Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

farbowana_lisica

Co myślicie o przyjęciu weselnym w domu?

Polecane posty

Oj to chyba nie najlepszy pomysł...chyba że masz duży dom..i masz kogo poprosić o pomoc..ale samo odgrzewanie wszystkiego, a potem sprzątanie...mnie by zniechęcilo

wcale nie, moim zdaniem to dobry pomysl jesli to ma byc skromniutkie. i jesli bedzie malo osob. reszta zalezy od Ciebie:)

no właśnie ma być skromniutkie,bo to móje drugi ślub i do tego tylko cywilny ,więc nie chcemy robić żadnych ceregieli:)

Wiesz...w lato byłam na takim przyjęciu..było fajnie..miło...ale odgrzewanie i sprzątanie na takich przyjęciu..to tragedia...ale koleżanka miała małe mieszkanko..i było do tego ciasno...jeśli masz warunki i zaufaną koleżankę która ci pomoże...to zrób...ale trochę szykowania będziesz miała

Skoro nie dużo osób to zaprosiłabym wszystkich do restauracji na obiad i tort. W domu nie chciałoby mi się babrać z tymi wszystkimi przygotowaniami, zakupy, gotowanie, sprzątanie. Wrócisz i zaraz przebierzesz się w fartuszek? :O Poza tym to TWÓJ drugi ślub, ale czy narzeczonego też? Może on chciałby jakiś bardziej wystawny, nie mówię o trzydniowych szaleństwach ale o takim sympatycznym obiedzie w jakiejś przytulnej restauracji.

15 os to jest dużo... czeka cię trochę szykowania, pichcenia...odgrzewanie..kawki, herbatki, wymiana talerzyków...i sprzątania

Orientowaliśmy się właśnie i wyszłoby nas to 1000zł bez alkoholu,a niestety dla nas to trochę dużo:(A chłopa mam takiegoze on chciałby najlepiej iść do USC w dżinsach,podpisać papierek i ,żeby na tym się skończyło:)Wiesz ,nie każdy marzy o wystawnym weselu:)

Słuchaj jeśli będzie Ci miał kto pomóc..tak zwyczajnie przy gościach...coś tam zmyć..podać...to ja jestem jak najbardziej na tak..bo jednak wybrać się do restauracji to wydatek..

spokojnie mozesz robic w domu, latwo nie ebdzie i musisz miec kogos do pomocy. Trudno wyobrazic sobie aby panna mloda w czasie swojego przyjecia weselnego siedziala w kuchni:)

myślałam ,żeby podać krokiety z barszczem i bigos,no i oczywiście sałatki ze 2 i rybę po grecku:)no i wędliny też oczywiście:)Jak myślicie-może być?

moim zdaniem przydalby sie obiad jakis, rosol moze i jakies drugie danie, jakies fajne miesko i ziemniaczki

Gość 87878787*8
ja robie poprawiny w domu, bede miala plastry pizzy, zapiekanki, spring rolls i inne indianske przysmaki, poza tym ciasto, chipsy i rozne napoje, nie mam zamiaru biegac za wszystkim jak oszalal, wiec chcialam cos szybkiego i smacznego

Slub jest o 15stej więc myślę,że jak będzie bigos a potam krokiety to też ok.Wiesz przy tym nie ma tyle roboty niż z ziemniakami:)

no to moze kluseczki slaskie, wrzucasz na chelikę do wody i zaraz są:) ziemniaki to faktycznie troche roboty

87878787*8 -jak dla mnie super!!!:)właśnie o czymś takim myślałam:)Żeby nie było za dużo roboty-popieram Cię w 100 procentach:)

87878787*8 ja tez bede miec w domu, albo na dzialce w zaleznosci od pogody. Jezeli bylyby na dzialce no to moze jakis grill, a jezeli w domu to takie wlasnie party z czipsami i pizzą

Gość misia29
sunflowerka witaj?Mogę zapytac gdzie robisz wesele, w jakim lokalu w Czeladzi?Pozdrawiam.