Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy potrzebuje meskiej rady

pomocy !! potrzebuje meskiej rady

Polecane posty

chce kupic mojemu chlopakowi fajke ale kompletnie sie na tym nie znam czy sa jakies firmy ktore warto polecic jak wogule mam sie zabrac za zakup takiej fajki czy dlugosc ma jakas roznice itp on bardzo by chcial dostac aa i jeszcze jaki tyton bo tez sie nie znam :)

chcesz żeby dostał raka wargi? coś jednak pomogę: mój brat palił kiedyś fajkę i dobre są z drzewa ciemnego (nie wiem jakie, wiśniowe, cholera wie) pójdz do jakiegoś sklepu z takimi akcesoriami - w kazdym większym centrum handlowym i zapytaj. mój brat miał kilka fajek, najbardziej lubił jednak taką z wygiętym ustnikiem i dużą \"bańką\" nie wiem jak to się nazywa a jeśli chodzi o tytoń to są zapachowe i smakowe różne. waniliowe, wiśniowe, rumowe mniami

dziekuje bardzo za podpowiedz a z tym rakiem to prawda bo jak tak to mu nie kupie :p

no palacze papierosów są narażeni na raka płuc a palacze fajki na raka wargi i dziąseł ale nie musi oczywiście zachorować :)

Gość ten kto pali
fajke moze umrzec na raka wargi ten co pali cygara-na raka krtani ten co pali papierosy-na raka pluc a ten co nie pali-po prostu na raka