Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ykhmmmmm

Czy miał prawo się obrazić o coś takiego?? jak myslicie?

Polecane posty

Gość ykhmmmmm

Otóż, mój chłopak ustawił sobie taki miłosny opis na gg skierwoany do mnie, a mnie pamietam że zawsze wqrzały jakos takie opisy u innych bo uważam że to co ktoś czuje do drugiej osoby to jest sprawa tych 2 osób tylko i nie muszą wszyscy o tym wiedziec i tego czytac i dlatego założyłam sobie osobne konto gg tylko dla niego i tam też ustawiłam specjalny opis dla Niego?? Czy zrobiłam coś nie tak?

Gość ja pinkole
:o

Gość bambollaa21
idz sie poucz jezyka polskiego lub matmy na klasowke gowniaro jak jestes starsza to idz pokuj na egzam do szkoly prywatnej w bziukach bo na pewno nie jestes osoba inteligentna:P

Gość no i o co sie obrazil
bo nie wiem??

Gość ykhmmmmm
dzięki za wszytkie uprzejme odp. a obraził sie o to ze nie ustawiłam takiego opisu na tym koncie co mam dostepne dla wszytkich znajomych :D dla mnie tez to jest smieszne i nie trakruje tego jakos powaznie tylko ze chciałam sie zorientowac czy macie jakies pomysły na to dlaczego sie mogł obrazic, no ale chyba raczej nie moge na to liczyc...

Gość hehe....
uwielbiam to forum:D

drogie dzieci... pytajcie o takie rzeczy kolegów i kolezanki z piaskownicy, ewentualnie swoich rówieśników z gimnazjum a nie zasmiecajcie forum