Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja tylko tak pytam

Czy związek prawiczka i kobiety co miała wielu partnerów ma sens?

Polecane posty

Gość
Bez przesady w drugą stronę, mozna mieć takie czy inne ideały, nawet ultra konserwatywne. Ale po kiego chuja pluć na każdego, i cgcastać o tem na prawo i lewo. Milcz gości milcz i czekaj. Może się doczekasz.

Gość
*chlastać - miało być

Gość joella82
Moj maz byl prawiczkiem jak go poznalam, a ja juz nie. Jestesmy szczesliwym malzenstwem i nie mialo to dla nas znaczenia kto ile razy z kim spal. Po prostu poznalismy sie, zakochalismy i gdy mu powiedzialam ze mialam przed nim kilku parnerow to co to mialo niby zmienic? Mial mnie rzucic?Poznalismy sie jak mielismy 19 lat, ona byl niesmialy i bardzo szanowal dziewczyny, nie traktowal seksu jak rozrywke, tylko chcial to robic z kims bliskim. A ze nie zakochal sie wczesniej to i czekal,- na mnie:)Ja mialam za soba kilka nieudanych zwiazkow i zaluje ze spalam z tamtymi facetami, ale bylam mloda i glupia i nie mam juz wplywu na moja przeszlosc.Bardzo kocham mojego meza i oswiadczam z pelna odpowidzialnoscia ze ilosc stosunkow czy ich brak nie ma znaczenia gdy ludzie sie pokochaja i chca isc razem przez zycie!

Gość praaaaawiczek
a ja jestem prawie zakochany w dziewczynie co miala kilku partnerow i wlasnie tylko z tego powodu bronie sie przed nia. jak miala 19 lat i kilku partnerow to niezle puszczalska musialas byc

no kurwa praaawiczek czy jak ci tam co ty pierdolisz? nastepny debil prosto ze średniowiecza jak masz problem debilinho to idź na pare godzin do agencji i już będziesz ,,równy,, tej lasce ty żałosny - kurwa nie zasługujesz nawet na to żeby cię zmieszać z błotem, no ja pierdolę prośba do moderatorów: zamknijcie ten portal międzyczasowy czy przejście do średniowiecza, czy jak się nazywa to przez co na kafe wchodzą takie ograniczone małpoludy please shut it down!

Gość praaaaawiczek
nie mam konserwatywnych pogladow, a do agencji moglbym isc w kazdej chwili, ale nie chce. wole pokeczac na porzadna kobiete, ktora pokocham

Gość praaaaawiczek
seks bez milosci mnie nie interesuje

Gość praaaaawiczek
uprawienie seksu bez milosci nie da mi mi wiekszej szansy na milosc. rownie dobrze moge byc 40letnim nie prawiczkiem, ktory i tak nie ma kobiety juz obecnie i tak samo musi zyc w abstynencji, jedynie na burdel moze liczyc

Gość hihihihihihihihi
"no chyba, że wiąże się..." czyli staje się puszczalskim facetem? bo twoje kryteria są jasne "wielu partnerów=puszczalskie"

Gość praaaaawiczek
mozliwe, ze tez zostane "puszczalskim" facetem, jak stwierdze, ze nie mam dla kogo sie szanowac, bo wszystkie kobiety sa mniej porzadne ode mnie :(

Gość praaaaawiczek
poki jestem porzadny to czekam na porzadna kobiete. i nie po to czekam tyle zeby brac kobiete co miala kilku partnerow

40-letni nie prawiczek który żyje w abstynencji, jedynie na burdel może liczyć: dostrzegasz w tym nieścisłość praaawiczek ? a może gadam z trzynastolatkiem? uprawianie sexu bez miłości nie da mi większej szansy na miłość - no tego debilinho to pewny być nie możesz z tego prostego powodu że sexu nie uprawiasz możliwe tez że zostanę puszczalskim facetem... no kurwa jakbym gadał ze ścianą

Gość praaaaawiczek
chodzilo mi to, ze to czy jestem prawiczkiem, czy nie jestem nie ma zadnego wplywu na to czy poznam milosc swojego zycia czy nie. moge przestac byc prawiczkiem, ale na stare lata i tak bede sam

Gość praaaaawiczek
mogblym uprawiac seks bez milosci, ale co z tego, skoro i tak moge tej milosci nie spotkac

Gość hihihihihihihihi
prawiczek, żeby zainteresować sobą kobietę na tyle, żeby ją uwieść to trzeba mieć JAJA a nie jak ty pieprzyć o niczym. Nie masz szans na żadną kobietę. Pozostanie ci utrata dziewictwa w burdelu. Współczuję, bo to najgorsze upokorzenie.

Gość praaaaawiczek
mi zalezy na milosci idioto, seks bez milosci mnie nie interesuje

Gość dokladnie popieram prawiczka

Gość upupupuppppppppppppppppppp

Gość taktak....
o matko prawiczek, co z ciebie za mężczyzna?! porażka, mam nadzieję, że moja córa na takiego nie trafi... facet musi być DOBRY w łóżku, doświadczony a nie pi.zdo.wa.ty

Gość puszczalska
ojej,ale sie uśmiałam...prawiczek...po prostu aż słów brak...Powiedz mi w takim układzie do jakiej kategorii mnie zaliczysz,miałam kiedyś męża który puścił się z moją koleżanką,rozwód itd a potem poznałam właśnie prawiczka,pokochaliśmy,jesteśmy razem prawie 8 lat,miałam dziecko z pierwszego małżeństwa...i co ,to że mnie gościu puścił kantem z inna ma mnie skazać na samotność i na określenie puszczalska...A z moim obecnym mężem jesteśmy szczęśliwi bardzo i w łóżku nam się układa bardzo.Pozdrawiam Wszystkich a w szczególności zagłębiaka który mądrze gada,pa

Gość praaaaawiczek
bylas mezatka, to co innego, poza tym mialas tylko jednego partnera-bylego meza, wiec jestes porzadna kobieta, potem poznalas obecnego meza. ale ciekawe ile on mial lat, napewno juz byl grubo doroslym facetem. i tu nagle prawiczek? jak ja bede prawiczkiem w wieku np. 25 lat to sie chyba powiesze, bo sie bede czul jak ciota

Gość taktak....
prawiczek a może ty jesteś po prostu homoseksualistą i stąd twoje lęki przed doświaczonymi kobietami?

Gość praaaaawiczek
nie w tym rzecz ze sie boje takich kobiet. nie obawiam sie, zreszta jak kobieta wie, ze facet jest prawiczkiem to raczej w lozku bedzie wyrozumiala. chodzi o to, ze chce kobiete, ktora bede kochal i szanowal i uwazal za porzadna i darzyl ja glebokim uczuciem i vice versa

Gość puszczalska
praaaaawiczku,mój obecny mąż miał wtedy 22 lata,ja miałam o 3 lata więcej.Resztę sobie wylicz sam.Pozdrawiam

Gość praaaaawiczek
no ale wiesz to byl tylko jeden byly partner i to maz, o co jak o co, ale trudno miec do kobiety pretensje, ze spala z wlasnym mezem. takie cos bym przebolal. ale mnie ciagnie do dziewczyny, co miala 5 partnerow, tym w przygode. i marze o niej, ale te jej doswiadczenia skutecznie mnie odstraszaja

Gość upupupupupuuuuuuuuuuuuuppppppp

Gość kobieta powinna sie szanowac