiedział też ze to bardzo atrakcyjna kobieta i fizycznie go pociąga no i ze to było dla niego miłe w pewnym sensie). -nigdy mnie nie zdradził bo ma szacunek dla rodziny, wie ze to był by koniec związku no i nie chce robić czegoś czego nie chciał by dla siebie -dba o swój rozwój bo wie ze w ten sposób dba też o nasze jutro -jest pracowity ale wie ze najważniejsza jest rodzina i umie rozdzielić swój czas tak aby nie cierpiał ani nasz budżet ani my(wykonuje wolny zawód, więc ma możliwość wyboru)... mogła bym tak jeszcze długo..

Gość Łapucapu_hmm
Bardzo ciekawa odpowiedź. Z całą pewnością to odpowiedzialny człowiek.