Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smileface

Muzyka z Lejdis !!!!

Polecane posty

Gość smileface

Witam, bylam dzis na filmie, usmiałam sie do lez, moze nie jest to ambitne kino, ale teksty sa powalajace, przynajmniej niektore ;d I w zwiazku z tym mam pytanie, czy ktos autorem piosenki LOVE ME z Lejdis? kurcze, taki znany glos niby i nie mogłam skojarzyc i cały czas chodzi mi po glowie

Gość bczhsdgsfs
hmm bylam na lejdis ale tej piosenki nie kojarze...jak to lecialo?? daj kawale tekstu...albo w którym momencie to lecialo?

Gość smileface
kurcze, lecialo w kilku momentach, nie powiem Ci dokladnie, nie pamietam spiewała kobieta, głos troche podobny jakby do Jones, Melua'y cos na ten desen

Gość smileface
moze jednak ktos wie, pomozcie

"love me all night long" erasure sprawdz to;] pewna nie jestem szukalam tylko po tym wersie bo go zapamietalam (tez dzisaij bylam na lejdis) swoja sroga bardzo fajny film spodziewalam sie czegos w stylu prymitywnego testosteronu a bylo calkiem calkiem. rola kota boska;d

Gość ja tez....
ja tez ja tez bylam dzisiaj! i tez mi sie podobalo normalnie w szoku bylam bo nastawilam sie ze kolejne badziewie to bedzie,

Gość ewamaria
No i kto wie jaka to muzyka,mnie też bardzo podoba się

Gość gsag
a wie ktos jak sie nazywa piosenka kiedy ona wyszla na dach szpitalu z tym gosciem ktorego gral tomasz kot?

Gość imav
Nie pamiętam jaka wtedy leciala piosenka, ale spróbuj Chip Jenkins "If I could fly".

Gość pod7niebem
erasure - love me all night long :P

Gość ailea
Tytuł tej piosenki to Lars Luis Linek 'Love Me' ale nie da jej się znależć niestety....:(

Gość Bat989
Gość biatka
Muzyka z filmu Lejdis : Lars Luis Linek : Love me extended love edit , niestety cały twór ma 51 sek.

Gość zielono mi...
I ja dziękuję za tytuł, zwróciłam uwagę na ten magiczny kawałek w \"Lejdis\" :)

Gość djq
Mam tę piosenkę w całości, jeśli ktoś chce proszę o info, wyślę na maila, pozadrawiam www.qczaj.com

Gość Aniubi
piosenka, która leciała na końcu filmu to That\'s What Friends Are For tylko, ze to jest orginal z lat 80 a spiewa ja Dionne Warwick a druga piosenka z filmu to Sinead O\'Connor - Streets of London. Pozdrawiam i zycze milego sluchania :)

Gość megihs
A może ktoś rozszyfrował jaki jest tytuł piosenki, która leci w filmie zaraz po tym jak Korba myślała, że Erwin dał jej różę (30 minuta). Jest też w momencie gdy Łucja dostaje kwiaty od Klaudiusza Jedynaka ;) BŁAGAM POMÓŻCIE!!! Muszę ją mieć

Gość asia989
To jest ta piosenka o która pytała ostatnia osobą

Gość megihs
To nie ta piosenka... Przaecież tą o którą mi chodzi śpiewa jakiś damski głos.. Ponawiam prośbę!

Gość Aniubi
przecież te piosenki są przerobione, a nie są podane w orginale. Nie znajdziesz ich w takiej formie jak są podane w filmie chyba, że wydadzą soundtrack...

Gość ibeczka
Wrzuciłam na Rapidshare to co udało mi się zdobyć googlając po forach: 1. Chip Jenkins - If I could fly (jedyna dostępna wersja, czyli sklejana) 2. Erasure - Love me all night long 3. Lars Louis Linek - Love me (wersja 2:14, dłuższej chyba nie ma) 4. Nouvelle Vague - Dance with me 5. Pussycat Dolls - Sway 6. Rocket from the crypt - Let\'s get busy 7. Sinead O\'Connor - Streets of London 8. Stevie Wonder & wielu innych - That\'s what friends are for 9. The Turtles - You showed me link: http://rapidshare.com/files/123739590/Lejdis_-_Soundtrack.rar.html Nadal brakuje kilku - m.in. z pierwszego sylwestra, kiedy tańczy Arletka, kiedy Gosia jedzie do Brukseli - może znalazł już ktoś tytuły? Dzięki wszystkim, którzy podali chociaż te parę tytułów!!

Gość JustynkaCK

Gość JustynkaCK
ja szukam piosenki z tego momentu jak korba tanczy z erwinem a potem sie kochaja i jeszcze tej z konca filmu ze scen an dachu pomozcieeeeeee

Gość JustynkaCK
piosenka ta leci w dniu zakochanych pomozcie:(:(

Gość JustynkaCK
to nie to