Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

truskawkowawiosna

Najgorsze, co usłyszeliście od partnera/partnerki. Tak z ciekawości.

Polecane posty

wlasnie a jesli kobieta da sie raz ponizycz to da i drugi..musimy miec swoja godnosc dziewczyny

oj matti nie badz taki ulegly:)szacunek szacunkiem,pomoc pomoca ale sa pewne granice.ja mojego przosze jedynie zeby za mnie gotowal bo ja nie potrafie ale to rowniez dla jego dobra:)

Mati, patrząc na to forum, to większość takich mężczyzn wyginęła. Mam na myśli szacunek do kobiet. A poza tematem. Bardzo, bardzo podoba mi się Twoje imię i rocznik :D Zupełnie jak mój mężczyzna. Kochanie, to Ty :)? Dopiero byłeś w kuchni :D

Jedno powinno chcieć robić wszystko dla drugiego. I na odwrót. I tak słodko sobie pomagać, bez wyznaczania granic i bez wykorzystywania.

racja slodko sobie pomagac ale gdyby moj facet wymagal zebym we wszystkimgo wyreczala i na odwrot to juz przesada

heh, pewnie, że przesada. ale co z tym słynnym "zrobie dla Ciebie wszystko". ? Trzeba znaleźć złoty środek, między "zrobię dla Ciebie wszystko", a wyzyskiwaniem. Jeżeli partner to rozumie, to na pewno, nigdy nie zechce nam wejść na głowę. Ot, trudna ta miłość :D

trudna masz racje:) kurcze ale rzeczywscie moj facet poczul sie wykorzystywany i gotowac nie chce.i co ja biedna mam glodna chodzic?:)

Czasami mam wrażenie że nie zasługujecie na szacunek no ale prawda jest taka że będąc w długim związku z jedna kobietę nie można na tej podstawie myśleć tak o wszystkich kobietach. Będę szanował kobiety a przynajmniej się starał szanować ale pamiętając o sobie. Ja zawsze widziałem tylko ją. Jej się to znudziło to i sie zaczęła wyżywać na mnie a potem rzuciła. Ale dużo mi to dało. Swoją drogą nie pamiętam kiedy jej coś przykrego powiedziałem o ile kiedykolwiek powiedziałem przez 3 lata. Pozdrawiam.

Ja mialam taka sytuacje ze po kilku latach zwiazku pojechalismy na disco z wieksza grupa i tak wyszlo ze jak znalazlam kilka osob i prosilam zeby czekali to za chwile ich juz nie bylo ale najgorsze bylo to ze nie moglam znalesc sewgo partnera jak go w koncu znalazlam ucieszona dochodze do baru gdzie sobie siedzi z kupmlem i sie pytam czy czaly czas tu byl a on do mnie zebym sprie**ala bo jest bardzo zajety wiec odeszlam na zawsze a on pozniej przez kilka lat po tym wydazeniu sadzil ze do niego wroce ale nie ze mna takie numery.

Może zrób mu jakąś niespodziankę. Niech kiedyś zastanie pyszny obiad/kolację przy świecach. Poczuje się doceniony. Jeżeli naprawdę, jesteś totalnym beztalenciem do gotowania, to bezpieczniej będzie jeżeli zamówisz coś gotowego. :D Myślę, ze po tylu zmaganiach w kuchni, facet na to zasłużył. :)

masz racje dzieki niemu z glodu nie umarlam:) w ten wekend to ja bede o niego dbala caly czas:)

"czasami mam wrażenie , że nie zasługujecie na szacunek" ?! Oj, kontrowersyjnie się wypowiadasz. Może kobieta Cię zraniła i zachowała się jak ostatnia suka, ale nie masz prawa, nas tak oceniać. Przypominam, że Twoja Matka też jest kobietą, Twoja Siostra czy kto tam, również. Radzę pisać bardziej przemyślane posty. Rozumiem rozgoryczenie, dlatego wybaczam :)

Napisałem że tylko mi się wydaje ;) I że nie można tak uważać :) jeśli urazilem przepraszam;)

ja 1234 - Twój facet, mimo, ze nie wie o moim istnieniu - może być mi wdzięczny. :D niezapominajka - znasz swoją wartość i bardzo dobrze. na takich ludzi szkoda czasu. postąpiłaś świetnie. osoby, które wpisują się tutaj powinny brać z Ciebie przykład.

Gość ale przestańcie
tu miały byc cytaty, a nie paplanina... łeee...szkoda :(

ten topik niby taki smutnys ie wydawal ale bardzo mi humor poprawil:)

moj facet napewno sie bardzo ucieszy a wszystko dzikeki tobie:)dzia:)

No bo, Matti, niektóre z nas - kobiet się jednak udały. Na pewno spotkasz taką, przy której nie będziesz wątpił. Zyczę z całego serca. No i jak już wcześniej napisałam, rozumiem i wybaczam :)

Jak nikt nie rzuca cytatami, to trzeba jakoś czas zapełnić :) ja1234 -dopiero skandowałam o docenienie, wdzięczność itp, ale bez przesady :) Widzisz Matti - my w gruncie rzeczy fajne niektóre jesteśmy :D

Gość kolorowy motylek
A mi dzis powiedzial (przez tel) ze pierdole od rzeczy na co odpowiedzialam ze nie pozwole sie obrazac i sie rozlaczylam. Potem dostalam smsa ze jestem chamska i on nie bedzie tolerowal takiego zachowania...

Trochę mnie dziwi fakt bo znam wiele par w ktorych przeważnie facet nie szanuje kobiety a te wpatrzona jak w obrazek i się godzą na to co maja a nie na to co mogą mieć. Trochę -dlatego, że jednak ja się dałem zmanipulować i nie wiedziałem nawet kiedy. Oczywiście wina była i po mojej stronie ;)

Gość kolorowy motylek
Asia malutka - tak, to tez uslyszalam, ach jacy oni - tak zwani mezczyzni - sa do siebie podobni...

kolorowy motylek twoj facetb jest jakis dziwny.najpierw tak sie odzywa a ciebie o chamstwo oskarrza? nie daj sie dziewczyno!

malutka Asiu, przykro mi z powodu Twojego faceta, ale widzisz, większość facetów dorasta emocjonalnie do piątego roku życia, a potem tylko rośnie. Takie już duże dzieci. Nie wiedzą czy chcą cukierka czy chrupkę. Jak nie jest pewien, to powinnaś rozegrać to tak, żeby postawił sprawę jasno. Bez płaczu i smutku. Twardo i zimno. Dowiesz się, czy warto poświęcić mu swój czas , czy nie.

Ja wiem że jesteście fajne ;) Ja też jestem fajny :) hehe zartuje. Ale już wiem że nie warto się dawać poniżać. I wiem też że uroda nie jest najważniejsza. Przez kilka lat szukałem tylko najładniejszych dziewczyn ale jak to mawiają babcie " z ładnej miski się nie najesz" Oczywiście chodzi tylko o niektóre.

Gość kolorowy motylek
hehe, matti a skad jestes?

No mówię , kolorowy motylku, nie wiedzą czego chcą i nie łapią związków przyczynowo-skutkowych. Nie daj wpędzić się w poczucie winy! Wydaje mi się, że Twój facet do tego dąży.

dziewczynki.. ja juz to rozwiązałam i nie jesteśmy razem. choc było trudno i nadal o nim myślę.. I nawet nie umiał zachować się jak facet i ze mną zerwać, choć chyba tego chciał. Bo te słowa, co Wam napisałam, powiedział mi kilka razy. A tak to nigdy niczego złego mi nie powiedział. No ale to było najgorsze. Chyba wolałabym, żeby nazwał mnie tłustym pasztetem..

Z mazowieckiego ;) I nie mam na imie Matii tylko inaczej a wiek się zgadza ;) Godzinke jazdy od Torunia ;)