Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_gosia_delicja77

olive.pl-zakupy przez internet-bielizna-OSTRZEGAM!!!!!!!!

Polecane posty

Witam, jetem osoba, która kupiła u na stronie olive.pl szorty Enid (rzekomo firmy Dreamgirl)i biustonosz Jessica. Jestem niezadowolona-to mało powiedziane. Satnik nie jest wcale czarno biały jak podaja w opisie, jest szaro jakby czarny (chociaż czarnego tam niewiele), wygląda jak brudny znoszony i niedoprany. razem ze stanikiem jessica zakupiłam szorty Enid, to co zobaczyłam to po prostu masakra!!! krzywo skrojone, jak kawałek szmaty, obok firmy Dreamgirl to pewnie nawet nie leżały, podejrzewam że kupują oni najgorszy chłam gdzies na wyprzedaży i sprzedaja na swojej stronie za kilkakrotnie wyższą cene jako firmową, ekskluzywną bieliznę. Nie wspomne juz o opakowaniu, które stanowi reklamówka. szok! juz nigdy nie zrobie zakupów na tej stronie! i ostrzegam wszystkich przez zakupami na tej stronie. a może któraś z Was juz robiła tam zakupy? pozdrawiam serdecznie

no nie wierze ze nikt nie ma zdania na ten temat i nie jest zainteresowany!!!!!!!!!!!!11

nie wierze ze nikt nie jest zainteresowany tematem??????????????

kobitki, przeczytajcie koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kobieto- sklepów internetowych jest od zatrzęsienia, być może o 8 rano nie siedzi na kafe NIKT, kto kupował w tym akurat:P zluzuj trochę, pewnie później ktoś się odezwie! 🖐️

Gość mala_gosia_delicja17
A może poprostuu masz tak zrypany gust ze byle chłam Cie zadowala?

Gość nie marzycie o takich.
to odeślij i nie pyskuj dziewczynie, która jest zadowolona, bo to tylko świadczy o tobie.

Gość senator amidala
Ja robię zakupy w sklepie www.seksownabielizna.pl, między innymi również DreamGirl (chilirose, benefit, livia corsetti, beauty night, róża, wolbar) i zawsze otrzymuje markowe produkty ładnie zapakowne itd. Nigdy nie miałam wrażanie że to są podróbki, mogę polecić ten sklep.