Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce znów zawalić

Bardzo kocham i cierpie...

Polecane posty

targa ----> on wyparł się znajomości z Tobą...wybrał swoją dziewczynę, ja kocha...przykro mi. Ale pomyśl: co jest wart chłopak, który zdradza i kłamie? Lepiej sie trzymaj od niego z daleka, bo tak nie zachowuje sie prawdziwy mężczyzna...

masz racje .wyparl sie ze mnie zna .wiec gowno znaczylam .po jej telefonie dzwonil do mnie epwnie z wyzwysiakm iale akurat nie moglam odebrac potem mu napsialam zeby nie wydzwanial bo przeciez juz nagle mnie nie zna i wyparl sie mnie!! on nic dzisiaj tez nic :(

co mowicie?? nic nie pisac ?? jaki ja mam balagan w glowie ale co z tego ,ze napisze jak i tak pewnie nie odpisze bo teraz tamta sie liczy skoro sie dowiedziala,

targa ----> facet kompletnie nie szanuje ludzi...zostaw to, nic nie pisz....i zapomnij o bydlaku:O Bardzo żle Cie potraktował....zrobił krzywdę swojej dziewczynie...:O

Kiedyś mój znajomy powiedział: żaden facet z własnej woli nie zrezygnuje tak łatwo z kochanki, która zgadza sie na układ bez zobowiązań...

święte słowa. darmowy, zaje****ty sex to dla faceta niebo w gębie...

wiem ciagle pieprzyl ze ma taka slabosc do mnie ze nie potrafi zapomniec o mnie o chwilach...ale zeby ja rzucic wahal sie i krecil mna dalej..meczyl siebie mnie a ja oklamywal ! az popatrzcie wydal osie a jeszcze w ostani wtorek mowil do mnie ze az sie dziwi ze jeszcze to niewyszlo bo tel tak sobie lezy a ja pisze np po nocach.wykrakal

ja nawet ostatnio usłyszałam od niego cos śmiesznego: że jak ja będę miała na niego ochotę, to żebym dała znać...:O Wszystko sprowadził do seksu...:O

powiedzialam mu ze skonczcmy to jesli nie masz zamiru od niej odejsc!! a on ze nie chce konczyc ze nie potrafi :( boze ciekawe co on tam sobie mysli ? pewnie ma mnie juz gdzies? myslicie ze zapomni o mnie ? jeju ile pytan w glowie.:(

mój kochanek potrafił zadzwonić i zapytać wprost, nawet czule czasem się zdarzało- np. aniołku, kiedy pójdziemy do łóżeczka?... bez kitu, ależ ja byłam głupia. albo eski typu: chce mi się sexu. normalnie jak sobie to przypomnę to śmiać mi się chce z mojej głupoty. bo żeby tego było mało to mieszkamy 150 km. od siebie. ale nawet to nie przeszkadzało.

mam dość facetów...już nigdy nie dam sie wkręcić w taki układ...amen!

bo czemu my baby jestesmy take naiwne i glupie !! zatracamy siew kims pozwalam ysobie na wszytsko ,zeby tylko go poczuc spedzic kilka chwil.....:(

i dzięki Ci Panie że zrozumiałaś. obyś nie zmieniła zdania bo takie układy są tragiczne. ja już to wiem, sama się przez to zrobiłam tragiczna. bez sensu. moja miłość doprowadziła mnie do kryzysu, upadku ale znalazł się ktoś, kto mnie z niego wyciągnął i dziękuję za to Bogu bo przy tamtym moje życie byłoby koszmarem mimo cudownego sexu.

a ja jak uslysze ze facet na babe to z dala od niego :) wiem ,ze mu o byzkanie chodzilo ze dobrze mu bylo bardzo i nie potrafil tego skonczyc zreszta ja tak samo.....az wczoraj wszystk oz wielkim hukiem sie skonczylo

taka chyba nasza natura że głupie jesteśmy kiedy kochamy i dla miłości jesteśmy w stanie poniżyć się jak tylko można.

no nap[arwde mam przyjaciolke..byla z kims 3 lata rozstal isie a teraz od rok udaje m usie poznizac a on tylk oan dobrego lod...a wpada albo na sexik a jasn ojej powiedzial ze razem nie bede.a Ona na to pozwala i nie potrafi skonczyc tej farsy.Poniza sie na maxa . :(

Gość w sumie to nie wiem

ja już to pieprze...wystarczajaco dlugo to znosialam wszystko,nie odezwe sie juz nic .a teraz wlasnie wyjdzie jak bardzo mu zalezalo .Pewnie juz sie nie odezwie nigdy ,ja wytrwam ,ale bede wiedziala na czym stoje .:(

no ale co zrobić. moje zachowanie to chyba tłumaczy fakt, że jestem blondynką, nie rasową co prawda tylko farbowaną, ale blondynką. bo jak inaczej wytłumaczyć mam swoją głupotę? i nawet dla niego się przefarbowałam. Jej...dzięki wielkie za ten topik bo teraz widzę jak bardzo eh... słów mi zabrakło żeby swoje zachowanie określić. 🌼

targa----> pewnie się odezwie jak sprawa przycichnie lub panna mu nie wybaczy...ale TY będziesz dla niego tylko do seksu...już tak Cię zaszufladkował...

dziobalka---> też jestem blondynką, z niebieskimi oczami i cycata...to wiele wyjaśnia;)

właśnie o tym pisałam. a kiedy się odezwie to najciężej jest wtedy powiedzieć sobie nie i milczeć nadal. ale jestem z siebie dumna jeśli chodzi o tą kwestię. po 3 miesiącach do mnie się odezwał. i co? od eska w poniedziałek miną 2 tygodnie. i dobrze. za to co mi zrobił nie chcę go znać.

mój kochanek ma wszystko czego szukam w mężczyżnie...oprócz tej małej wady charakteru, że mnie nie kocha i chce tylko przytulać;) chyba sie zdziwił moim milczeniem, pewnie pomyślał,. że poszukałam zastępstwa...

heeh laski a ja powaidaja sexowna czarnula z fajnymi cyckami ehehehhe

nie chce znów zawalić---------------> oprócz w tj sytuacji, w której jesteśmy robi ogromną różnicę...to tak jakby był prawie idealny... ale jednak nie idealny... a kochanek...on musi być idealny...nie po to nosi miano kochanka ;-)

nie chce znów zawalić ........... nie przeczytałam całego topiku, nie wiem czy dokładnie opisałas swoja sytuacje, ale wydaje mi się że jestem w podobnej do Ciebie tylko ja nadqal się spotykam z nim bo boje się go stracic. Napisz mi jak możesz ile sie znacie, jak on Cie traktuje , czy daje prezent6y i kim dokładnie dla Ciebie jest

chciałabym, żeby chociaż zapytał dlaczego milczę...:( ciężko mi tak bez wyjaśnienia...ale on pewnie sie domyśla o co biega...