Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Słodka*

ZWIĄZKI - ZAPRASZAM

Polecane posty

czesc dziewczyny jak moge to i ja sie dolacze:) jestem z moim Skarbem ponad 3 lata kupe czasu prawda?jesli choodzi o slub chcielibysmy w marcu nastepnego roku ale najpierw zareczyny:D

Hej dziewczyny! Witam nowe kolezanki i ciesze sie ze nas przybywa :-) Mnie cos dzis brzuch pobolewa nie wiem czy jakies zatrucie czy jakis wirus. Myszka ja żartowałam z ta zamiana. Moj choć do ideałów nie nalezy to nie oddam go za żadne skarby, chociaz nie powiem ze Twoj M mi sie nie podoba ;-) ja z tym moim klocimy sie i godzimy na przemian. Rozchodzimy sie i schodzimy, ale my po prostu wiemy ze TO, TO JUZ TO. W tym roku a prawdopodobnie we wrześniu bedzie slub. Ale ciii to tylko plany. Pozdrawiam

wiem że zraty :D ja ze swoim tez sie nieraz kóce ale potem jaki seks ;) a gdzie ty masz foto chłopa ??????? gratulacje planów

Hej ja w pracy od 6 na nogach 😭 kiedy ja sie wyspie :( Myszka podaj maila to Ci wrzuce swoje i jego fotki :)

Cos pustawo dzisiaj. Mam nadzieje ze topik sie rozkręci. Myszka ja Twoje fotki obejrze w poniedzialek ponieważ nie mam internetu w domu. Moge tylko pisac z komorki, a fotki rowniez wysle Ci z telefonu. Pozdrawiam cieplo. Milego weekendu.

Myszka odbierz pocztę. Karizma witaj ;-) masz watpliwosci co do partnera, ja tez mam masę obaw i w ogole boje sie ze nie podolam obowiazkom zony i takie tam, a Ty dlaczego sie boisz? Mam prosbe zaczernij nick dla bezpieczeństwa.

Myszka mam dobrego maila: myszawidzew@tlen.pl ? Bo pod taki wyslalam?

Dziewczyny, widzę, że wysyłacie zdjęcia :) To ja równiez poproszę :) Mój email --> sokissme@wp.pl Oczywiście zrewanzuję się naszymi fotkami, jeśli chcecie je zobaczyć :) Pozdrawiam :) I spadam do mojego Dziubka 🌻

Gość zzzzzzzzzzzzz
ja jestem w związku z facetem 3lata, mamy córe 7mc,mamy się pobrac ale ja ostatnio myśle że to wszystko nie ma sensu

Hej dziewczynki :) Motylek, Myszka - wyslalam wam fotki :) sprawdzcie poczte :)

wlsnie sprwdziłam super fotki no i wy :D jak tam wekend ?? mój syn spi ale pozniej ide na spacer z nim

Gość tulipanek-
Czesc dziewczyny moge do Was dołaczyć?? jestem z facetem 8 miesiecy a od 6 mieszkamy razem, jesteśmy zaręczeni a w czerwcu mamy slub A co do dziecka- to odstawilam tabsy 2 miesiace temu no i...co ma byc to będzie :-))

tulipanek witam zaczernij nick oj to tak jak u nasz szybko ślub :D grtulacje tak najlepiej

szybko szybko, wcześniej bylam w długoletnim związku i stwierdzilam ze to nic nie daje, tyle lat i okazalo sie ze praktycznie sie nie znamy, widywalismy sie zadko, jednak najlepiej zamieszkac z ukochanym wtedy mozna sie naprawde poznac a szybko tez dlatego ze niestety rodzice moi nie akceptuja ukochanego mimo ze mam 27 lat-innego ksieci a dla mnie chcieli ciągle sie wtracaja, wiec najlepiej sie pobrac i bedziemy mieli spokoj, a tak to cały czas robia wszystko zeby nas rozdzielic, mimo ze mieszkamy osobno tzn bez rodzicow, sami kochamy sie i chcemy byc razem mimo ze mamy cieżkie charaktery i czesto sie kłocimy ale nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie

ja tez byłam prwie 6 letnim zwiazku uciekłam od niego :D a meża poznałam dosłownie anstepnego dnia po 3 miesiach zamieszkalismy ze soba

no rzeczywiskie słodziutki:-) ja też bym juz chciala ale teraz tak mysle czy to dobry pomysł przed ślubem, my bierzemy narazie cywilny ale mimo to nie chcialabym zeby potem ktoś poweidzial ze wpadlismy i stad ten ślub w sumie ine zabespieczamy sie wiec jesli beidze to znaczy ze tak mialo byc:-) ale pwoeim szczerzeze ze strasznie chce byc juz mama- w koncu mam juz prawie 28 lat

witaj tulipanek :) widze ze jestesmy w podobnej sytuacji :) \"bedzie to bedzie\" :) myszka pozniej odbiore maila od Ciebie bo teraz wracam d0 pracy 😭

Słodka* ------------no nie tylko z dzieckiej w podobnej sytuacji ale widze ze ukochany Twoj tez nie przypadl teściom do gustu co? a jak Wam sie układa? napisz coś wiecej o tej nieakceptacji, jak sobie radzicie my też czesto sie kłocimy ale jakos nie wyobrazam juz sobie zycia bez niego

Tulipanek :):):) hihihi my klocimy sie bardzo czesto. Z nim mi zle a bez niego jeszcze gorzej, nie wyobrazam sobie zycia z kims innym. Ja pochodze z rodziny katolickiej w pelnym znaczeniu tego slowa, u mnie w domu nie pije sie alkoholu i nie pali, nie wspolzyje przed slubem itp. Ja jestem normalnie czarna owca w rodzine i wszystkie te pojebane zasady lamie. Moj Marcinko nie wylewa za kolnierz i moze przez to go nie akceptuja. On nie przychodzi do mnie do domu ja do niego chodze. Mam dosyc tych heretykow, mimo ze to moi rodzice i bardzo ich kocham ale przeginaja pale na maxa. Im wciaz sie wydaje ze mam 10 lat i bede z mama za raczke do kosciola codziennie chodzic :D:D:D Marcin to chlopak bardzo rozrywkowy (kiedys taki byl) teraz ma juz te 29 lat i stal sie naprawde fajnym facetem szkoda tylko ze zmarnowal sobie opinie za mlodu. Nie potrafimy zyc bez siebie, a ze soba czasem tez :)

no rozumię Cie Za miom też ciągnie sie zła opina, przeszłosc i plotki innych ale kazdy ma prawo ułozyc sobie zycie na nowo i mimo ze w przeszłosci nie był \"grzeczny\' to nie znaczy ze tak bedize na zawsze a ile ja już nerwow zjadlam przez to ale fajnie ze jest jeszzcktos o podobnych problemach.....mysląłam ze to tylko ja tak mam no i te kłotnie, niektorzy mowia ze kjak sie kłocimy to nic z tego nie bedzie