Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosna idzie....

oto ideał wiekszosci dziewczyn

Polecane posty

Gość wiosna idzie....

zgolony na łyso,bez karku,z dużym ,obwisłym od piwska i świńskiej paszy brzuszkiem.W jego żyłach zamiast krwi płyną sterydy.Posiada groźne spojrzenie (jak u boksera przed walką,albo tygrysa przed atakiem).Bacznie obserwuje otoczenie,patrząc czy jakiś przypadkowy przechodzień nie gapi się na niego (wtedy atakuje).Porusza się czarnym BMW 525 z 1992 roku,z przyciemnianymi szybami.Pracuje (oficjalnie)jako ochroniarz:klubów,dyskotek i stadionów (nieoficjalnie)handluje:sterydami,alkoholem,n arkotykami i razem z kumplami "ochrania" agencje towarzyskie,pobierając srogie opłaty.W wolnym czasie całymi godzinami siedzi na siłowni,ewentualnie ogląda walki bokserskie i zalewa się piwskiem.Jego hobby to:walki w klatce,boks,rzadko football.Ulubione słowa-"Wyrwać ci kręgosłup,śmieciu !!!???".Albo inne (mniej cenzuralne).Najczęściej wypowiadane słowo-(wulgarne określenie prostytutki).Stosunek do ludzi-miażdżyć i zabijać.Stosunek do kobiet-zaliczać i szybko wymieniać (póki sterydy nie wykończą potencji).Intelekt-brak intelektu.Idole-Mike Tyson,Hulk Hogan i przede wszystkim Mariusz "Pudzian" Pudzianowski.

Gość a wcale nie
Dla kobiet idealny mężczyzna powinien być: zadbany, ogolony, ładny, proporcjonalnie zbudowany, z owłosionym torsem, modnie ubrany, opalony, umięśniony. Powinien też być dojrzały, wyrozumiały, ciepły, dbający o siebie, honorowy, zabawny, niezależny, twardy, ryzykancki, zdeterminowany. Prawdziwy mężczyzna, to według tego badania komandos, pilot samolotu, strażak, bokser, kierowca TiR-a, mechanik samochodowy, piłkarz, hydraulik. Najniżej notowani są fryzjerzy i...projektanci mody. A jak widzą idealną kobietę mężczyźni? - Ich zdaniem powinna być: delikatna, dobra, ciepła, inteligentna, słuchająca, kochająca, szczera, godna zaufania, opiekuńcza - kochająca dzieci. A wygląd? - szukamy średniego wzrostu brunetki lub blondynki, charakteryzującej się płynnością ruchów, delikatnością, zmysłowością, naturalnością i wysportowanym, jędrnym, gibkim ciałem. - Te badania pokazują, że Polki oficjalnie preferują ugrzecznionego, miłego, dobrze wychowanego faceta, przyparte zaś do muru wyznają, że w głębi serca tęsknią za kimś zupełnie innym: facetem z krwi i kości", przekonuje prof. Zbigniew Izdebski, seksuolog, który przygotowuje właśnie komentarz do raportu OBOP. INTERIA.PL/PAP

Gość Mariusz Pudzianowski
nie ma obwislego brzucha :classic_cool: I nie pije piwa :P

Gość edcxcx.
smutna prawda a potem 100 topików na kafe że bije że zdradza

no moze bez przesady bo takiego brudasa z obwisłym brzuchem bym nie chciała... ale to czy ma długie czy krótkie włosy albo czy się nie ogolił dzisiaj nie ma dla mnie znaczenia...

Gość empatia.....
pasje,dobre wychowanie,bycie szarmankim,wrażliwość na krzywdę drugiego człowieka to nie są cechy którymi mozna zaimponować kobiecie Sam taki byłem i zawsze byłem tylko dobrym kumplem,nikim wiecej za namową doświadczonych kolegów zmieniłem swoje postępowanie,stałęm się bardziej chamski,cyniczny.Dziewczyny zaczęły się garnąć do mnie

Gość hmmmm...............
Może nie jestem "większością dziewczyn" .... Ale od dawna kręcą mnie intelektualiści .... Mój Pan jest kierownikiem w wielkiej firmie ... Chodzi ze skórzaną teczką i w gangu... Jedyną jego ekstrawagancją jest fryzura i szalone okularki ... :P Mój były też nosił śliczne okularki (mam słabość do takich) wykładał na uczelni - na początku... Teraz pracuje zaaaaa dużo większe pieniądze ... Wiele podróżuje po świecie ... Kocha literaturę, operę, teatr, filharmonię ... Ale kocha też motory, na których świetnie się prezentuje i wyżywa .... ;) Do dzisiaj utrzymujemy dobry kontakt ... Choć mieszkamy bardzo daleko od siebie ... Jaki wniosek? ... Najbardziej kręcą mnie ekstrawaganccy intelektualiści ... Podejrzewam, że nie jestem w tym odosobniona .... Mój Pan jest wiecznie atakowany przez kobiety ... :P Bywają nawet nachalne ... :O