Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

wojciech 6 wrzesnia 1979 Panie Wojciechu... To raczej wszystko jest Pana osobisty lęk. Pana żona jest mądrą kobietą i nie jest przysłowiono pustą lalunią... Niestery widze ten brak porozumienia między państwem... Teraz jednak może już być między Państwem tylko lepiej... Najpierw : niech Pan zaufa żonie.. !

Gość bonimmesia
moje pyatnie- ile bede miala dzieci 16-06-1981 marta z gory dziex

zmartwionacorka I to było widać na każdej karcie.. Więc wszystko się polepszy jak wreszcie zacznie, bo wcale nie jest spisana na straty... Sama siebie może spisać... Prosze jej przekazać moj apel : CZAS ABY BYŚ DLA SIEBIE SUROWYM !! :*

Gość zimak
witam, czy moj brat odda mi pieniadze i uda mi sie wyjsc z dlugów? czy z zona bedziemy mieli jakies dzieci, narazie mamy jedno jak uda sie nam dalsza w alka o szczescie, bez wciskania nosa moich rodzicow i kiedy ja zaakceptuja, czy wogole? karl 16-07-1978

Gość
pozdrawiam miło że wpadłaś na mój nowy topic :) wiesz kim jestem :) i na jakim topicu się udzielam ,musiałam troszkę odreagować po całym dniu pracy przy kartach :)

danutte Pani mąż niestety ostatnio chyba nie prowadzi się najlepiej. Karty radzą Pani zrozumienie go... On Panią kocha lecz zagubił się gdzieś po drodze... Pani musi go teraz zrozumieć. Dostanie Pani należną zapłate za wcześniejsze nerwy...

srutututuuu Powiem tak : Związek jak związek... Ani boski ani zły. Będą problemy... Ale do rozwiązania. Po prostu zwykła rzeczywistość przed wami.

Gość fgfdgg
wydawalo mi sie ze jedna wrozba pownnna i raczej trwa dluzej niz jedna minute, a autorka jakos expresowo to robi

witam, czy moj brat odda mi pieniadze i uda mi sie wyjsc z dlugów? czy z zona bedziemy mieli jakies dzieci, narazie mamy jedno jak uda sie nam dalsza w alka o szczescie, bez wciskania nosa moich rodzicow i kiedy ja zaakceptuja, czy wogole? karl 16-07-1978 Musi Pan naciskać na brata... Niestety sam dobrowolnie nie kwapi się z tym aby oddać. Ale wkońcu odda... Może nawet się o to pokłócicie. Karty mówią, że wkońcu nadejdzie dla Państwa jakby nowa era... Cała wczesniejsza sytuacja zostanie wyczyszczona a na jej miejsce nowe życie... Lepsze. I to będzie zasłużona nagroda dla Państwa.

Gość bonimesia
ezoteryczna... a ja jestem w ciazy w 33 tygodniu i na usg chlopak, wiec jak to wychodzi? ciaze mam zagrona biore nospe-napisz prawde///

Gość fgfdgg
nie musisz sie tlumaczyc , kazdy glupi zauwazy ze cos tu nie gra

fgfdgg I to tylko dzięki krętaczom którzy podają złe dane i burzą całe pole energetyczne.

Gość mniaiiiiashshheyega
A ja tam do ezoterycznej nic nie mam ;) wymaganie od niej zeby wrozyla wam idealnie a to tylko internet a wy caly czas podajecie dane..pytacie o to samo.gowno wiecie o wrozeniu bo jesli tak sie podszywacie i ja testujecie, obrazacie i wybrzydzacie jej darmowa pomc to logiczne ze wychodza wam bzdury. radze przeczytac jakakoleik ksiazke na temat wrozenia. zahcowujecie sie jak idioci.spierdalac.ludzie z prawdziwymi problemami pytaja o rade a wy zabieracie im powietrze i potem ezoteryczna nie am sily. normalna wrozka nawet nie wrozy tyle razy dziennie.

bonimesia stawiałam na dziecko którego jeszcze nie ma... i wyszła dziewczynka...czyli następna będzie dziewczynka. chłopczyk już w sumie jest. i potem już nie bedzie wiecej dzieci.

jeszcze raz pozdrawiam widze że zaglądasz do mnie :) i jak ci sie stawia karty nie czujesz wyczerpania :)

Nie jest tak źle, ale czasami jak stawiam karty to czuje, że ktoś sobie jaja robi, bo bzdury wychodzą :( A czasami karty układają się idealnie i jasno :)

Gość zimak
pani ezoteryczna, dziekuje, my jestemy juz pokloceni z bratem o pieniadze.... nie chce oddac... a co z naszym kolejnym dzieckiem/dziecmi? i moimi rodzicami?kiedy zonke zaakaceptuuja

to tak jak mnie a potem dziwią sie ze źle im wychodzi jak ktos nie jest szczery....ok wracam do siebie na topic stawiać karty widze że ty masz tu teraz ruch a mam spokojnie:)

BEATRYCZE80 Według mnie to są źli ludzie.. Gdy ja prosze o wróżbe to staram się wysyłac szczerą energie ! I przyznam się, że pytałam pare wróżek o jedno... Ale nigdy nie pytałam jednej wróżki 1928373 razy o to samo :-o Ja odrazu czuje jak ktoś jest szczery.. Wtedy fajnie się wróży.

zimak Drugie dziecko przyjdzie... Ale co do tego czy Państwa rodzice zaakceptują żone.. Niestety widze w kartach trwałą niezgode... Niech Państwo żyją własnym życiem... Prosze się nie przejmowac.

Gość zimak
Dziękuję w imieniu swoim i żony. No trudno ... trzeba zyc dalej. Dzieki za dobre wiesci;-)))

Gość Kwiaaatuszzek
zostalam pominieta:) wiec jeszcze raz zadam pytanie. 04.05.1983 czy dostane prace o ktora sie staram ktora jest zwiazana z srodowiskiem i rolnictwem. i jak tam sesja??czy w tym miesiacu zalicze wszystko??

Gość do Ezoterycznej
Grazyna jaki będzie ten rok dla mnie i mojej rodziny ? Czy w nim przyjdzie czas pożegnać kogoś ? Co ze zdrowiem taty ?

Gość ur. 20.11.1982
czy w tym roku bede w jakiś związakach ? i kiedy albo czy wogóle spotkam swoją drugą połówkę i czy bede szczesliwa w tych zwiazkach

Gość to ja poproszę
o wróżbę dla jarka84 ;) kiedy w końcu straci dziewictwo ?

Ezoteryczna...........i ja bardzo chciałabym uzyskać odpowiedz na pytanie czy będę wkrótce w ciąży i urodzę dziecko i czy będziemy mieli więcej dzieci. Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję , Gosia