Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXssswerXXX3105

Milosc, stracona, czy magia pomoże??

Polecane posty

Gość XXssswerXXX3105

hej mam na imię,,, niewazne jak, moge zdradzic ze mam 21 lat i jestem zakochany w dziewczynie ktora mnie rozkochala w sobie ale po pewnym czase rzuciła,,,, troche z historii... pozanliśmy się 23czerwca 2007r. data jakże wyjątkowa, noc świętojańska itp... nawet niewiedzialem wtedy ze tak to zadziała,,, spotkanie bylo przypadkowe,,, znaczy sie mielismy sie spotkac dzien wczesniej ale niemoglem i tak wyszlo... zakochalem sie w niej od pierwszego wejrzenia... oboje cos odrazu do siebie poczulismy, bylismy ze sobą szczesliwi, nawet jak sie nam nieukladalo to dązylismy do tego by być ze sobą, aż po pewnym czasie czar prysł... przez cztery, a nawet juz pięc miesięcy, usiłowałem zdobyć jej miłosc... ktorą miala jeszcze dla mnie. Gdy mnie rzuciła to nadal kochala, ale mówila ze niema juz sił na bul. Przez caly czas staralem sie by pokazac jej ze moze byc pięknie, to juz 5 miesięcy jak niejestesmy ze sobą, powiedziala ze jedyne kim moge dla niej byc to kumplem i nigdy nikim więcej. Świetnie sie rozumiemy, chyba z nikim nie mam takiego dobrego kontaktu i zrozumienia i moge powiedziec ze ona tak samo. niewiem co mam dalej zrobic bo jestem w niej zakochany jak w nikim innym a ona przez ten caly czas jest sama, nie ma innego ktory mnie zastąpił... pisze tu bo przypadkiem znalazlem inne forum o magii, gdzie byly sposoby na milosc,,, ale magia to chyba nie uczciwe,,, choc w milosci i na wojnie,,, wiecie,,, jesli ktos wie jak pomóc to prosze... niech napisze... z góry dzięki tym którzy sie odezwą;)))

Skoro rzuciła, to nawet magii nie jest warta ;) A Ty odkochaj się czym prędzej i spotkaj taką dla której nie będziesz musiał wysilać się na magiczne sztuczki, żeby z Tobą była 🖐️

Gość widać na nią magia
nie podziałała:D

Gość XXssswerXXX3105
ale tu nie bylo zadnych sztuczek, większość zdażeń sprawia los... los tak wszystko układa ze jak ona np spotkala sie z innym to natknęła się na mnie, ale nie miala nic przeciw mojej obecnosci a skonczylo sie tak ze tamten sie wkurzyl ze jestem i sobie poszedł;p a ona sie ze mną dobrze bawila,,, ale dla niej w gre wchodzi tylko przyjaźń,, i nie tymczasowo... ale do końca życia juz nic więcej,,,

Gość ja bym spróbował się
pomodlic...

Gość XXssswerXXX3105
modle sie przez cały czas,,, dziękuje bogu ze ją spotkałem, ze dał mi taką szanse, ze mogłem z nią być, kochać, być kochanym,,, i poszlo wszystko w ....

Gość kazdy jest panem swego losu

Gość rez...
Sluchajcie niedowiarki,dla odzyskania ukochanej kobiety powinno sie robic wszystko.Sprobowalem pewnego sposobu i sa juz pierwszwe oznaki,ze do magii nalezy sie odnosic z szacunkiem bo ona dziala..Wiec jesli kochasz dziewczyne to nie masz nic do stracenia..Jesli ktos chce to podam skuteczny sposob..

Gość joelle
podaj podaj, sposob na odzyskanie prawdziwego uczucia

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
bezpośrednia magia miłosna nagina wolę...jeśli będzie z sobą przez magię, to będzie nieszczęśliwa, nie będzie rozumiała co się z nią dzieje...od wewnątrz jej psyche będzie sie buntować przed wpływem "urzeczenia". w końcu zaliczy załamanie i zacznie chorować...najzwyczajniej dziewczyna skończy na leczeniu psychiatrycznym. jeśli jej tego życzysz to dalej baw się w magię.

Gość gość
Kiedy byłem samotny było mi strasznie ciężko. Na szczęście dzięki rytuałowi ze strony urokmilosny24.pl odzyskałem ukochaną. Jestem najszczęśliwszy na ziemi.

Gość gość
Mi w odzyskaniu faceta pomógł Mahasiah z http://magia-anielska.pl , raczej nie ogłasza się on po forach aby zazdrośnicy nie zepsuli mu opinii. Chcę go jednak pochwalić żebyście wiedzieli, że są jeszcze tacy co umieją wykonać prawdziwy rytuał.