Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede bronic swojego zdania

nie lubie murzynow i juz

Polecane posty

Gość sszzz
twój wątek jest okropny i bez serca nie wiesz o nich nic!! sami potrafią sobie radzić! oni nie niszczą przyrody i są szczęśliwi :) oni są bardzo mądrzy

Gość sszzz
oni są szczęśliwi :) . ja ich bardzo lubie

Gość gośćnie
Popieram nie akceptuje czarnych. A te całe zamieszanie ze nie można ich tak nazywać tez mnie irytuje. Jak mnie ktoś nazwie białas to się nie obrażam. Nawet Google porównał czarnych do małpy hehehehehe. A co do pomocy uważam iż w naszym kraju są ludzie którzy zdecydowanie bardziej zasługują na wsparcie czy jaki kolwiek inny rodzaj pomocy. A i są nie robami dlaczego tak myślę juz pisze : Miałem ta nieprzyjemności pracować z czarnym i wyglądało to tak że wszyscy biali zapierdzielali a czarny sobie siedział. Zwróciłem mu uwagę i co się okazało że wylądował em przed sądem oskarżony o rasizm. Jak że byłem zdziwiony kolorem skury sędziego oczywiście czarny. Zostałem ukarany grzywna. Smutne biali zapierdzielaja a czarny się obija i oczywiście nic mu nie można powiedzieć bo świat zrobił z nich święte krowy. Cieszy mnie fakt ze nie tylko mnie oni wkurzają ale jest nas dużo więcej.

Gość chimpout
Murzyni to lenie, nieroby, bandziory i g****iciele lubia dymac biale szmaty, a te szmaty lubia byc walone przez czarnych. Jedyne co widza to zasilki, pomoc, a sami morduja sie jak dzicz kudlata! Pah wykopal im studnie to sami ja zakopali bo zli biali zrobili dziure w ziemi, a za chwile mieli pretensje ze PAH wody nie przywiozl. Znam murzynow i to wybitne mendy

Gość gość
Ja lubię murzynów. To tacy sami ludzie jak my, tylko mają inny kolor skóry. Nie czuję do nich niechęci, może dlatego, że nic mi złego nie zrobili, w przeciwieństwie do cyganów, którzy chcieli mnie okraść. Tych ostatnich rzeczywiście nie znoszę!

Gość gość
Czekaj c***u bo może przyjść taki czas ze ty nie będzieś miał co żryć zrobisz bachora leniu nic nie będziesz robił tylko prosił o pieluchy albo ubranka czekaj ty k***o ty j****a