Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna panterka

nie lubie walentynek

Polecane posty

Gość czarna panterka

już sie zbliżają a te wszystkie wystawy w kolorze czerwonym omdłości mnie przyprawiają... feeee

Gość nic nie zrobisz.
bo pewnie nie masz chlopaka

Podejrzewam, ze jesteś sama, bo osoby zakochane raczej je uwielbiają. A dla samotnych to raczej przykre święto. Chciałabym przygotować coś specjalnego, zaprosić w jakieś miejsce, czymś zaskoczyć faceta - a tu cisza. Wie, że nic takiego nie będzie. No ale trudno. Nie każdy jest szczęśliwy właśnie w tej chwili w której chcemy być szczęśliwi. Może potrzebujemy takiego kopa dostać aby bardziej doceniać to, co mozę kiedyś będziemy miały? Nigdy nic nie wiadomo. :)

Gość To jest święto
Amerykańskich Kapitalistycznych agresorów narzucających swoją wolę reszcie świata w sposób bardzo agresywny. Fuck

Gość nic nie zrobisz.
kto nie lubi nie musi swietowac, dla mnie nie ma znaczenia ... jak jest romantycznie to i bez walentynek :P

nie jestem sama ale nie lubię i już. Nie potrzebuję jakiegos swieta zeby kochac czy okazywac milosc

Gość czarna panterka
ja mogę mu to powiedzieć kiedy chce i nie potrzebuję do tego tak durnego świeta...

Gość Haha ja jak miałam chłopaka to
nawet wtedy nie lubiłam tego święta. On chciał zrobić dla mnie kolację, a ja musiałam się uczyć, bo miałam egzaminy... Teraz też nie lubię tego święta, ale dla mnie to żadne święto. Nie obchodzi mnie ono.

Gość elstudentos
Jak dla mnie fajne święto, choć przykre jak jest się sam z sobą, ale nie jestem zawistny, niech się zakochani cieszą.

Gość to nie tak jest 00000
nie zależnie od tego czy jestem sama czy nie walentynek nie obchodzę i nie zamierzam to głupie święto wymyślone przez ludzi !!!

Gość joelle
wiecie co jest najgorsze - kiedy cie chlopak zostawia przed walentynkami,a ty juz myslalas,mialas nadzieje,ze to beda w koncu te walentynki ktore spedzisz z kims na kim ci naprawde zalezy.... przejebane :(

Gość abuuuuummmmuubum
no ja tez nie lubie mimo ze mamy zawsze rocznice tego dnia:) jednak na cos czasem sie przydaja te walantynki:P

A ja lubię, bo zarabiam wtedy więcej niż przez cały rok. ;)

Gość Majni
hej pomimo ze mam chlopaka ponad 3 lata to nie lubie tego swieta nastawionego tylko na sprzedaz wszystkiego... i jestem zdania ze jak ktos kocha i ma byc ze soba do konca to jedno czy drugie wieto tego nie zmieni

Gość tamarra-x
A ja w ten dzien swietuje z moim ukochanym w domku wv dresie przxy fajnej kolacyjce (nie wiem czy romantycznej, ale takiej ze bedziemy my, jedzonko i pyszne wino). a potem beda przytulanki. tylko my z dala od ludzi. bez wyjsc i czerwonych serc.

Bo Polska w walentynki to taki burdel - wszystko czerwone tylko kurew brakuje jako gratis do czekoladowych lizaczków w kształcie serduszek. Nie lubię walentynek, ponieważ ludzie powinni kochać się przez cały rok, a nie tylko w jeden dzień w roku, Cały rok się kłócić, wyzywać od najgorszych, bić, a w walentynki pokazywać jak to się bardzo kochają by tuż po nich wrócić do rzeczywistości. Do wiadomości 'lojka5' - ja nie jestem samotna, mam chłopaka od 2 lat, a i tak nienawidzę walentynek!

Gość Majni
codziennie powinnismy sobie okazywac milosc a nie sporadycznie i od swieta bez sensu to jest

mi tam wisi czy jest czy go nie ma...nie uważam żeby ten dzień był jakiś very szczególny, niektórzy przeżywają go jak sraczka

Gość thedog29
nie cierpię walentyn to jakieś głupie nie cierpię walentyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ksjlffkjafjk
"nie zależnie od tego czy jestem sama czy nie walentynek nie obchodzę i nie zamierzam to głupie święto wymyślone przez ludzi !!!" znasz jakies swiet nie wymyslone przez ludzi?

Gość ruda wiedzma
Od kiedy to osoby zakochane uwielbiaja walentynki?? No chyba, ze te osoby, ktore wciaz chodza do szkoly :-) Ja, szczesliwie zakochana, walentynek nie znosze.

A ja lubie to święto :) Mój Ukochany dostał dziś ode mnie Walentynkę i jeszcze go czeka pyszne ciasto czekoladowe, które dla niego piekę ;) Ja za to z utęsknieniem czekam na Biały Dzień i na rewanż z jego strony :P

Gość ruda wiedzma
Co to jest Bialy Dzien? :-)

Gość no faktycznie zalamka
a ciekawe jak to bylo w czasach kiedy nie obchodzono walentynek ??????????????? np w 1990roku:D:D

Gość brydziaaa
walentynki to święto handlowców:D zarabiaja na tych wszystkich naiwniakach kupujących serduszka miśki sriśki :D:D moj chlopak mi zabronil kupywac:D

Gość ;;;;;;
ja nie lubie walentynek niema to jak mówć sobie raz do roku kocham cie albo kupowac sobie prezenty załosne

Gość toki-tori
kurna ja także nienawidze walić tynków ! nienawidzę tego święta w szczególności ze nigdy nie mialem kobiety - a egzystuje już na tym świecie 25 rok. Pierd..... święto !