Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa w mieście

GINEKOLOG SZCZECIN !!

Polecane posty

Gość nowa w mieście

Dziewczynki mozecie polecic jakiegos dobrego ginekologa w szczecinie... ? nie musi byc tani, ale naprawde dobry

Andrzej Niedzielski, prowadzi mnie od lat - aktualnie prowadzi moją ciążę.Gdy przyszłam do Niego \"za szczeniaka\" odmówił mi wypisania tabletek bez wcześniejszych wyników badań. Wtedy patrzyłam na Niego jak na idiotę a teraz jestem mu wdzięczna, że nie chciał ze mnie zrobić królika doświadczalnego.Niedzielski Andrzej Gabinet Ginekologiczno-PołożniczySzczecin, ul. Niemcewicza 15, tel. 091 4237186Rejestracja telefoniczna pn-pt 14-20

Gość nowa w mieście
dziekuje bardzo

Gość nescafejka
czy przyjmuje z nfz?

dr Lidia Adamczyk - bardzo fajna ginekolog!! poleciła mi ją moja koleżanka, której mama również tam chodzi. przyjmuje w poniedziałki i czwartki w Przychodni Kolejowej nr 5 przy ul. 3-ego Maja. trzeba się jednak wcześniej telefonicznie zarejestrować - 091 4715832. prawdopodobnie ma chyba też gabinet prywatny ale to już trzeba się jej osobiście zapytać [mam 18 lat i narazie jedynie tabletki anty przyjmuję więc wystarczy jak dla mnie].

Gość nowa w mieście
super, dzieki :)

Gość camelcia
W przychodni kolejowej jest bardzo dobra ginekolog Kuźnicka, przyjmuje też w szpitalu onkologicznym na Golęcinie. Rejestracja telefonicznie nr taki jak w poście powyżej z tym, że ta pani doktor jest lepsza i bardzo delikatna i sympatyczna. Moje znajome polecają panią ginekolog z przychodni studenckiej PS, taka która przyjmuje najczęściej nie pamiętam nazwiska. Nie trzeba się wcześniej rejestrować tylko przed wizytą odebrać nr.

Gość mycha_24
Nie polecam lekarki z przychodni PS. Mam pytanie, czy jest jakiś lekarz, na lewobrzeżu, który wypisuje recepty na tabletki hormonalne na pół roku (3 recepty po 2 opakowania). Możecie kogoś polecić?

Kuźnicka w Kolejowej nie jest dobra!!!!!!!!!!!!!!!!!! na raka piersi przepisala środki uspokajajace i mojej mamie wmawiala ze nic jej nie jest tylko histeryzuje, nie chciala jej wyslac na podstawowe badania mimo ze ta jest w grupie ryzyka i jest przed 60-tka. to bylo rok temu. po badaniach ktore mama wymusila tez powiedziala ze wszystko ok. w szpitalu zlapali sie za glowe. teraz guz jest duzy i mamie odejma cala piers! tak samo postapila z kolezanka z pracy mamy, ta miala miesaki. teraz sa operacyjne. to ze jest mila nie znaczy ze jest dobrym lekarzem. w szpilau przy ul. Rolniczej / Strzałkowskiej, onkologicznym szpitalu, dowiedzialam sie ze ZOSTALA ZWOLNIONA DYSCYPLINARNIE, ze jest pseudo lekarzem i duzo jej "ofiar" trafia na onkologie. niech ta baba lepiej uwaza jesli rak mojej mamy jest zlosliwy!!!!!!!!!! JAK NIE WIERZYCIE SPRAWDZCIE W SZPITALU. w 100% odradzam ta osobe.