Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąz i OJciec

Co zrobilibyście, gdybyście się dowiedzieli, ze ....

Polecane posty

Gość Zainteresowany tato
A może napiszesz nam coś więcej?

Gość zainteresowany inny tata
dzieki za pomoc :) a niby czemu mam cos wiecej pisac. tez mnie to interesuje i tyle! w koncu to tylko matka moze byc pewna...

Gość Zainteresowany tato
Jak już tu wszedłeś, to sie podziel nurtującymi Cię wątpliwościami ? Dlaczego myslisz, że dziecko nie Twoje ?

jest taka zasada... nigdy nie wierz kobiecie, dobra rade ci dam... :)

Gość wenezuela76
Ja nie raz zastanawiam się, że gdyby mi niechcący dzieciaka w szpitalu zamienili to co by było? No nic! kochałabym tak jak do tej pory..Tobie radze to samo;)

Gość wenezueloooo
a nie myślałabyś o tamtym dziecku ?

Gość wenezuela76
Myślałabym....i z pewnością chciałabym je poznać, ale gdyby ono miało lat załóżmy 12..to byłoby ono dla mnie obce prawda?

Gość Iformator
Czy test może być wykonany bez udziału matki? Tak. W tym wypadku badamy jedynie cechy genetyczne przekazane przez ojca. W szczególnych przypadkach, by zwiększyć prawdopodobieństwo wyniku w przypadku wystąpienia mutacji u dziecka lub ojca, mogą zostać Państwo poproszeni o bezpłatne dosłanie próbek pobranych od matki. ---> to dla niedoinformowanego.

Gość wenezueloooo
Co nie zmienia faktu, że byłoby również Twoim dzieckiem. Wszak takie sytuacje sie zdarzają i ich wyjasnienie zawsze było bardzo bolesne. Co pokazuje, że nie o biologię w rodzicilestwie chodzi, lecz o uczucia

Gość wenezuela76
"Co pokazuje, że nie o biologię w rodzicilestwie chodzi, lecz o uczucia" Dokładnie, dlatego uważam, że nie ma nic dziwnego w tym, że autor dziecko nadal kocha pomimo iż wie, ze nie jest ojcem biologicznym.. Wiecie bulwersuje mnie przekonanie niektórych panów oraz ich podejrzliwość w stosunku do partnerek odnośnie "czy dziecko jest moje" Wy faceci jestescie zbyt podejrzliwi nie wszystkie kobiety mają kochanków, są równiez i te wierne..

Gość Na mojeeee
dobry chłop z Niego i córke wychowa, a żona zostanie :)

Gość a na moje to
moze byc sprytna reklama tamtej stronki z testami ;p btw. to nie jest to samo co podmiana dziecka w szpitalu, ta kobieta zdradzila i oklamala! ktos napisal ze "skoro z nim jest, to jest z nim jej dobrze" jakby tak było to by chłop nie miał teraz problemu! bardziej opowiednie chyba byloby okreslenie WYGODNIE zamiast dobrze a o tescie moim zdaniem powinien powiedziec "żonce", ciekawe jak zareaguje np. -pamietasz jak mowilas ze w zlosci to wykrzyczalas, ze to nie prawda? -pamietam -widzisz, zrobilem test dna i wyszlo ze znowu mnie oklamalas ;p

hahah, dobre, dobre.... taki dialog bylby niezla nauczka...

Gość Ojciec zastępczy
umarłbym

Gość fdydydjycjtyecjet
cholera, ale numer no nie ma dobrego wyjścia ja bym na twoim miejscu zainwestował/a w adwokata i doradził/a się czy jest szansa po rozwodzie odebrać dziecko żonie, popracowałbym/popracowałabym także nad zamienieniem "miłości" w nienawiść (jak sobie uświadomisz jak cię okłamała ta kobieta którą uważałeś za żonę, jak ktoś się z ciebie śmiał, to da się to zrobić) no ale możesz też chodzić z tym porożem jeśli ma ci to dać spokój wewnętrzny (p.s. kombinuję z formami osobowymi bo niektórym płeć osoby wypowiadającej się zaburza percepcję jej słów i chcą znać głębszy wymiar, a wg mnie jest nim rozsądek, nie moja płeć)

Niewesoły temat. A odpowiadajac na pytanie z tytułu : Rozwód z żoną. Dziecko dalej traktować jak własne, bez żadnym zmian.

Gość To przerazajace
ale znam kilku facetów, podejrzewających że dziecko to wynik wyskoku zony.

Szacuje sie że 20 % dzieci jest spłodzonych w podobnej sytuacji... Jesli kochasz dziecko to kochaj nadal, a suke rzuć, bo zrobić cos takiego kurevstwo, ale jeszcze wywalić Ci to podczas awantury, to chamstwo do potęgi n

Totana bzdura! Przecież to jest prowokacja. Test na ojcostwo kosztuje 1200 złotych. Autor mógł to od razu podać, tak jak i inne fakty. Tekst jest rozlazły jak u kobiety. Jeżeli to facet, to życzę większego poroża.

Gość eee tam prowokacja
dla was wszystko to prowokacja, po co niby mial od razu podawac ile kosztowal test w jakim terminie go zrobil, ja tam wierze, zdarzaja sie i takie rzeczy.

Gość
Bogowie, aleś frajer gościu :o Ciekawe czy kiedykolwiek swego dziecka się doczekasz? :o Ja pierdolę - zostań przedszkolanką, zrealizujesz się :P

Gość PAzdrowa
hmm... ciezka sprawa...:/ pewnie nie dalabym tego do zrozumienia samemu dziecku - poco ma cierpiec...:( to nie jego wina przeciez wiec poco ma znac prawde.... zato z zona nie wiem co bym zrobila... hmm... tyle razem zyliscie... tyle przeszliscie.. teraz dowiedziales sie ze to nie twoje dziecko - ale macie za soba spory bagaz wspolnych doswiadczen... chyba bym wybaczyla... dla dziecka...