Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioleta83

kiedyś, teraz,.....

Polecane posty

Gość wioleta83

Mój facet bez przeewy szepta mi jakies mile słowka, przypomina ze mnie kocha, ze mu zalezy itd..... ja natomiast robe to bardzo, bardzo sporadycznie. Nie dlatego ze go nie kocham, tylko taka juz poprostu jestem. Moje 2 ostatnie zwiazki bardzo mnie zmieniły. zrobiłam się nieufna, zimna i ostrozna. długo tez zwlekałam zanim zdecydowałam sie na zwiazek z moim obecnym partnerem. kocham go, wiem ze nigdy by mnie nie zranił a jednak boje sie zaangazowac. jak tylko pojawia sie uczucie tesknoty, czy chemia...od razu to "zadeptuje"- robie to podświadomie. chciałabym to zmienic ale nie potrafie. Problem jest taki, ze on zaczyna byc juz poprostu zły ze nie wyznaje mu czesto uczuć, jest mu przykro itd. on nie wiele wie o mojej przeszłosci. a własciwie nie ma o niej pojecia. czuje ze powinnam jednak z nim o niej porozmawiac, wytłumaczyc mu dlaczego jestem taka a nie inna. ale to nie takie proste. Bo w czasie jednej rozmowy dowiedziałby się na raz zbyt duzo. nie wiem zreszta czy to zrozumie. boje się.....

Gość wioleta83
problem w tym ze stopniowo sie nie da, bo jedno wynika z drugiego itd