Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

czy duchy czegos potrzebują ? Czy czasem proszą Cie o coś ?A są takie ,ktore po seansie nie chcą odejsc ? Boisz się ich? Nie boje się ich, bo nie daje im wejścia w mój świat rzeczywisty chodziaż próbują ;) Jest jeden duch który nieustannie prosi tylko o modlitwe.. Wręcz o nią błaga..Poczym się ulatnia..Rząda tylko tego...Niektóre proszą bym pozwoliła im zamieszkać u mnie w domu ;) Wiem, że strasznie nie lubią tej pustki i bywają nieznośne.. czy jest jakiś posrednik ,ktory mógłby powiedziec jak się ma ktos ,kto od lat nie żyje i bytuje w niebie? Wiem po prostu kto w tym niebie jest a kto nie... :) To umieją powiedzieć. czy odwidzają Cie zmarli z rodziny:dziadek,babcia,itp? Babcia mnie odwiedziła...

Gość zielona zabucha
nie wiem, co na to moja mama ja sie pytam tak od siebie, moja mama urodzila mnie bardzo mloda,jak to mowia bylam jej zm,arnowana mlodoscia, a za 3 mce znow byla w ciazy. pozniej po 15 latach urodzil sie moj braciszek i to jej oczko w glowie, a ze mna dopiero od niedawna nabrala kontaktu.

wysłałam e-maila dziękuję za odpowiedz

zielona zabucha Tego nie wiem... Duchy mówią, że są oni w niebie i czasami schodzą tylko aby na nas popatrzeć... Wesprzeć... Nie czują bólu, głodu... Ale miłość do żyjących krewnych im zostaje dlatego czasami nas obserwują. I podobno czasami ktoś może wrócic na jakiś czas jeśli chce... W postaci kogoś. Ale raczej żadko kto chce wychodzic z raju... Jest tam zbyt cudownie... To się raczej zdarza osobom które miały np. z 8-ke dzieci i umarły gdy te były małe.. Troska przebija wtedy wszystko.

Gość do ezoterycznej
a czy mogłabyś spytac o bliskich mi zmarłych: babcie,dziadka--nie chcę sprawiać kłopotu-czy są w niebie i czy są szczęsliwi? ezoteryczna ,dajesz nadzieję,fajnie ,ze zalożyłas taki temat:)

Gość zielona zabucha
ezoteryczna, chociaz ciesze sie ze jemu jest tam dobrze

+ilona+++ Ta praca jest dobra, ale nie będzie Ci tak łatwo. Co do miłości to w tym roku poznasz kogoś... Ale nie wiem czy to będzie już TEN.

zielona zabucha Napewno jest tymbardziej, że nie zdąrzył się przywiązać z naszym padołem.

Gość zielona zabucha
dziekuje ci za rozmowe zmykam,serdecznie pozdrawiam.papa

Ezoteryczna Czy jest możliwe,że złe duchy przeszkadzają nam w życiu- czy tak moze byc ze mną- (wysłalam e-maila) Co mam robić aby odwrócić złą passe

Gość pechowa czy jak
Ezoteryczna poprosze o wróżbę, bo ostatnio nie za bardzi mi się uklada, jakby mnie ktoś "uczarował"? Czy zdam poprawke egzaminu? Czy wreszcie zapanuje harmonia miedzy mna a narzeczonym? Kiedy dziecko? Czy slub sie uda? dziękuje z góy:) 11-03-1986

Dajma przeczytałam... Naprawde to co poradziłam może wydawać się zbyt oczywiste, ale tak jest.

11-03-1986 Co do egzaminu zdasz go.. Może warto pouczyć się z mamą czy starszą siostrą? Z narzeczonym się nie spiesz.. Pogadajcie ... Sprecyzujcie swoje plany. Widze jakieś opóźnienia...

złość duszy - jakiej duszy ? jak się uwolnic ?

Gość pechowa czy jak
Ezoteryczna opoznienia??az sie przestraszylam, bo bardzo go kocham, on mnie zreszta tez. Nie chce go stracic. A widzisz cos w mojej najblizszej sytuacji? Pozdrawiam ciepło .Pauulina

pechowa czy jak Po prostu wasze plany nie są dość sprecyzowane.. Musicie o nich więcej porozmawiać... I zdecydować się czego tak naprawde naprawde chcecie... To przyniesie wam sukces.

tak bo inaczej nie da się wytłumaczyć tego co się dzieje

Dajma Wyjazd mógłby być dobry. :) Przedewszystkim musisz uwierzyć, że pecha nie ma.. Na 100%.

Dajma Dziś w nocy będę robila małe egzorcyzmy dla Ciebie... Spróbuje odpędzić złe energie. Sprawdze przy okazji czy wokół Ciebie są jakieś złe duchy.. Może ktoś kto Cię kiedyś nie lubił lub Ci zazdrościł umarł.. ? Wywoływałaś kiedyś duchy? Zawsze byłaś pesymistką czy to się zmieniło przez wiele piepowodzeń?

a widzisz przede mną jeszcze szansę na lepsze jutro

Dajma Oczywiście, że los da Ci na nie szanse.. Widze to w kartach... Sprawdze czy faktycznie jakaś energia Cię blokuje.

nigdy nie wywoływałam duchów zawsze byłam radosną optymistką kobieta sukcesu(zawodowego) zdrową energiczną szczęśliwa osoba teraz nie wiem od około 10 lat wszystko w dół aż do dna

Dajma Hmm spróbuje się wszystkiego dowiedzieć... Odpędzić zło. Na odległość również się da i chętnie to zrobie dla Ciebie... Odpędziłam kiedyś zło od samej siebie.

Czy mam się z Tobą jutro skontaktować Pozdrawiam Cie serdecznie i całuje