Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooooolka

To jest chore!!!!!

Polecane posty

Gość kooooolka
idz ty glupi podszywaczu, zostal mi sentyment do niego a zarazem dziwi mnie to ze on się już nie zmieni i kolejna dziewczyna będzie miala pecha przez niego, i ciekawa byląm czy inni tez tak robią

Gość kooooolka
na przykład do dziś z sentymentem wspominam wspólne puszczanie bąków w wannie :classic_cool:

Gość kooooolka
» Odpowiedz na ten temat Temat: ach, miałam przyjaciela... 23:43 halinka27 przez 8 miesięcy rozmawialam z chlopakiem przez telefon, czysto towarzysko, było miło, aż.... wróciła do niego jego jego dziewczyna i cisza...ja dzwoniłam, pisałam, nic... ja nic nie chciałam, miło było mieć kolegę. dlaczego faceci tak odchodzą? 23:54 nie.prawd.a potrzebowal cie do zabicia czasu, dobrze mu bylo z toba, fajnie czas lecial, wesolo.....az w koncu wrocila ta jedyna, i bum, koniec,to normalne, gdybys byla ze swoim chlopakiem tez nie chcialabys zeby on mial kontakt z inna dziewczyna, tylko jedno jest nieladne, ze nic ci nie powiedzial , nie pozegnal, choc z drugiej strony moze tak to czul, mylsal ze nie bedzie cie ranil...hmmm widzicie, dla niektórych normalne ze jak mają dziewczyne to nawet koleżanki nie mają, ale ja nie mówie o tym, tylko o nocowaniu przez 10 dni, samotny wyjazd, to jest chore dopiero, ale ja nie jestem aż tak zazdrosna żeby koleś nie mial koleżanek bo oczywiście że może

Gość kooooolka
spieprzaj debilu to mnie nie bawi, a po drugie ja z nim w wannie nigdy nie bylam chybaty tak robisz skoro tak piszesz

Gość kooooolka
o kurwa wejdz sobie na topik "dlaczego kobiety sa takie obleśne" ;o ja pierdole.......;o ej wejdz sobie to cie zatka

Gość kooooolka
wiecie dziewczynki, przeczytałam ten topic i stwierdzam że straszne chamidło ze mnie :P pójdę się zbiczować :O

Gość kooooolka
kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bleeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! widzieliscie!!!!!!!!!!!!!! o my God!!!!!!!!!!!!!!!! ;(