Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qq na muniu

dlaczego kobiety bardziej szanuja prostakow i chamow niz uczuciowych mezczyzn?

Polecane posty

Gość qq na muniu

z doswiadczenia to widzę, że dziewczyny bardziej szanuja takich prostakow, chamow co nimi pomiataja ale sa tzw machomenami z fizjonomia chloporobotnika spod budki z piwem :-p a takich bardziej uczuciowych, inteligentniejszych ale z wygladem mniej "chamskim" traktuja pogardliwie dlaczego ?

ja mam na odwrót - prostaków nie szanuję, do chamów się nie odzywam, a mój mężczyzna jest najbardziej uczuciowy jakiego znam i bardzo go szanuję - za całokształt :)

kobiety szanują takich co umieją zrobić orgazm, a prostactwo i chamstwo, nie ma tu nic do rzeczy

Gość pomylilas sie nieco...
"z doswiadczenia to widzę, że dziewczyny bardziej szanuja takich prostakow, chamow co nimi pomiataja ale sa tzw machomenami z fizjonomia chloporobotnika spod budki z piwem a takich bardziej uczuciowych, inteligentniejszych ale z wygladem mniej "chamskim" traktuja pogardliwie dlaczego ?" zamiast "dziewczyny" powinnas uzyc slowa "małolaty"...

szacunek należy sie każdemu! niezależnie od profesji, fizjonomii czy poglądów.

Gość Ju...
To orgzam się robi? Dzieci się robi, a orgazm się ma. (albo nie):P Tiaa, szanują prostaków i chamów.:o

a tak na marginesie cham wcale nie musi byc chloporobotnikiem z wyksztalceniem zawodowym stojacy pod budka z piwem. ale widze ze empiryzm aturowi obcy - lepiej opierac oceny na tym co oczy widza :((

Gość qq na muniu
tak ? to dlaczego zdecydowanie większe powodzenie mają właśnie takie prostaki bez szyji ale w bmw i w markowych ciuchach a inni, tacy przecietni nie rzucajacy sie w oczy i moze mniej majetni ale bardziej inteligentni sa mniej rozchwytywani ? dlaczego wlasnie na takie SCHABY bez klasy dziewczyny lecą ?

no to zapraszam do mnie :) mam milego uczuciowego faceta, z postury raczej chudzinek z nieowlosionym torsem (a podobno takie torsy sa bardziej w cenie) w gejowskich okularkach, ktory jezdzil MOIM BMW dopoki nie kupil swojego atua i to bynajmniej nie marki niemieckiej. ale ze nie mam zwyczaju bronic swojej racji do upadlego przed kims komu piana leci z ust wiec zegnam.

bo prostak i cham jest bardziej męski od takiego uczuciowego... to tak proste, ze az trudno uwierzyc, ze tego niepojmujecie

Gość Ju...
A chciałbys taką pannę, która na takich leci?

a co to znaczy \"męski\" bo to chyba dosyć względne. Takie czasy,że chyba wszyscy jesteśmy coraz bardziej \"uniseks\"

"zdecydowanie większe powodzenie mają właśnie takie prostaki bez szyji ale w bmw i w markowych ciuchach" pytanie u kogo oni mają powodzenie? bo jeżeli interesuje ciebie ten typ kobiet, no to sorry...

pytanie było proste... tzw uczuciowy mężczyzna to zazwyczaj koles będący totalną niemotą, zupełnym frajerem, bez odrobiny ikry, inicjatywy, roztkliwiajacy sie nad sobą... jego uczuciowosc to sprytna maska zakrywajaca totalną indolencje we wszelkich dziedzinach życia.... dlatego wlasnie kobieta woli chama i buraka, niż takiego przegrańca

"pytanie u kogo oni mają powodzenie? bo jeżeli interesuje ciebie ten typ kobiet, no to sorry.." na pytanie mozna odpowiedziec bardzo prosto - kiedy studiowałem, połowa lasek z mojego wydziału prowadzała sie wlasnie z takimi... wykształcenie i inteligencja nie ma tu nic do rzeczy... po prostu wiele kobiet kręcą tacy goscie - to normalne

Gość .... .... ..... ....
uczuciowcy to zwykle straszne zrzędy :( to moze denerwowac...

a te koleżanki nadal są w tych związkach? Czy byli to po prostu buhaje do zaspokojenia macicy?

mysle, że nie są, ale raczej dlatego, ze to oni zmieniali je dosc często...

Ju... orgazm żeby mieć trzeba go zrobic, tylko w głupich filmach majtki same spadają na widok dajmy na to jbisza

i jelsi mam byc szczery to ja je rozumiem - bo lepszy wesoły kark niz taka płaczliwa picza

skala pomiędzy płaczliwą piczą a chamem bez karku ale z bmw jest duża (no może średnia) ;)

Gość no tak amancie
w necie :p

Gość Ju...
Pewny siebie to każdy człowiek powinien być, bo jak nie siebie, to kogo?;):P

Gość Rozgrzany piec
Może to wszystko przez ewolucje? Kiedy kobieta była z brutalem miała większe szanse na przeżycie i wychowanie potomstwa niż kiedy była z tym mniej agresywnym. Brutalnośc i zdrada można powiedzieć, że były "kosztem uzyskania". Dzisiaj jednak możemy mówić, że sytuacja się zmieniła, nadal jednak wysoki status społeczny jest w cenie. "Zachwyt" nad brutalem może być reliktem z początków naszego gatunku. Hmmm... może również przyczyną jest to, że uwierzyliśmy (tragiczni romantycy) w to, ze kobiety to księżniczki, ale k**wa czyz my nie jesteśmy również księciami, może nie z bajki ale z doświadczenia. Za bardzo zaufaliśmy w to, że życie jest niczym w teletubisiach. A życie jest inne. Tragiczni romantycy płaczcie nad swym losem, znaczy to jednak dla świata tego niewiele - nad to wszystko powiem więcej sami siebie oszukujecie. Chodzi nam o jedno. Zapytajcie siebie jednak czy wasza "forma" z "treścią" też jest zbieżna. Kto chce ciape, jakio z nas facetów chce kobiete o minie niedzwiedzia? My wygląd one charakter (temperament), a dusze wsadźcie sobie w d... jeśli wasze męstwo jest kruche ; DDD P.S. Normalnie zawierszować musialem ; ) P.S.S. Przepraszam za błędów krocie, ale dyslektyk ze mnie i mam to w nosie