Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iw ag

Szukasz TEGO człowieka?

Polecane posty

Gość iw ag

Witam Zabieram się do pisania tekstu - miesięcznik kobiecy - o dziewczynach/kobietach, które poszukują ludzi ważnych dla nich w jakimś konkretnym momencie życia. Takich, z którymi zetknęły się na dłużej lub tylko na moment, ale z jakiegoś powodu szukają ich, by spotkać się znowu. Powody i okoliczności mogą być różne. Może to TY? Szukaś kogoś? Chciałabyś spotkać się znowu z TYM wyjątkowym dla Ciebie człowiekiem? Daj znać. Pozdrawiam wszystkich, miłego dnia.

Gość iw ag
Nie wierzę, że nikogo nie znajdę...

Gość iw ag
No tak, wiem, wiem, Ale bardzo mi zależy. Spryciaro. :)

Gość w rozterce roztrzepana
ja szukalam ale nie znalazlam, zostal mi po nim tylko nieaktualny nr telefonu buuu ;(

Gość Yumor
Poszukiwany - Poszukiwana

Gość iw ag
A jak to możliwe, że jakś osioł sie podszywa? Czy kretyni, tórzy załócaą nam życie na tym forum mogą tak po prostu użyć tych samych danych i nikt z moderatorów tego nie widzi? W ROZTERCE ROZTRZEPANA, kogo szukałaś, może poszukamy jeszcze raz razem, a może jak to opiszemy, to ON się odnajdzie?

Gość iw ag
To jest myśl. Ale swoją drogą to świństwo na maksa. Że tez ludzie mają czas na takie zajęcia. W sumie biedny ten podszywacz, brak mu pomsłów co ze sobą zrobić. żeby jeszcze jakieś dowcipniejsze były te teksty... Dobra, szkoda gadać, nie każdy może mi zepsuć humor. Lecimy dalej z poszukiwaniami. Pozdrawiam i czekam.

Gość iw ag
Do ryb. Podpisuję sie pod kretynami jeszcze raz :)

Gość iw ag
I że uwielbiam pseudo intelektualistów. Z kompleksami zwłaszcza.

Gość iw ag
Ładne, że umiesz sam się poprawić. I że czytasz dobrą literaturę, a przynajmniej znasz nazwiska. Rozumiem, że chcesz robić dobre wrażenie i zaraz dopiszesz coś w swoim mądrym stylu. Już się cieszę, czysta przyjemność obcować z niebanalnym podszywaczem. A moż spróbuj napisać jakiś powazniejszy tekst i wydrukować w Przekroju, czy gdzie tam chcesz. "Ulissesa" już przeczytałeś? Wiesz kto to napisał?

Gość iw ag
James Juice :classic_cool:

Gość iw ag
Brawo! W dodatku umiesz szybko przeszukiwać Google. Bo na pewno zaraz się poprawisz z tą jedną przekręconą literką w nazwisku, prawda? No i jak ci się Ulisses podobał? Macie ze soą coś wspólnego, wiesz? Na razie możesz to traktować jako komplement.

Gość iw ag
Każdego ranka moja wagina wygłasza tyrady o bezcelowości mojej egzystencji. Nie mam odwagi jej przerwać, więc z niechęcią odrzucam prozę Ensler i zaczytuję się w jakże oddających stan mojego ducha tekstach Jelinek :classic_cool:

Gość iw ag
Bo mnie się Bloom nie podobał natomiast Molly :) to kawałek niezłego ciałka :classic_cool:

Gość iw ag
Rozumiem, że starasz się uroczo wymieszać swój prostacki styl z sugestiami, że faktycznie jako tako orientujesz się w niezłej literaturze. Ale wszystko to razem jest niestety ciężkostrawne. Może pogadaj z jamiś terapeutą? Albo ze sobą samym (samą?). Nie wyglądasz na totalnie straconego, coś jeszcze pewnie da sie uratować. Tylko nie przesadzaj z nadużywaniem tych tekstów o waginie, grabiach itp, bo to cię kompromituje. No, chyba, że to jakiś rodzaj zaspokojenia. Ale to już twój problem. Miłego dnia, nie trać więcej czasu, rozwijaj się.

Gość iw ag
Gdybym lepiej znała i rozumiała teksty Tuwima i Słonimskiego, że o Twainie i Haszku nie wspomnę, moze zrozumiałbym głępie własnych wizji :(

Gość iw ag
To na tym może poprzestańmy. W Internecie są wiadomości o jeszcze mnóstwie znanych autorów :) Oddalam się. Nie popsułeś mi humoru. Ale liczyłam na bardziej błyskotliwą wymianę zdań. Chyba należysz do tych, którzy rozczarowują kobiety. Nie proszę o zdjęcie. Have a nice day. Języki obce masz w małym paluszku, prawda? :)

Gość dgtr
ja mam dla Ciebie interesujacahistorie...

Gość życzliwość aż do bólu