Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ażurowa kropelka

Problem związany ze ślubem

Polecane posty

Gość ażurowa kropelka

Proszę o pomoc osoby, które może miały podobny problem...otóż szukam od paru miesięcy białych butów na jak najniższym obcasie albo zupełnie płaskich...u mnie w mieście nie ma takich...jeśli ktoś miał podobny problem i go rozwiązał a mógłby mi podać ewentualnie namiary na jakiś sklep byłabym wdzięczna

Gość ażurowa kropelka
podnoszę

Gość asiulllleńka
spróbuj w deichmannie - ja mialam do slubu balerinki z deichmana zupełnie płaskie bez zadnego obcasa, za to ze sliczną kokardką i pieknie wygladały spod sukienki. pozdrawiam szukaj zwykłych białych balerinek. są urocze.

Gość ażurowa kropelka
dziękuję dziubas29:) widziałm tą stronę ale niestety :(

Gość ażurowa kropelka
asiulllleńka ---> a jak się czułaś w takich zupełnie płaskich bucikach?

Gość asiulllleńka
super:) oczywiscie złosliwi mówili ze to siara i obciach nie isc na obcasie, ale lałam na to:classic_cool: czułam sie wygodnie nie bolały mnie nogi i naprawde było super. Dlateego z całego serca polecam:)

Gość ażurowa kropelka
wszystkie babki w salonie mi wmawiały że but musi mieć chociażby najmniejszy obcas bo wówczas inaczej kobieta stąpa??ale ja chyba już wolę zupełnie płaskie bo te na 2cm obcasie mają dziwne kształty

Gość ażurowa kropelka
a poza tym moje kochanie jest o 1 cm wyżaszy więc nawet 2cm obcas jest już za wysoki;) i do tego dojdzie fryzura czy welon ...więc chyba pójdę w Twoje ślady i zacznę rozglądać się za balerinkami...a złośliwcy zawsze się znają ...nie obchodzi mnie to...dziękuję asiulllleńka :)

Gość asiulllleńka
zycze ci wiele szczescia;) tez mój ukochany jest 1 cm wyższy. Dlatego w balerinkach bedziesz niższa, a jak on jeszcze bedzie miał grubszą podeszwę butów to bedziesz i 2,5 cm niższa:D a babami w salonach sie nie przejmuj, 2 cm obcasy są komiczne, postaw na balernki, bedziesz czuła sie komfortowo i nie martwiła ze jestes wyższa:)