Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agami13

jak zostać piosenkarką ?

Polecane posty

bo uważam że mam dobry głos i mogłabym zostać piosenkarką ale nie wiem gdzie mogłabym się zgłosić...

dzięki ale nie mogę jezdzić po polsce jestem z woj. opolskiego

albo poszukaj jakiegoś zespołu w okolicy, u mnie czasem można spotkać ogłoszenia że poszukują wokalisty czy kogoś innego. najczęściej wiszą w szkołach ponadgimnazjalnych i w okolicach centrum kultury...

Wiesz ja nie chce być nie miła ale takich które mają dobry głos jest dużo ...i jeśli nie masz kontaktów albo nie jesteś jakoś zjawiskowo piękna to nie zostaniesz prawdziwą piosenkarką ...no chyba że śpiewanie piosenek rodzaju jesteś szalona albo jet set cię satysfakcjonuje ...

Ciii... :o ale ona nie musi być tą z pierwszych stron okładek gazet typu bravo, filipinka czy co tam teraz dżezi jest :o

Korzystaj ze wszelkich konkursow piosenki , dostepnych zwykle dla wszystkich chetnych utalentowanych , mam kolezanke ktora zawsze na takie uczeszczala , ktos w koncu ja zauwazyl i nagrywa pierwsza plyte , co prawda jest to narazie mala szansa zablysniecia w show biznesie , ale jezeli masz zapal do tego to startuj :)

Gość lubie spiewac dla siebie
I nigdy nie marzyłm o byciu piosenkarka, aktorka, Bog wie co tam jeszcze moj swiat to kreska i slowo:)

po prostu mam podobną barwę głosu choć w sumie można powiedzieć że mam pare barw głosu :P -- a tu mnie zai\ciekawiło:P jak to parę? Mozna mieć parę? Przeważnie ma się jedna;) mnie sie podoba barwa celinki dion jak spiewa je cherche l'ombre mon amour..jakim głosem ona spiewa mezosopranem to mon amour? wysoko, słodko:)? zawsze mnie to ciekawi,,

Gość wieprzowinka
a dlaczego trzeba być zjawiskowo pięknym? Popatrzcie się na np. steczkowską albo kayah...bo jeśli słowem "ładnym" określicie doda, która poniekąd zrobiła w polsce kariere, to chyba narobie w gacie. Już bym wolała zapieprzać od 8 - 18 w biurze za 1200zł, niż mieć tysiące i być TAKIM jak ona...masakra

jakim spiewa celinka:)? kto powie

Ja nie uczyłam się nigdy śpiewać więc nie wiem jak to się wszystko profesjonalnie nazywa...a co do paru barw...po prostu potrafię modulować i zaśpiewać coś tego typu: http://pl.youtube.com/watch?v=qdtwon67Uqg a potem np. tak jak spears: http://pl.youtube.com/watch?v=EMi0NucJelM a wysokie ja to po swojemu nazywam krzyki potrafię aguilera: http://pl.youtube.com/watch?v=EMi0NucJelM ale i tak strasznie fałszuje wysokie dźwięki :(

\"bo uważam że mam dobry głos\" - to fajnie. jak milion innych osób ;). wykorzystałaś kiedyś ten \"dobry głos\"? choćby w szkolnym chórze? ;) \"i mogłabym zostać piosenkarką\" - nie ty jedna. zapewne myśląc \"będzie pięknie, kolorowo, luzik-blusik\" i tak dalej. :P \"ale nie wiem gdzie mogłabym się zgłosić...\" - a CO chciałabyś spiewać? :)

no miejmy nadzieje że nie następna gosia andrzejewicz która na żywo nic nie zaśpiewa...no bo i jak jak nie potrafi ...

Gość Czekoladowa.
Agami. Ja też jestem z woj. opolskiego. i też chciałbym sprawdzić się w zawodzie piosenkarki bo uważam że mam do tego głosik. Napisz do mnie jak będziesz miała czas i ochotę . gg 9006198

napisałam że nie jestem zajebiście piękna :D ;/ ładna to ładna a piękna to piękna...nie mam kompleksów :)

najpierw na jakies kółko artystyczne przede wszystkim... a to kolezanko nie jest takie łatwe bo sama kiedys spiewalam. jak ty brzęczysz pod prysznicem i uwazasz ze masz dobry głos gratuluje . lepiej zaspiewaj cos do mikrofonu i zobaczysz ,ze to jednak nie takie kolrowe. głos ze strachu będzie drżał i robił sie z tego powodu nieczysty. zresztą o czym w ogole mowa. kazdy praktycznie ładnie spiewa od tak se. trzeba uzyc mikforonu wtedy juz jest inaczej. AAA..i kiedy chcesz spiewac i BYC PIOSENKARKĄ nie mozesz byc wstydziochą i szarą mychą.... spójrzmy na dode : D

i mieć dobry głos nie wystarczy bo będziesz jak taka doda która śpiewać nie potrafi a karierę podtrzymuje niezatapialnym biustem nadmuchanym...znajoma mojej przyjaciółki śpiewa jak christina aguilera każdy konkurs na jaki pojedzie wygrywa a jeszcze nie jest piosenkarką ...to nie jest takie łatwe...

ciii co racja to racja. ale doda zrobiła szoł,nie bała sie mediów i potrafila postawic na swoim. a taka szara mycha to co zdziala? będą ją besztac tak jak Gosie Andrzejewicz? kuuuuuurwwwaaa a najbardziej na nerwy w całym polskim showbiznesie działa mi ta je**** Tola! ;|

O tak zgadzam się z tobą ....TOLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za koszmarne dziecko ...

Cóż, według mnie grunt to dobrze wyglądać, być przebojowym :). A głos to sprawa trzeciorzędna :). Najskuteczniejszy sposób to pokazywać się gdzieś z nadzieją ,że cię ktoś ważny dostrzeże. Bo wysyłanie dem do wytwórni to kiepski pomysł ^^.

Gość maka109
staram sie zostać piosenkarką ale mi nie wychodzi moim zdaniem mam dobry głos nawet prubowałam założyć zespuł ale koleżanki powiedziały że to tylko sława na 5 minut ale ja nie chce sławy tylko chce śpiewać choć wiem że to sie nigdy nie spełni maka

Widzę, że podrywanie \"na producenta\" ma dużą przyszłość :D

Gość ona2108
Załóż konto na my-space. Możesz jeszcze udać się do Szkoły Muzycznej na wokal, tam wyćwiczysz sobie głos.