Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

Mi tez wiele osob powiedzialo ze z tej maki chleba nie bedzie, a mi sie wlanie wydaje odwrotnie. Teraz juz i tak jest lepiej bo sie nie klocimy wczesniej to byl armagedon. Jestesmy ze soba po raz trzeci i mam nadzieje ze ostatni. Kocham go nad zycie i chcialabym zeby nam sie ulozylo. Wpierw chcialabym dziecko, nie wiem czemu nam nie wychodzi :(

my zaraz po dostawieniu tabsow chcielismy zajsc- po to odstawiłam, ale widocznie nie da sie odrazu, a teraz mysle czy nie poczekac jakies 2 miesiace zeby na slubie nie było widac. A my tez jestesmy po raz trzeci:-) 2 razy juz sie wyprowadzalam:-) tez mam nadzieje ze po raz ostatni- wiele nas łączy:-) a poweidz jeszcze cos o tych staraniach? od kiedy probujecie? liczysz dni płodne? Ja własnie od wczoraj mam plodne:-) od grudnia biore kwas foliowy..... a mysllaam ze to tak łatwo jest zajść w ciąże

Myszka dziekuje za zdjecia (dalej podtrzymuje zeby sie zamienic chlopami ;)) i synak masz przecudownego 🌼 podobny jak dwie krople wody do Twojego meza :) Tulipanek podaj maila to Tobie rowniez wysle fotki :)

Tulipanek ja staram sie dlugo prawie rok czasu. Dla mnie zajscie w ciaze nie jest wcale takie proste. Wczesniej nie liczylam dni plodnych i nie plodnych po prostu "bedzie to bedzie" nie ma. Teraz sparwdzam sluz szyjke i mierze temerature powiem Ci bardzo ze obserwacja samej siebie to dla mnie wielka frajda :)

o kurcze aż rok?hm, to moze ja nie bede czekała bo jelsi to wcale nei takie proste:-( ale co na to lekarz? rok to jednak długo moze powenniscie sie przebadac? albo jakies witamingi wspomagające mój mail : tulipanek28@interia.pl z góry dzięki za fotki:-)

Tulipanek nie pali mi sie z tym dzieckeim az tak bardzo i dlatego nie robilam badan :) wg mnie to nic powaznego tylko kwestia hormonow. Co lekarz na to ? Karze sie starac zdrowej parze daje sie rok intensywnych staran pozneij robi sie badania zaczynajac od partnera.

w sumie to kilka lat z przerwami ok pół roku ale ostatnio to rok, w grudniu odstawilam, mialam juz 2 miesiączki brałam diane 35 w sumie to jako lek na cere a nie typowo jako anty

zazwyczja po odstawieniu tabletek anty jest problem z owulacja a wlasciwie z jej brakiem. Kobiety nie zachodza w ciaze poniewaz nie maja owulacji, jedyna metoda zeby sprawdzic czy owulacja sie odbyla czy tez nie jest mierzenie temperatury.

ja byłam na spacerku z moim synkiem :) już jestem i mały sie bawi :D co do ciazy po tabsach to ja powiem tak : ja brałm 3 lata ciagiem i odstwiłam dostrałam miesiaczke i spróbowlismy i udało sier za pierwszym razem :) i to cudo to Benio

Ja nie bralam tabletek nigdy a w ciaze nie moge zajsc, ale kiedys sie uda na pewno :)

teraz moj P musi sie sprawdzic po tym rostaniu dopiero podejme jakies staranka na razie to gonimy kroliczka od nowa :) dzis moj 18 dzien cyklu dni plodne :) oj nic nie bedzie :):):) zaraz bede spadac do domku (mial przyjsc ten koles od neostrady a go nie ma i jestem zla) umowil sie ze mna na dzisiaj... ehhh moze jeszcze przyjdzie. Pozdraiwam was dziewczyny goraco zagladne pozniej :)

jestes:-) wiecie- ja w pracy jestem i mialam służbowy wyjazd zaraz 15 i do domciu ja teraz jajeczkuje- ach te bole:-) zaraz sprawdze poczte i zdjęcia:-)

widze ze juz Was nie ma- ja mykam do domciu- moje kochanie dzis frytki na obiad robi:-) miłego popołudnia do jutra 🖐️

Cześć dzeiwczyny🖐️ co tutaj tak pusto?? topik nam pada?? haloo!!!!!!!!!!!!!!!! jest ktoraś??

Gość agacjone21
Witam tak sobie poczytałam i postanowilam ze sie wprosze:):) Nazywam sie agata i mam 23 lata i z moim mezczyzna juz 7 m-cy wlasnie minelo w piatek i jestem wreszcie szczesliwapo zweiazku ktory trwal pół roku...ale czlowiek czlowiekowi nie równy:)

Gość agacjone21
jak sie zaczernia te nicki bo jestem tu od niedawno i niebardzo jeszce kumam:P

NO WĄŁSNIE WIDZE ZE TROSZKI PUSTO TYLKO MY DWIE...A WCZORAJ TAK PEŁNO OSÓB BYLO:):)

no własnie... a poweidz czy mieszkacie razem czy nie? bo my mieszka,y juz w sumie od drugiego miesiaca jak sie pozanlismy:-)

NO NIE MISZEKAMY RAZEM, NIE JESTEM ZWOLENNICZKA MIESZKANIA RAZEM PRZED ŚLUBEM TYMBARDZIEJ ZE ON MIESZKA Z RODZICAMI JA TO SAMO A WYNAJMOWAC NIECHCEMY BO I PO CO? W PRACCE TERAZ SIEDZE I NIEZAWSZE MOGE OD RAZU ODP:p

to tak jak ja- tez w pracy i tez nie od razu moge odpisac :-) ale pusto tu- pewnei jeszcze inni spia:-) a powiedz mi czy kupujesz cos ukochanemu na Walentynki??