Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sOul to sQeeze

jak to możliwe żeby usunąć 7-miesięczne dziecko?

Polecane posty

48-letnia kobieta przyszła do lekarza wyciąć przepuklinę. Jednak ten w czasie zabiegu usunął także powiększoną i siną macicę. Okazało się, że usunął zdrowe siedmiomiesięczne dziecko - informuje serwis dziennik.pl. Ciąży nie rozpoznał ani lekarz, ani kobieta. źródło: onet.pl kurcze jak to nie rozpoznał? nie rozumiem:O

może błąd w tłumaczeniu? miesiąc, tydzień, dzień... co za różnica :P

co za róznica jasne :D przecież 7 miesięczne dziecko jest duże i nawet jako wcześniak otoczony odpowiednią opieką przeżywa z tego co wiem :O

Gość kałamarz
a może zmowa matki i lekarza... przecież to niemozlwe, nie rozpoznać dokładnie ukształtowanego płodu ludzkiego...:(

Gość Żmyja
Niezłe, operacja przepukliny a lekarz sobie wycina "przy okazji" macicę :O

ale mi chodziło o tłumaczenie... month, week, day - co za różnica które co znaczy:classic_cool:

tak pedro tak:D nie wierze w to, że matka nie wiedziała, że jest w ciąży, może po prostu jakiś znajomy lekarz "pozbył się problemu" :O

Moja znajoma po 40 wtedy, miala miec operacje na usuniecie jakis torbieli czy cos, czy sprawy kobiece, w kazdym razie operacje. I lekarz ja otworzyl i zamknal bo dopiero wtedy zobaczyli ze jest ciaza! A na przeswietleniach i badaniach nic nie bylo niby. Albo taki lekarz do d... albo taki przypadek.

Gość mila2706
hej moja mama byla w 4 miesiacu ciazy i lekarz powiedzial ze przekwita bo jej sie okres zatrzymal.hhhmmm tak przekwitala ze zakwitla hihi i urodzila nam w wieku 44 lat zdrowa i duza siostrzyczke

Gość mila2706
chcial dac hormony ale mama nie byla przekonana co do trafnosci diagnozy i poszla do innego lekarza.i cale szczescie .ale trafiaja sie tacy lekarzy ze bardziej z niego konowal niz lekarz

ja miałam taką sytuacje, że poszłam do gina opowiedziałam co mi się dzieje a dziad nawet mnie nie zbadał tylko przrpisał leki:O poszłam do innego, który mnie zbadał i okazało się, że na to co mi jest, te leki które przepisał ten wcześniejszy konował absolutnie nie moga być stosowane...

Gość mila2706
a potem dziwia sie ze ludzie podaja do sadu za bledy.jak oni chca jak najwiecej ludzi przyjac i kase zgarnac a nie patrza zeby zbadac dobrze