Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąz i OJciec

Co zrobilibyście, gdybyście się dowiedzieli, ze ....

Polecane posty

Gość Mąz i OJciec
Dziękuje

Gość ona2682
jak bedziesz chcial zostac z zona to najpierw zadaj sobie pytanie czy bedziesz w stanie wybaczyc jej to wszystko,bo zapomniec to i tak sie nie da,zeby sie pozniej nie okazalo ze jednak wszystko cie przeroslo a twoje zycie jednak zostalo zmarnowane bo kobieta ktora poslubiles pewnego dnia zbladzila...

Kochasz je. Tak naprawdę, to nic się nie zmieniło. Żyjecie razem, kochacie się i Małą. Pogadajcie. Musicie przemyśleć temt,ale moim zdaniem skoro do tej pory było Wam razem dobrze, to szczera rozmowa wystarczy. Zapytaj ją jak to się stało i czy Cię nie zdradza. Może to się zdarzyło tylko raz w jakiśtam okolicznościach. Zresztą. Niech Ci to wytłumaczy. Tyle z mojej strony. Powodzenia!

Gość trele mele dudtki
piszesz ze boisz sie jej powiedziec ze zrobiles DNA - moze ona wlasnie z takim samym strachem chowala prawde przed Toba, zebys jej nie zostawil...nie wiem, spekuluje...jezeli ja kochasz i jezeli myslisz ze umialbys wybaczyc (chociaz pewnie na to stwierdzenie to jeszcze troche za wczesnie) to porozmawiaj z nia,a przede wszystkim wyjaw "swoja tajemnice" z testem...nie ma lepszego lub gorszego klamstwa...zycze powodzenia bo decyzje wcale nie beda latwe, ale problem - jezeli obje chca - da sie przeskoczyc

Gość marna prowokacja45456778
do testu DNA potrzebna jest zgoda obu rodzicow:o

Gość niepewny tatatata
nieprawda, jesli robi sie go za granicą

Gość niepewny tatatata
nawet w TV o tym mówili, nie wiem w jakim kraju ale anonimowo można zrobić, bez zgody obojga rodzicow i wielu ojcoc w TV mowili z tego zaczęło korzystać, nie jestes na bieżaco;P

Gość niepewny tatatata
nawet w TV o tym mowili, nie jestes na bieżąco

Gość Matka i Żona
też podejrzewam, że moje dziecko jest nie moje :(

Gość Nie znasz dzisiejszych
biednych lekarzy, potrzeb laboratoriów ? Wystarczy dać w łapę odpowiednim osobom a w szystko da sie załatwić Kochasiu :)

Gość Teściarz
Wykonałem test bez zgody matki dziecka. Jak to wytłumaczysz ? Nawet w jakimś serialu był taki motyw (polskim) POzdrawiam założyciela.

Gość zaniepokojona24

Gość zaniepokojona24
Mąz i Ojciec >> a moglbys powiedziec w jakim miescie meiszkasz? albo przynajmnei jna jaka litere sie nazywa miasto ? albo jak sie zaczyna imie coreczki tzn na jaka litere?

Gość zaniepokojona2666666

Gość Mąz i OJciec
A dlaczego o to pytasz ?

Gość zaniepokojona24
bo zazebia sie to z poniekad przypadkiem moim, jesli nie chcesz nie odpowiadaj , ja jestem z Lodzi i jesli ty tez to mzoe jednak cos nas laczy ?

Gość Mąz i OJciec
zaniepokojona imię mojej córki jest na L

Gość zaniepokojona24
aha , no to jesli to nie podszyw to jednak nie ma polaczenia miedzy nami, natomiast wspolczuje ci tak czy owak , i mam nadzieje ze wszystko u Ciebie soe ulozy tak jak sam tego chcesz , pozdrawiam

Gość jak kochasz zone i małą
to najwaznieszje, po co pytasz, co ludzie na to. To twoje zycie, twoj wybór.Tobie ma byc z tym dobrze, a nie opinii publicznej . Nie mysl o tym i zyj dalej normalnie Ludzie przeciez sie rozwodza, zwiazuja z osobami z nie swoim dzieckiem i nie oznacza to,ze nie sa razem szczesliwi, To,ze cie zona zdraddzila, nie musi przekreslac faktu,ze i tak jest kobietą, ktora ci sie najbardziej podoba Nie widzę powodu ,zeby z nia zrywal tylko dlatego,ze ludzie tak uwazaja.A tym bardziej rezygnowal z dziecka, dla ktorega wobec prawa i z serca jestes ojcem.

Gość o Bożeeeeeeeeee
biedne dziecko :|

Gość o Bożeeeeeeeeee
ma matkę zdradzaczkę i kłamczynie , ojca pewnie jakiegoś żula co Antała żłopie a przyszywany pyta na forum co robić, jak to kiedy Twoja córa L...coś tam przeczyta to jebnie na pysk:)

Gość podobno co 3 dziecko
wychowywane jest przez niebiologicznego ojca Kiedyś czytałam takie badania. Na cholere Ci były zaraz te badania, mało to głupot ludzie w gniewie wykrzykują? Jakby tak teraz wszyscy polecieli robić badania i sprawdzili, że to co 3 dziecko to prawda. To co by było? Skoro obie je kochasz to kochaj nadal - ale porozmawiać musicie, bo tylko rozmowa może oczyścić atmosferę. A żona jakby chciała Ci zabierac to dziecko i odchodzić to już by dawno odeszła. Skoro z Tobą jest to chce być.

Gość o Bożeeeeeeeeee
a sam fakt, że zdradziła i żyła w kłamstwie, mydląc Mu oczka fąłszywym tatuśkowaniem ? Pewnie Mu pieprzyła, że ma nosek po tatusiu :0 Nie dodała"szkoda, że go nie znasz"

Gość Tez nie jestem pewny
i podejrzewam, że moje dziecko nie jest moje :/

Gość zainteresowany inny tata
a ile takie testy moga kosztowac? te w kraju? prosze....pomoz autorze

Gość .... .... ..... ....
do sadu niewierna i odszkodowanie :P rozwod i wszystko bym zabrala :P oprocz dzieciaka bo nie moj :P .............................................................. ale ja nigdy nie bylam poważna :P

Gość hm m
a ja bym Ci radzila na spokmojnie porozmawiac z zona, powiedziec jej ze wiesz ze dziecko nie jest Twoje i... w zaleznosci jaka decyzje podejmiesz, albo zostajesz z nimi, ale niech wie ze Ty wiesz, bez sensu zyc w takiej obludzie, albo odchodzisz.Jesli mowisz ze obie kochasz, to proponowalabym mimo wszystko sprobowac byc razem.. Decyzja jest Twoja.

Gość wenezuela76
ale na papierze to Twoje dziecko tak?Ma Twoje nazwisko itd..

Gość Mąz i OJciec
Tak, jest moje i ma moje nazwisko.