Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

owocowamama

fotelik dla 9 miesieczniaka.. czy juz wymieniacie te do 13 kg??

Polecane posty

corka wazy 9 kg ma 9 mies.. mamy fotelik 0+ czyli do 13 kg.. ale w kombinezonie, zapakowana po uszy sie w nim nie miesci - wystaja jej nozki.. no i ogolnie trzeba ja \"upychac\":P kupilismy chicco key1 od 9-18.. ale jest tam napisane ze przeznaczony jest dla dzieci od 12 m.. dlaczego?? czy mam zmienic ten fotelik 0+ i nie upychac dluzej mojego malucha?? czyzostac jeszcze te kilka miesiecy w tym malym?? co mi radzicie?

ja zmieniłam jak mała miała 7 miesięcy, też ważyła koło 9 kg i sie już nie mieściła...Teraz jest zadowolona i szczęsliwa:)

Gość zaneta21
my kupilismy nowy fotelik jak maly mial 8 mies i to ten duzy do 3 lat bo sie nie lmiescil a nie bedziesz dziecka na chama wciskac:)

dzieki raz jeszcze;) no wlasnie wciskalam ja na chamca do tego fotelika.. bo mysle sobie "moze to ma tak byc skoro napisali ze do 13 kg jest ten fotelik":P:P biedna zuzia.. ale juz koniec meczarni;)

kolorkowa my zmienilismy jak malą miala coś z 6 i pol miesiaca bo mi sie tamten popsuł. Kupiliśmy 0-18 z możliwością montowania tyłem do kierunku jazdy i mala tak jeżdzila. Teraz od jakiegoś czasu jeżdzi już przodem. Nie wyobrazam sobie jej wozić w nosidelku. wazy 9,300 wiec niewiele wiecej niż Zuzia ale by jej napewno w nosidle bylo niewygodnie. Juz jak miala 6 miesiecy to jej nóżki wystawaly za fotelik :)

to mam wobec tego pytanie jeszcze:) co w takim razie robicie z maluchami jak idziecie na zakupy?? bo ja do tej pory bralam fotelik-nosidlo i wkladalam do wozka.. tak sobie jezdzilam po sklepie.. a teraz?? na rekach? czy ten wielki fotelik wsadzac do wozka? czy moze zabierac mala spacerowke??

my mamy Tobika i powiem CI że ciżko widze wypinanie tego fotelika i wpinanie co raz, po 2 jakoś tak na oko to mi się zdaje że nawet sam fotelik nie zmieściłby się do wóżka sklepowego - Tobi to prawdziwa kolumbryna :) a i spacerówka ok, tylko wtedy zapomnij o wózku sklepowym chyba że masz zdolności akrkrobatyczne, ja nie dałabym rady. więc albo zostaje Ci spacerówka + koszyk sklepowy, albo wózek sklepowy + coś takiego: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2440414

owocomamao dokąd nie siedzialą pewnie to bralam wozek z soba a teraz wkladam ją w te sklepowe wozki- jest tam takie siedzonko dla dziecka i ona sobie tam siedzi i sie rozgląda i dobiera tdo tego co wklądam do wózka :D:D Ewentualnie u nas w sklepie sa jeszcze takie specjalne wózki w ksztalcie samochodów 5 zl godzina jazdy takim wózkiem kosztuje i nie raz taki jej bierzemy i tez jej sie podoba :D:D wtedy trąbi i kreci kierownicą :D:D:D