Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

Gość to ja poproszę
właśnie przeczytałam wróżbę dla jarka 84, napawa mnie to głębokim smutkiem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość hdhsyrrrrr
a gdzie ta wrozba jarka?-jestem ciekawa:))dajcie poczytac

Gość to ja poproszę
spytałam kiedy jarek straci dziewictwo, odpowiedź jest na poprzedniej stronie :D:D:D bieeeedny jaruś :D

Gość misiulaaa
Nie mam konkretnych pytań, ogólnie :)

Ezoteryczna........badzo Ci dziękuję za odpowiedz. Moje zdrówko już hartuje i dbam o siebie. I na dwie kreseczki a potem na maluszka z niecierpliwością czekam. Pozdrawiam

Gość Kwiaaatuszzek
zostalam pominieta wiec jeszcze raz zadam pytanie. 04.05.1983 czy dostane prace o ktora sie staram ktora jest zwiazana z srodowiskiem i rolnictwem. i jak tam sesja??czy w tym miesiacu zalicze wszystko??

Gość Asiaaaaaa
Kochana Ezoteryczna Joanna , Philippe Tutaj widze szanse polepszenia... Twoja cierpliwość zostaie nagrodzona! To Twoja wrozba, co prawda pisałam juz wczesniej ale z pewnoscia w takim natłoku moglo omsknąć, jak mam to rozumiec, w chwili obecnej raczej czekac na "powort" ukochanego, bo nie jestesmy razem :( Joanna 1982 Philippe 1976 Przepraszam ze głowe zawracam, ale dla mnie to bardzo wazne

Gość Asiaaaaaa
miało byc "czekam" a nie "czekac"....

Gość 20.11.1982
🌻🌻🌻🌻🌻 za wróżbę :)

Gość ewelkaa08
Witaj Ezoteryczna. Prosiłam o wróżbę, przez maila, jednak nie mogę się doczekać odpowiedzi od Ciebie... Pozdrawiam. Ewelina

Gość podnoszeee
:)

Ezoteryczna pozdrawiam :) nie wiem jak ty ale ja w niedziele nie stawiam kart :) dziś tylko udzielam porad :)

Gość Magdaaaa
Odpowiadasz na maile? Pozdrawiam :-)

Gość Magdaaaa
To wyżej pytanie do Ezoterycznej :-)

Witam po raz kolejny :) Tym razem chciałabym zadać 2 istotne dla mnie pytania. Mianowicie , jak ułożą się me relacje z matką (Maria 22.10.1961),cóż ostatnio przez te kłótnie mam bardzo nieprzyjemne,autodestrukcyjne myśli...:/ Drugie zaś, czy uda mi się być na koncercie mego ulubionego zespołu 30 Seconds To Mars,a przynajmniej poznać osobiście jego wokalistę/lidera (jeśli jest to potrzebne ,też podam datę :P 26.12.1971),którego respektuję za niebywałe wszechstronne talenty artystyczne i barwną osobowość. (bez jakichś tam podtekstów :P) 22.12.1989 10:50 Adrianna Pozdrawiam serdecznie ! 🌼

Gość podnoszeee
:)

Kwiaaatuszzek Powtarzam po raz drugi..Ja już Pani wróżyłam. Nie moge dwa razy, bo się nie spełni.

Some Bizarre Matka bardzo Panią kocha i wszystko powinno się dobrze ułożyć. Ona ciągle myśli o tym co dla Pani może być dobre. Naprawde. Co do zespołu to karty jakoś jasno o tym nie mówią :D

a ja __ Zacznij myslec pozytwnie, bo jesteś madra a przyciągasz złe rzeczy zamartwianiem się. Naprawde.

Gość ewelkaa08
Oki. Chodzi o uczucie, które pojawiło się pod koniec ubiegłego roku...Czy walczyć o nie, czy dać sobie spokój?? Czy ten mężczyzna jest mną zainteresowany?? Pytałaś, czy ktoś mi doradza w tym. Tak, mam koleżankę, która mi radzi czasem w tej sprawie. Ewelina 17.12.1987., podam godzinę urodzenia (tak na wszelki wypadek:)-10:10)

Ezoteryczna ja mam pytanie dotyczące zdrowia mojego taty: ostatnio zauwazylam ze sie czyms gryzie, ale nie chce nic powiedziec, trzyma to dla siebie, a ja sie bardzo o niego martwie. Jego data urodzenia 10.07.1960

Gość wangraf
jarek 20.07.1982 Kiedy znajdę dobrą pracę? Czy poznam kogoś? Czy kiedyś zmieni sie moje zycie na lepsze?

Gość lucynka199999
Co ze zdrowiem mojej mamy? lidia 19.02.1941