Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thesonofmortis

uprawiam seks z chłopakiem bez zabezpieczenia a

Polecane posty

boję się ze jestem w ciazy mimo tego ze moj partner nie szpuszcza sie we mnie w ciagu tyg przytyłam 3 kilo a prawie nic nie jem a testy nic nie wykzuja prosze pomozcie mi odpiszcie

Gość na poczatku sie chudnie
a nie tyje :P

duza częsc dzieci todzi się z takiego "zabezpieczenia" jestes dorosła na sex to chyba i jesteś dorosła na tyle żeby isc do ginekologa po tabletki:O

skoro się nie zabezpieczasz to musisz się liczyć z możliwością zajścia w ciążę. tosunek przerywany to nie jeszt metoda antykoncepcyjna. jakim cudem przytyłaś 3 kg w ciągu tygodnia nic nie jedząc? w ciąży nie tyje się tak dużo od razu!!! a na test może być za wcześnie, poczekaj na termin miesiączki i jak się nie pojawi to dopiero zrób test.

boze:O to sie boj jak jestes bezmyslna!!!!:P a jesli chodzi o Twoja prosbe o pmoc - w czym Ci pomoc?? uswiadomic Cie? podsunac ksiazki? zbanac Cie wirtualnie? sorry ale jak matka i ojciec Ci nie pomogli tym bardziej nikt obcy nie wleje Ci rozumu do glowy.. sama sobie pomoz lepiej i zamiast myslec dupa pomsl glowa.. albo niech pomoze Ci Twoj PARTNER!:P:P 🖐️

myslę że to właśnie jej partner tak ja "uświadomil" totalna bezmyślnośc a potem wielki płacz:O moja koleżanka urodziła 3 tygodnie temu właśnie z takiego "zabezpieczenia";) tylko ona mogła sobie na to pozwolić bo od paru lat jest szczęsliwą mężatką a i tak powolutku mysleli o rodzeństwie dla starszego synka ale w twoim przypadku??????????

:O o zgrozo ! jak czytam takie texty \" nie spuścił się \" albo \"spuścił\" to taki sexx wyobrazam sobie obrzydliwie ...juz chyba lepiej określić \"skonczeniem\" w tobie albo nie ... centralnie to \"spuścił\" jest dla mnie tak obleśne , mechaniczne ,wulgarne wstrętne słowo . i rozjaśnij mi umysł ...i powiedz jak mam Ci pomóc ? powiedziec ...\"Nie nie w ciązy nie jestes ...seks przerywany to super metoda antykoncepcyjna\" sorry ...j est wręcz odwrotnie idz na Bete HcG

Tutaj niektórzy to chyba nie wiedzą skąd sie biorą dzieci.Przeraża mnie to. Na tyle jesteś posłuszna że jak to ty określasz dajesz by sie \"spuścił\" a potem sie zalisz. Jak taki z ciebie okaz miłosierdzia to teraz nic innego tylko rodź mu dzieci, sama wychowuj i utrzymuj najlepiej

Aha nie zrobił tego...hmmm jeszcze lepsza jesteś...Zapraszam do lekarza po tabletki a jak nie to przynajmniej prezerwatyw używaj...jesssuuuu...kolejna najlepsza metoda

Julii widzę ze tez uwielbiasz okreslenie \"spuszczanie \" :O ;)

tak termin miesiaczki był 26 styczeń testy nic nie dawaja jem ale nie duzo ostatni okres mialam w sylwestra tak macie racje ale doszedł po za moim ciałenm czy przez to moe byc w ciazy i jak moe to sprawdzic testy nic nie pomagaja a na tabletki anty jestem uczulona doradzcie mijak mam to sprawdzic oprocz testu i inekoloa bo na termin u lekarza czeka sie 3 miesiace odpiszcie

to że nie doszedł w tobie nie jest gwarancją, że nie zaszłaś w ciążę. proponuję iść do labolatorium i zrobić test z krwi beta, wtedy będziesz miała pewność. być może okres spóźnia ci się przez nerwy. co to znaczy że jesteś uczulona na tabletki anty???i do jakiego ginekologa masz takie terminy??? poszukaj prywatnie a nie takie rzeczy opowiadasz!!!

Gość skarb michala
Witam, wypowiadacie sie na ten temat to zachowujecie sie tak samo malo dojrzale jak ci co pisza. Wiecie ze zawsze byli sa i beda ludzie ktorzy uprawaja stosunek bez doswiadczenia . Nic na to czlowiek nie potrafi ale po to sa te fora zeby sie poradzic a nie zeby uslyszec jak malo jest sie nieodpowiedzialnym. Piszcie to w nieodpowiedni sposob bo napewno w swoim zyciu mieliscie sytuacje gdzie coos zrobiliscie a nie byliscie do konca swiadomi konsekwenci.

Gość juniaaa
odświeżyłaś matołku temat sprzed prawie 5 lat :D🖐️

Gość skarb michala
Troche grzecznosci sie by przydalo. Moze i sprzed pieciu lat ale duzo osob to czyta szukajac informacji na ten temat bo to ogolnie pierwsze wyskakuje. Nikt cie tu niebobraza wiec nie obrazaj kogos