Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooolka

To jest chore!!!!!

Polecane posty

Gość kooooolka

mój były, teraz już mój kumpel od 2 lat, ma dziewczyne a wyjechal sobie na 10 dni bez niej do koleżanki,a ona się zgodzila bo nie miala wyjscia chyba:D jak tak mozna robić? ja bym takiego od razu olala i nie pozwolilabym sobie na to!! dlatego m.in nie jesteśmy razem,bo dla niego zawsze będzie ważniejsza przyjacióleczka niż własna dziewczyna, mimo tego ze nie jesteśmy razem i kocham innego to zawsze pozostanie taka ciekawość lekka co robi aktualnie itp:) już jej współczuje....

Gość fdsfdsfdsfdssdffds
a to co ma go przywiazac do kaloryfera? Co to facet juz wyjechac nie moze? Bo co? Tepic tepe baby

fdsf......uważaj bo zaraz ciebie zaczną tępic:-P

Gość kooooolka
to pozwól swojej kobiecie wyjechac do przyjaciela na 10 dni :D

Gość fdsfdsfdsfdssdffds
a niech sobie tepia. Mnie to zwisa. Chore to sa kobiety ktore ograniczaja swoich facetow myslac ze fakt tego ze sa z nimi w zwiazku jest jednoznaczny z podpisaniem aktu wlasnosci

Gość kooooolka
no zajebisty jesteś jak jesteś taki jak on, są ze soba niecały mieś a ten juz takie rzeczy odstawia,pewnie że moze wyjechać ale chyba ze swoją kobietą a nie sam do innej

Gość fdsfdsfdsfdssdffds
Jak bede miala swoja kobiete to jej pozwole. Dont worry.

Gość kooooolka
jaki ty głupi jesteś, nikt nie mówi o ograniczeniach, tylko o tym jak on się zachowuje a ty widac jesteś taki sam, jakbyś się czuł jakby twoja dziewczyna tak ci zrobiła?? pochwalałbyś to??

Gość fdsfdsfdsfdssdffds
JAkie rzeczy odstawia? ze wyjezdza? a co to jest dla Ciebie rownoznaczne z tym ze beda sie przez 10 dni pieprzyc?to gratuluje doswiadczen w poprzednich zwiazkach

Gość fdsfdsfdsfdssdffds
naucz sie czytac ze zrozumieniem i przestan mi zmieniac plec

Gość kooooolka
o jak nie masz kobiety to po co się wypowiadasz? nawet nie wiesz jak to jest być z kimś jak się kogoś kocha

Gość fdsfdsfdsfdssdffds
nie mam kobiety bo mam faceta, ktorego kocham i ktoremu ufam.

Gość kooooolka
dobra ale wy nie znacie tej kobiety..... nie wiecie do czego jest zdolna i jakie pranie robi z mózgu jemu pzrez nią własnie się rozstaliśmy ona chce pokazać innej że to ona jest na pierwszym planie i zawsze dopnie swego taki typ, a on głupi ślepo w nią zapatrzony, powiedzialm mu kiedyś ze powinien się z nią ożenić

Gość ciekawe co by było
Pogadamy jak Twoja przyszła dziewczyna będzie chodzić na nocki do swojego przystojnego najlepszego przyjaciela ;).

Gość fdsfdsfdsfdssdffds
To jest indywidualny przypadek. Wiec przestan tak rozpaczac i integrowac w zycie innych za ich plecami. Pewnie to ty jestes ta "kolezanka". Co chwile zmieniasz strategie byle tylko wskazac na "podlosc" tego postepowania. Smieszne.

Gość kooooolka
jeszcze bezczelna pinda kręci mu dupą pod nosem i się pręży jak struna, ona uwielbia być adorowana,za taka przyjaźń to ja dziękuje, tymbardziej ze ona zawsze mu sie podobala i chcial z nią być ale ona nie chce bo woli mulatów, ja nerwowo nie wytrzymywalam gotowało się we mnie jak ja widzialam!!!!

Gość kooooolka
nie rozumiem po co tacy faceci wogóle pakują się w zwiazki jak zawsze koleżanki będą wazniejsze, on nawet zapomniał o moich urodzinach siedzać sobie na piwku z nią a ja sama w domu

Gość kooooolka
--------> ciekawe co by było Pogadamy jak Twoja przyszła dziewczyna będzie chodzić na nocki do swojego przystojnego najlepszego przyjaciela haha no niech wtedy się wypowie:D napewno będzie zachwycony:D

Gość kooooolka
i co najwazniejsze wymagal ode mnie seksu analnego ze swoim poludniowoafrykanskim kolega, a jak mu odmowilam mowiac ze szabat mi tego zabrania poszedl z nim do tej swojej przyjaciolki... Nie wiem jak tak mogl :(:(:(

Gość przystojny najlepszy przyjacie
potwierdzam

Gość po cholerę się wtrącasz
w cudze sprawy

Gość kooooolka
nie wtrącam sie tylko dyskutujemy a tobie jak sie nie podoba to co tu robisz??? w dupie mam to co ty myślisz idz spać

Gość ciekawe co by było
nie fdcośtam ja jestem inną osobą i akurat mój eks zdradził mnie po pijaku właśnie z taką najlepszą przyjaciółką. Biedactwo sam nie wiedział jak to się stało bo ona dla niego jak siostra. Widocznie miał zapędy kazirodcze ;).

Gość kooooolka
ale śmieszne oahahah podszywaj sie dalej

Gość kooooolka
mam w dupie wszystkich ktorzy maja na to ochote. Uwielbiam penetracje analne

Gość kooooolka
no znam to haslo " ona jest jak siosta" ;/

Gość kooooolka
--------> kooooolka mam w dupie wszystkich ktorzy maja na to ochote. Uwielbiam penetracje analne pzrecie zto nie ma zwiazku z tematem wymyśl coś lepszego

Gość po cholerę się wtrącasz
fuckt. temat od razu wiele mówił o problematyce. aż dziw bierze, że ktoś niezainteresowany to przeczytał... a porada jest szczera. nie wtrącaj się i nie przeżywaj tak a wyjdzie ci to na zdrowie. innym też. idę spać, bo rzeczywiście szkoda czasu na czytanie tego topiku. życzę udanej penetracji analnej tej nocy.

Gość kooooolka
ja tez nie mam zwiazku z tematem bo to nie moj chlopak tylko lubie sie wtrancac w zycie innych.

Gość kooooolka
idz spać bo to nie do ciebie