Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Zajmuje sie wróżeniem... Magią ogólnie oraz seansami spirytystycznymi... To naprawde nie są \"ściemy\" ... Czy ktoś z was również miał z tymi rzeczami styczność ? Zapraszam do rozmowy !

hej, a powrozysz mi? karolina15.11.79, dominik 24.04.1984, czy taki zwaizek ma szanse na przetrwanie??wiem ze we wczesniejszym temacie wrozylas, ale nie doczekalam sie odp:(moze teraz sie uda??

Gość szuwarkowy gąszcz
Ja sie tym zajmuję. Jesteś pewnie wiccanką?

Gość ja wierzę
ale wróżyć nie umiem:) możesz się na mnie powprawiać? :) Aneta 10.04.1989, najbardziej chodzi mi o pracę - czy dostanę w najblizszym czasie propozycję od osoby na którą w tej sprawie liczę? jesli nie, jak dlugo zostane w obecnej pracy, moze lepiej szukac nowej? jakbyś miała chwilę to bardzo proszę o odpowiedź:)

Gość a mi powróżysz
? dorota, 27.11.90r., 00.05. pytanioe standardowe: życie uczuciowe, studia, etc.

Gość wypal paczke fajek
trzeba byc kompletnym debilem zeby w to wierzyc.

karolina15.11.79, dominik 24.04.1984 Czy on nadal się uczy? Karty przedstwiają go jako mlodego, jeszcze niedouczonego chłopaka... Niestety to jeszcze nie jest "facet" ... Pani musi unikać kłótni i wziąść się w garść ! Pozwala Pani aby złe emocje władały Panią... :( On jest bardziej optymistycznie nastawiony do wszystkiego niż Pani... Nie znam Pani dobrze więc nie wiem, ale czy on nie myśli o jakimś wyjeździe bądź inwestycji?

Gość ja wierzę
Pewnie zazdrości bo sam by chciał a się wstydzi:)

Gość wierzę w to bardzo mosno

Aneto... Karty pokazują, że niedługo przyjdzie do Ciebie jakaś gotówka więc zapewne dostaniesz prace, ale nie licz na kokosy.

Gość czy koniecznie te daty
trzeba do wróżby podawać?

Gość ja wierzę
gotówka...brzmi miło:) tylko że nie zawsze jest zwiazana z pracą... bardziej chodzi mi o możliwości, czy mam szukac pracy czy liczyc na tą osobę?

Aneto... Obok pracy wyszła miłość. I pomoc. Więc teraz mi ułatwiłaś interpretacje... Ta osoba Cię... Kocha.

Gość DORAAAA
Cześć Ezoteryczna.. Spróbujesz powiedzieć coś i mnie..? Dorota- 01.09.70 Marco- 17.10.75 czy mamy szansę, czy naprawdę mnie kocha? czy warto, abyśmy wyjechali z Włoch do UK, aby rozpocząć wspólne życie?

Wiccanką? :) Hmmm nie wiem... Nie myśle nad tym czy jestem w tym dobra, zła czy jestem profesjonalna czy nie..Robie to i tyle.

Ezoteryczna.. uczy sie fakt, a czy mysli o wyjezdzie tego nie wiem, bo ostatnio mamy oslabiony ze soba kontakt, ale czy na przyszlosc moge liczyc na milosc, szczerosc z jego strony?

Gość ****Beatka**
ojej ja bym tez chciala!!:)prosze:) ur. 27.08.1980 kiedy w koncu zakocham sie ze wzajemnoscia czy zdam egzaminy bez problemow w tej sesji dziekuje z gory!

Gość aneta 10.04.1989
Ejże, przecież nie zdradziłam płci "osoby na którą liczę":) ale fakt, jest to mężczyzna, a nie zapytałam Cię co do mnie czuje, bo nie chcę na forum podawać imienia ani daty jego urodzenia:) a może ta miłość to tak z innej beczki niż praca, co? ;)

Gość ddo ezoterycznej
Ezoteryczna-->moglabym tez prosic o wrozbe dla mnie? 10.12.1988 kiedy pojawi sie w moim zyciu facet, ktorego pokocham z calego serca i on tak samo mnie mocno pokocha?

Dorota- 01.09.70 Marco- 17.10.75 Czeka was mnóstwo spraw urzędowych... Pani jest aniołem tego związku, dojrzalsza, która wszystko co robicie napędza. Chyba bardziej Pani chce wyjazdu? Potrzebna mi ta informacja by lepiej zinterpretować karty...

Gość szuwarkowy gąszcz
ale wiedzę skądś czerpiesz. Z jakich źródeł korzystasz? Ja się zajmuje głównie hermetyzmem;)

Gość dorota 27.11.90r
nie

Gość a po co podajecie daty urodzen
czy to nie wszytsko jedno? :)..jak ktoś ma dar "widzenia" to mu daty nie potrzebne :)

natka7911 ... Niestety to widze, że on Cię opóźnia. Na razie karty nie pokazują aby z tego miało wyjść coś cudownego, ale może kiedyś...

Gość zajmuje się nauką tajemną
ale to tak rozległa wiedza, że aż strach

a po co podajecie daty urodzen - czytam z emocji... To prawda.. Ale lubie mieć dodatek imienia czy daty urodzenia.. Nie trzeba podawać dat jeśli ktoś chce prywatności... ;) Najważniejsze jest skupienie... Umiem się skupic... Gdy tylko moja mała siostra mi nie przeszkadza :D