Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieliscie tak kiedys

dzis przysnila mi sie zmora...

Polecane posty

Gość mieliscie tak kiedys

Gość Zerro
ja mialem jestem mezczyzna 23 lata i nigdy w zyciu tak sie nie balem . przysnila mi sie czarna postac kobiety ktora nogami i rekoma wlazla na moje cialo . nie moglem oddychac ruszyc sie krzyknac

Gość no dokładnie paraliż senny
Ja pamiętam jak stał nade mną kosmita i słyszałem ten piekielny wrzask. Ale czytałem wcześniej o paraliżu sennym więc sie nie bałem.

ja miewam od czasu do czasu paraliż przysenny (może o to Ci chodzi?) okropne uczucie ale z czasem się czlowiek przyzwyczaja i nawet opanowuje technikę szybkiego rozbudzania się :)

Gość no dokładnie paraliż senny
w tym śnie wysunął mu się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objąłem swymi ustami i po chwili nasyciłem się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

ja raz miałam taki, ze mi sie wydawało, że ktos mnie woła, ze musze jechac do lekarza bo jestem jakaś chora, że mama nade mną stała brat, a ja się wiłam po łózku bo chciałam ruszyc, wydawało mi sie ze biore do ręki telefon, ze na wpół otwieram powieki... masakra!!! Albo raz, że mi ktos zęby łamał na siłe i zamykał w trumnie, przytrzaskując ręce, a ja się wyrywałam...To jest straszne doświadczać tego gówna!!! Naprawdę kiedyś to mnie bardzo ale to bardzo często łapało... A ostatnio to miałam chyba przed wczoraj...

Gość GuMiSiOwA204
Ja mam to mniej wiecej co jakis miesiac. Ale zaczelam sie modlic i czytac Pismo Swiete, narazie przestalo mnie dusic. Mam nadzieje, ze wam tez to jakos ustapi.

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
to jest przez brak modlitwy, mi pomogla modlitwa,