Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmmmmm

co myslicie o zalozeniu na naszej klasie konta z kafeteryjnymi mamami?

Polecane posty

sluchajcie co do zamieszczania naszych golasków- wyczytałam kiedyś że jest to karane- wszelkie tego typu zdjecia- nie wolno zamieszczac tego typu fotek

ja sie nikomu nie tlumacze, argumentuje tylko, czemu nie wezme udzialu w tej akcji, a ktos moze sie zastanowic, czy na pewno chce zeby jakis jego znajomy z dawnych lat, ktory akurat ma swira i sobie przypomni o wielkiej milosci, zaczal sledzic wszystkie jego posty... nikomu nie bronie, kazdy decyduje za siebie, chce jedynie przestrzec przed konsekwencjami:) wiesz kasiu, nawet mnie nie znasz, nigdy ze mna nie gadalas, a juz mnie nie lubisz. a napisala bym to na pomaranczowo i na jakiejkolwiek innej dyskusji podchodzilabys do moich wypowiedzi neutralnie;) dlatego zazwyczaj pisze na pomaranczowo, bo zwyczajnie nie chce zeby moja konkretna wypowiedz osadzana byla przez pryzmat innej...

Gość napisze na pomaranczowo
po prostu trzeba mniej pisac o sobie w postach :) ot co :)

dziewczyny macie talent- nawet w tak neutralnym temacie musicie się pokłócić ;)

trzeba miec troche prywatnosci A NIE WSZYSTKO na forum przelewac

Justynka nie napisałam, że Cię nie lubię :) głupotą jest wyciągać wnioski na temat osoby której się nie zna. Napisałam co sądzę, że niecierpie dwulicowych ludzi ot co. Mam świadomość, że moja szczerość nie zawsze napotyka na aprobate, ale wolę być szczera i być kojarzona z tą szczerością niż z głupią słodkością a po kryjomu sprawiać przykrość. I nikogo nie chciałam tu obrazić!!! Jak tak się poczułaś to bardzo Cię przepraszam.

kasiu, napisalas ze niecierpisz takich ludzi jak ja:) wnioski wyciagnelam sama. a ja zwyczajnie nie lubie sie klocic, jestem bardzo spokojna osoba i unikam wszelkich sytuacji konfliktowych. dwulicowa na pewno nie jestem:)

Tak ludzi jak Ty bo sama napisałaś, że piszesz "na czarno" tylko dobre rzeczy a te złe pisząc ukrywasz się pod "pomarańczą" :O wybacz, ale takie mam zdanie o ludziach nie w pełni szczerych. Już nieraz spróbowałam znajomości z dwulicową osobą, która przy mnie emanowała dobrem i słodziła przy każdej okazji zaś za plecami obrobiła mi tyłek aż miło :O Ciebie nie znam. Taka prawda i na podstawie forum nie potrafie ocenić jaka jesteś naprawdę, polegam jedynie na tym co piszesz. I to co napisałaś mówię otwarcie nie pasuje mi i tyle.

kasiu, ale ja nie napisalam, ze na pomaranczowo jestem szczera, a na czarno slodze:) jestem tu ponad 3 lata, poczatkowo pisalam wszystko na czarno, to byla wokol mnie taka sama jatka jak i przy myszce czy mamani:) wiec po prostu wbijam w to i poza stalymi topikami pisze zazwyczaj na "manczowo";)

Ok mniejsze z tym to albo źle przeczytałam albo źle zrozumiałam Potrafię się przyznać do błędu tak więc skoro poczułaś się obrażona to przepraszam.

justa i racje masz :) bez sensu sobie nerwy szarpac jeszcze na kafe tak jakby nie bylo w zyciu dosc problemów :)

hihi no faktycznie mnie znalazłaś :D w sumie pzestancie się kłócic, bo jak jesteś na naszej klasie, to wystarczy znać imię i miasto i już można kogoś namierzyc... to bardzo proste...

Dziewczyny prosze o zaakceptowanie zaproszen moich kolezanek:) Zalozycielko moze podalabys ktorejs z kolezanek dostep do tego konta, wtedy funkcjonowaloby to sprawniej:)

justaaaa moze zmien hasło do naszej klasy zeby było inne niz do poczty

Gość upupupup

Gość podnoszee

Gość hoooooooopsasaaaaaaaa

Gość elizaaa

Gość upsarinjq

Gość reklamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

justaaa to Ty babo założyłaś kafeter. mam. ? fajnie :) ja tez wysłałam Ci zaproszenie. to teraz mi się dostanie ponieważ napisałam na kwietniowkach że Ciebie najmniej znam. no ale jak Ty się nie odzywasz ;) pozdrawiam!

Gość reklamaaaaaaaaaaaa

Gość hoooooopsssssasasasa

Gość hoooooopsssssasasasa

Gość fkjsfksj

Gość yuppi

Gość reklammmmmaaaaaaaaaaaa