Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w tym wieku to trudno

Mam 27 lat, moj kolejny zwiazek padl, czy mam jeszcze szanse?

Polecane posty

gosia, zdradze ci w sekrecie ze to te najnowsze implanty z USA jakos mnie trzymaja inaczej mialbym juz mysli samobojcze :o

Tak mi przykro... Ale wiesz z tymi impalntami - znaczy implantem chyba jednym ;) - to ja sie boję. Jeszcze to we mnie zostanie na stałe i co wtedy?? ;) Nawet na pogotowie nie pojedziemy, bo wstyd. W takim wieku, a nam jeszcze w głowie takie świństwa ;)

gosia - heheheh :D spoko, mam wszystko przecwiczone, technologia made in America nie zawodzi :classic_cool:

Co za ulga, że nie nie made in China :) A z kim Ty ćwiczysz Kwiatku?? No nie wierzę, że taki starzec ma jeszcze branie ;) Chociaż starszy mężczyzna to ponoć nobilitacja jakaś dla nastolatki np. Ostatnio słyszałam, że to modne nawet...

gosia, no wlasnie dosc dawno juz nie cwiczylem ;) partnerki do cwiczen brak ;) modne powiadasz? to nie dla mnie, nie pisze sie, o czym bym z dzieckiem gadal :P

Oj jest tyle tematów... Nowa płyta Dody, fryzura Cichopek, obecne trendy w makijażu ;) Poza tym z taka młodą panną to chyba tylko do łóżka, chociaż, co taka młódka może wiedzieć o seksie ;) Z drugiej strony, jak czasem sobie poczytam o problemach tutejszych kafeteryjnych nastolatek... Będę uczciwa wobec Ciebie. Przyznam się, a co. Wiem, że będziesz rozczarowany, ale trudno. Poradzisz sobie z tym jakoś, w końcu duży chłopczyk jesteś ;) Nie maluję się... Wiem, że to szok, bo w moim wieku to powinnam, by zatuszować te wszystkie mankamenta urody, no ale jakoś mi się nie bardzo chce ;) Po tym wyznaniu - worek mam murowany ;)

gosia, o to to wlasnie :) i co, misie jej bede kupowac? :P a ona tylko przytulac sie bedzie chciala bez konca :P a kobieta w Twoim wieku, to wiesz... doswiadczenie, elokwencja, wg. badan potrzeby seksualne w tym wieku sa wyrownane ;) no i jeszcze troche pogadamy to na pewno zechce ci sie umalowac na ta kawe ;)

Noooo... Walentynki idą. Misia bys jej kupił ;) Albo takie serducho z napisem kocham Cie ;) Wszystkie koleżanki z klasy by jej zazdrościły :P I do szkoły byś ją samochodem podwoził - jak nie masz - musisz sobie kupić ;) A ona przywdziałaby białe kozaczki i różowe futerko i oddałaby Ci sie w toalecie na dyskotce ;) Nie chcesz? :P

gosia - dobra gadke masz :) hahaha. no czas skonczyc wydurniani sie na kafe, ja sie niedlugo zwijam do domu :)

Nie wiem, czy to komplement, czy mam sie obrazić ;) Ulegne pokusie, a co ;) Mam dzis jakiś dobry dzień, a przez maila mnie przecież nie zgwałcisz ;) :P Tym swoim implantem prosto zza oceanu ;) mala-gosiaa@o2.pl :)

gosia, no jak to co? komplement ze masz poczicue humoru ;) dzieki za namiar @, moze cos z nim zrobie ;) milego wieczora!

O jaaaaaa :D Zostałam ukomplementowana ;) Zapiszę w kalendarzu - może to już ostatni raz w moim zyciu ;) Miłego wieczoru 🌼

Gość ciekawe czy się umówili
:P

Gość Shift26
Mogę się przyłączyć ? :) Też czuję, że coraz mniej szans ale nie tracę nadziei ;) Najbardziej lubię stwierdzenia pań po 40-stce " młoda jestes, życie przed Tobą" Owszem życie moze i tak ale ja nie chcę w pojedynkę.. To jasne ze po 30-stce znalezienie partnera wiązę się z obawami, trudniej nam już z taką łatwością wejść w związek. Nie chce dojść do momentu gdzie oswoję się ze swoją samotnością na tyle, że ciężko będzie mi kogoś do siebie dopuścić :P