Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

MAGIA, TAROT, WYWOŁYWANIE DUCHÓW- wierze, ktoś jeszcze?

Polecane posty

ezo,a powróżyłabyś i mnie? Ania 07.08.1984 zżera mnie jakaś pustka ostatnio... czy mój były myśli o mnie czasem?(paweł 22.04.1980) czy jest jakaś szansa na to,ze sie zejdziemy,czy poznam kogos innego? i cyz sprawy szkolno zawodowe ułożą się pomyślnie w tym roku? plis...odpisz mi...

beatkaaaaa Prawda... Pamiętaj, że to ważne. Jasna sytuacja... To najważniejsze. Wtedy czeka Cię dobry czas.. Jak już wspomniałam... Nowy początek dla was. Lepszy.

Gość ble ble ble na pomarańczowo
Ano jest dobrym aktorem, czy to źle? Ale dobrym człowiekiem również.:) A ze idealizuję, to wiem, w końcu się zakochałam mocno wreszcie.:) Czy coś z tego będzie?:D Nakręciłam się troszkę.:P Co on o mnie sądzi? Przepraszam, że zawracam głowę, późno już niemiłosiernie. I z całego serca dziękuję.🌻

Anke Jeśli nie jest Pani w związku to karta która wyszła u Pani na miłość to myśli o związku... To dobrze, bo gdyby była Pani w związku ta karta oznaczałaby coś złego...A tak to oznacza, że prawdopodobnie zapozna Pani kogoś! A więc to o to chodziło...O rozwiązanie sytuacji na studiach... Cóż nie będę kłamać : karty radzą, że Pani nie wykorzystuje całego potencjału.

Gość beatkaaaaa
bede pamietala :) dobrej nocy Ezoteryczna 🌻 dziekuje...

Gość witam ja już kiedyś
to że muszę poczekać- to znaczyło że mam czekać w kolejce na wróżbę czy na dziecko muszę poczekać?:) bo ja zrozumiałam to pierwsze, ale teraz to już nie wiem :(

ble ble ble na pomarańczowo On potrafi z premedytacją odgrywać swoje intelektualne role... ;) Czy jest dobrym człowiekiem....? Do końca złym napewno, ale nie ufaj mu... Pamiętaj, że najważniejsza jest prawda... Chyba jest jakaś osoba która Ci coś doradza na jego temat?

Mam nadzieję,że nie wykorzystuję ;) Dziękuję i kobranoc :). P.S.Jeszcze z ciekawości zapytam...odpisz jeśli masz czas.Co by oznaczała ta karta,gdybym była w związku?

Gość nocna malwinka
moge jeszcze jedno pytanko?jak ulożą sie moje stosunki z corka mojego mezczyzny?jestesmy o niego obie zazdrosne.

Gość nocna malwinka
napisz mi dobra wrozko,pliss🌼

nocna malwinka Karty radzą rozmowe i wytłumaczenie Twoich i jej ról. Jest szansa na dobre stosunki między wami.

Pani Ezoteryczna, cos Pani za dużo wie, nie podoba mi się to.:P Czyli nie warto próbować? Szkoda bardzo.:( No nic, jeszcze raz dziękuję pięknie.:)

thin-king Ania 07.08.1984 Aniu Paweł to typ który idzie tam gdzie ma korzyści i nie jest stały. Będziesz jeszcze miała dwóch facetów do wyboru ;) Co do reszty spraw będzie wszystko dobrze! :)

Gość nocna malwinka
dziekuje🌼

ble ble ble na pomarańczowo Nie chce podejmować za Pani decyzje.. Mówie tylko co widzą karty... Radze nauczyć się troche egoizmu w kontaktach damsko męskich.. Jeśli Pani tak z nim dobrze to niech Pani na luzie korzysta z czasu z nim spędzanego, ale broń Boże poświęcać się dla niego...

Dobranoc, kolorowych snów. Dziękuję - już po raz ostatni.:P I więcej męczyć nie będę.

Gość misiulaaa
Ja też bardzo proszę :) Kasia 01.06.80

Gość lilithh
w temacie jest pytanie-wierze ,ktos jeszcze? Czy chodzi tu o polozenie kart,czy chcialaby pani porozmawiac o parapsychologi itp?Widze,ze na wróżby chetnych nie brakuje,hehehe jesli chcialaby pani porozmawiac sobie na rozne tematy,to jestem :) tez stawiam karty,tarot,klasyczne,runy,horoskopy,przenosze dobra energie dla potrzebujacych,pomagam,uswiadamiam,czyli wszystko.Czasami brak juz sil,ale wtedy oczyszczam i klimat sie zmienia :) Zycze duzo sił i wytrwałosci,pozdrawiam

lilith a kto nie chce spokoju duszy? jeśli coś trapi nasz umysł, mamy wątpliwości? to szukamy rozwiązania problemów, jedni się załamują/poddają, inni biorą sprawy w swoje ręce (nie zawsze się da), ci ostrożniejsi szukają podpowiedzi..jakie daje wróżba, tylko podpowiedzi a nie ślepej wiary że to co powiedziane tak ma byc mnie prowadzi i pomaga od lat jedna pani (karty jak do gry), dzięki Niej przeszłam trudne chwile w soim życiu, wiele, choć nie wszystko się spełniło ale dalam się namówić na inną wróżkę (tarot), to co usłyszałam ścięło mnie z nóg, zaczeły się awantury, brak wiary w partnera, za pierwszym razem wywróżyła mi go (pewne cechy i syt. życiowe tylko w jego przypadku pasowały więc trafność 100%) za 2 razem powiedziała STANOWCZO że nie będziemy razem, od tej pory boję się - bo dziećmi już nie jesteśmy, mamy swoje..ja się boję ile w tym prawdy? co moge jeszcze zrobić by przeciwdziałac? tarot jest potężny i więcej na tarota nie pójdę tak sobie obiecałam dowiedziałam się, że złą wróżbę odwraca dobra...czy możesz to potwierdzić?

Gość ....Agnieszka.....
Dziekuję Ci bardzo Ezoteryczna 🌻

kochana atunio prawdziwa wróżka wie,ze karty tarota nie maja dobrej energii,dlatego powinny posługiwac sie nimi doswiadczeni wróżbici,nie kładz sobie tarota,polecam karty klasyczne/te co do grania ;)/ lub runy,przepiekne karty,zapytane-odpowiedzą,doradza,i nie martw sie przepowiedniami tej kobiety,zapal białą swieczke w domu ,okadz dom suszona bazylia lub zapal kadzidełko sandałowe,zobaczysz jak twoje pozytywne myśli odpedzą te złe,zycze tobie duzo pozytywnej energii :) zaufaj mi..bedzie dobrze

atunio,jeszcze jedno wyciagnelam dla ciebie rune,nie obawiaj sie tej wróżby,jest to runa Elhaz,jestes ochraniana przez "złoty plaszcz"opatrznosci i pomyslnosci,Madrosc twojego opiekuna chroni cie dniem i nocą,czekają cie nowe sytuacje i zadania zyciowe,mozesz wiele ptrzymac,lecz pamietaj,ze dzialanie musi opierac sie na silnych fundamentach.Nie działaj lekkomyslnie,ze zbytnia pewnoscia siebie,miej czyste serce i intencje tak,jak do tej pory a ochronne wibracje nadal beda cie otulac. Ezoteryczna,nie gniewaj sie ,ze poradziłam na twoim topiku,zapewne wiesz,ze nie mogłam pozostawic atuni bez odpowiedzi,pozdrawiam serdecznie

Gość bkg
Lilithh, moglabys wyciagnac dla mnie rune? chcialabym wiedziec cos o uczuciach w moim zyciu, zwiazku, rodzinie - dziecku.

Gość bkg
a jak to własciwie jest - tyle słyszałam o tym, że wnikanie w przyszłość sie mści. tarot - najgroźniejszy. a pozostałe sposoby? podobno los nie lubi, kiedy się w niego wnika i prędzej, czy później trzeba za to zapłacić.

oczywiscie,nic w zyciu nie jest za darmo,ty dajesz-musisz otrzymac cos w zamian,tak tez jest z wróżbami,nie powinno sie wróżyc za darmo,moze to byc cokolwiek np dobra wróżba za dobre słowo,prosisz np.św. antoniego o rzecz zagubiona-znajdujesz ją ale musisz dac na ofiare i podziekowac,no tak to jest we wszechswiecie los masz juz zapisany,ale mozesz ominąc niektóre sytuacje,lub im zapobiedz,pozdrawiam