Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość 27.11.90r
proszę jeszcze raz, bo zostałam pominięta. nie jestem z zwiąku, pytałaś o to Ezoteryczna

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Patrycja 06.03.1986 czy moje plany uczuciowe i profesjonalne powioda sie? czy bede wkoncu z moim Sachą 13.04.66? czy moje problemy ze studiami i praca zostana rozwiazane?kiedy dzieci?

Patka... Luigi to Włoch... Bardzo młody Włoch...A wiesz jacy oni są ;) Byłam we Włoszech 6 razy i mam wielu znajomych Włochów. Nie licz, że szybko go poślubisz. Jest to fajny, młody chłopak, serdeczny i nie chce Pani oszukać... Ale przyjdzie Pani na niego długo czekać gdyż karta pokazuje go jako chłopaka przed któym jeszcze wiele nauki. Vincenzo zaś leczy się z "pani" ... I już ktoś przy nim jest.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja tak drugi raz z ciekawosci czy wyjdfzie to samo :>

Gość ja rónież poproszęęę
Dorota Jak będzie wyglądało moje życie zawodowe, oraz czy i kiedy bede miała dzieci (jeśli Pani widzi, to ile ich bedzie i jakiej płci)

Gość connan barbarzyńńca
ezoteryczne, pliiz :) starsza czy młodsza ta kobieta?

Gość xyxyxyxy
ja wierze w wywolywanie:) kiedys nawet wywolywalam:D a mam pytanko jak sie potoczy moje zycie w najblizyszym czasie Ola 19.06.86

Gość connan barbarzyńńca
a czego mam się wstydzić? Sama mówisz, że kocha mnie tylko jedna kobieta :(

PANDORAA - Szansa na wielkie uczucie ale jest ryzyko złudzeń. Nie idealizuj ludzi bo możesz się rozczarować. Marzenia o partnerze mają szanse się spełnić pod warunkiem że będziesz się twardo trzymać rzeczywistości.

Gość kropla___rosy
Witam, mam na imię Małgorzata, i moje pytanie jest takie: co łączy mojego męża z jego asystentką - tylko praca? coś więcej? a może nic, ale on mysli o niej lub ona o nim...? Bardzo dziekuję za odpowiedź.

connan barbarzyńńca Sam się zastanów kogo Ty kochasz..Wtedy łatwiej Ci będzie w życiu.

Gość fhdigggbv
a ja , mnie pominieto... iwona 6.10.82, czy dostane tą pracę i czy moje zycie uczuciowe ułozy sie w tym roku pomyślnie a potrafisz przewidziec ile dzieci miec bede

27.11.90r Nie wiem dokładnie kiedy ten ktoś przyjdzie... Nie będzie to aż tak prędko, ale jesteś młodziutka a on będzie starszy niż Ty i dojrzały umysłowo.

Gość connan barbarzyńńca
ponętna istoto ;) ja nie pytam o to co mam robić tylko o to co ci karty powiedziały na mój temat Ograniczyłaś się do zdawkowego: widzę kobietę, która bardzo cię kocha to usiłuję doprecyzować, co miałaś na myśli :)

ja rónież poproszęęę Wszystko będzie zależało od dobrej organizacji, ale widze powodzenia :) Kariera będzie ok !! :) Naprawde OK :D Widze, że będzie miała Pani córeczke!!

Gość dobrateraz ja
04.05.1983 czy zalicze ta sejse na studiach?? czy dostane prace a ktorej teraz mysle w pewnym urzedzie?? i kiedy kogos poznam,ta druga polowke??

Ola 19.06.86 Widze jakąś nauke... A jeśli juz do szkoły nie chodzisz... To jakąś złość i kłótnie z kimś fałszywym.

Gość mam na imie Emilia
zawsze unikalam wrozek ale 4 lata temu dalam sie namowic. wszystko co mi powiedziala do tej pory sie sprawdzilo ale zastanawiam sie jaka bedzie moja dalsza przyszlosc. moge prosic o wrozbe? 🌻

kropla___rosy Mąż jest do Pani przywiązany... Co do jego współpracownicy widzi on w niej dobrą pracownice oraz życzliwą kobiete. Dobrze się im pracuje.

Gość gosia225
w takim razie korzystajac z okazji prosilabym o wrozbe na najblizsza przyszlosc 14.12.91

Gość connan barbarzyńńca
nic mi już nie napiszesz ezoteryczna?

Gość Łuukaszzzz
Witam! Chciałbym się dowiedzieć jak potoczą sie moje sprawy w pracy, czy powinienem ją zmienić?? Czy i kiedy zostanę ojcem, to będzie córka czy syn?

KOCHANI !! Odpisze wam wszytkim za pare godzin, bo teraz idę odzyskać siły... ;) Teraz nie jestem w stanie wróżyć, ale jak odzyskam siły to bede w stanie :D

Gość gosia225
ok, naladuj swoje akumulatorki :D

jesli mozna to chcialabym zebys mi powrozyla Paulina 31.12.88 i Damian15.01.87 kiedy mi sie oświaczdczy o ile wogole sie oswiadczy iczy bedziemy szczesliwi?