Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tellMywhy

dlaczego?

Polecane posty

Gość tellMywhy

dlaczego faceci boja sie byc w stałym zwiazku z ładnymi, zgrabnymi, madrymi kobietami????

Gość bo poczują się gorsi

Gość tak sobie tutaj czytam
bo te kobiety sa tak narawde brzydkie, glupie a na dodatke tak prozne ze nazywaja sie pieknisiami i jeszcze maja pretensje ze nikt ich nie chce :P

Gość niefajnie to wyglada
no własnie? jest wiele świtnych dziewczyn bez faceta bo oni sie boją...Nie wiem czego? ze beda zdradzały czy co??

Gość martita26
tak sobie tutaj czytam a dlaczego ktos jak jest świadomy swojej urody odrazu musi byc pusty i prózny..?????? :O

nie pisze o wszystkich tylko o takich co narzekaja na forum jakie to sa ach i och i jak to nie moga znalezc facetow. Prawda jest taka ze jakby byly takie cudowne to by do nich stal ogonek jak za komunizmu...

"dlaczego faceci boja sie byc w stałym zwiazku z ładnymi, zgrabnymi, madrymi kobietami????" wcale sie nie boja zwyczajnie Ty możesz nie być w ich typie. wkoncu czesto sie zdarza ze Ci co sie nam podobaja, my nie podobamy sie im lub Ty możesz odpychcac ich, nawet nie swiadomie budowac mur wokol siebie. facet jak chce to potrafi

to proste. Po co facetowi taka kobieta? Facet potrzebuje spokoju a nie oczu innych facetow na jego wlasnej kobiecie. Taka kobieta przewaznie ma tez ogromne wymagania, bo moze przebierac sobie w facetach, ktorzy sie na nia slinia. Sklonna jest tez do zdrady bardziej od tych przecietnych z urody kobiet. Dlatego ja mam zasade - z ladnymi kobietami uprawiam seks, a przecietna z urody wezme sobie kiedys za zone :)

Gość kekaifopy
"Prawda jest taka ze jakby byly takie cudowne to by do nich stal ogonek jak za komunizmu..." nieprawda :O

Gość hell i kopter
zobaczcie ile slicznych dziewczyn jest na sympatia.onet.pl skoro tam sa to chba kolejak w realu sie do nich nie ustawia :P

Gość hell i kopter
*chyba *kolejka

tak pewnie oszukujcie sie dalej.... wszystkie jestescie cudowne... po prostu nie macie absolutnie zadnych wad.... :P juz ja takie widzialam :D cudowne i obrazone na caly swiat ze nikt ich nie chce.

Gość hell i kopter
szkoda ze nie mozesz mnie poznac...zmieniłbys zdanie :P

ja tamw ychodze z zalozenia jak jak dziewczyna jest fajna,ladna itd to ma powodzenie. a jesli twierdzi ze faceci sie jej boja bo jest zbyt ladna czy cos, to chyba ma cos z psychika:D

dziewczyny jezeli uwazacie ze bycie slicznym to jest cos na co poleca faceci... to niestety omijacie jeszcze duuuuzo innych czynnikow :P a jezeli jest tak jak autorka pisze ze jestescie piekne, madre, zadbane, bez wad charakteru i ciagle nie macie faceta... to... radze kupic nowe lustro

tak sobie tutaj czytam - dlaczego lustro?

zeby sie jeszcze raz w nim przejrzec i zrozumiec co jest nie tak... niestety jeszcze nie produkuja odpowiedniego modelu co wytyka wady charakteru :P

tak sobie tutaj czytam - przeczysz sam sobie piszesz "dziewczyny jezeli uwazacie ze bycie slicznym to jest cos na co poleca faceci... to niestety omijacie jeszcze duuuuzo innych czynnikow" a potem "radze kupic nowe lustro" ??? po co to lustro skoro "dziewczyny jezeli uwazacie ze bycie slicznym to jest cos na co poleca faceci... to niestety omijacie jeszcze duuuuzo innych czynnikow" ???????????????????????????????????????????????????????????? przecież można i być pięknym :P i zadbanym a myśleć że sie jest mądrym:P a można być przeciętnym i być mądrym

zerknij wyzej :P

jak to idzie w tym serialu MjakM czy otworzysz gdy zapuka do drzwi czy cos tak:P:D:P i tu wg. mnie jest pies pogrzebany..

tak sobie tutaj czytam - juz zerkłam, ale już post wystosowałam:P kasowac sie nie da:D

Często bywa tak, że ładne i zgrabne dziewczyny a przy tym niegłupie(Jarek 84---> te cechy się nie wykluczają, a jeśli tak sądzisz... mało dziewczyn jeszcze znasz:P) po prostu nie potrafią się zdecydowac na żadnego faceta, z góry niemal zakładając, że to nie jest ten właściwy:P i w ten sposób same sabotuje swoje szanse na związek

fakt, żeby z kimś być trzeba dać tej osobie szansę - a nie spławiać po dwóch spotkaniach choć nie wykluczam, że może zdarzyć się przypadek, że dziewczyna ma po prostu pecha i trafia na samych przychlastów, ale myślę, że w dużej części jest tak, jak napisałam wyżej:P

Gość hhhjjjj
Eyes- dokładnie tak jest, maja za duze wymagania i same sobie stwarzają taki los;/

Gość no i trafiliście w sedno
laski ktore mają wysokie mniemanie o sobie z góry zakladaja ze ten sie nie nadaje a tamten to beznadziejny i dlatego spotyka je taki los:p